dziewczyny Maluszki same slodkosci
Gosiagro jak ty promieniejesz z Majusia
ola_fasola nie chce krakac ale moj Jasiek tez byl taki grzeczniutki jak mial tydzien
teraz dobija do miesiaca i juz tak slodko nie jest, coraz wiecej daje nam w kosc
dzisiaj musielismy pedem wracac ze spaceru tak sie darl, zupelnie bez powodu albo nie lubi wozka
nastepny spacer chyba bedzie w chuscie
kaj dobrze ze wszystko jest ok ale dziwi mnie ze Cie nie zatrzymali na obserwacje
Klementinka, przebadali mnie dokladnie i powiedzieli ze wszytsko jest ok. Tak szczerze to tez myslalam ze zostane w szpitalu przynajmniej na dobe. Ale zobaczyli ze dzidzia sie rusza, serduszko bije, lozysko ok. Zrobili tez usg moich narzadow i wszytsko bylo ok.
Nie wiem jak wy ale ja osobiscie jestem pesymistycznie nastawiona do traktowania w szpitalach i przychodniach kobiet w ciazy. Zdaje sobie sprawe z tego ze oni maja rozne przypadki na codzien i podchodza masowo, ale przeciez kazda z nas nosi w sobie nowe zycie i dla kazdej z nas jest ono najwazniejsze. Lekarze czesto podchodza tak chlodno.
ja juz zmykam do lozeczka, moze rano bedzie nas juz mniej nierozpakowanych. Czego sobie i wam zycze
A mamusiom ktore juz maja swoje dzidzie zycze przespanej nocki.
Ostatnia edycja: