reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie dzielne i cierpliwe kobietki! Widzę że mało się zmieniło... co do wywoływania porodu... hmm... NIGDY WIĘCEJ! Ból jest ponoć większy niż przy naturalnie rozwijającym się porodzie. Ja miałam wywołany jakimś tam żelem i powiem Wam że ból niesamowity! Wszystko się bardzo szybko rozwija i nie ma czasu na przyzwyczajenie się do bólu. Może nie wszystkie tak mają ale w moim przypadku tak właśnie było. Oby wszystko się rozwinęło jak najszybciej dla tych oczekujących!

reklama
Witajcie dzielne i cierpliwe kobietki! Widzę że mało się zmieniło... co do wywoływania porodu... hmm... NIGDY WIĘCEJ! Ból jest ponoć większy niż przy naturalnie rozwijającym się porodzie. Ja miałam wywołany jakimś tam żelem i powiem Wam że ból niesamowity! Wszystko się bardzo szybko rozwija i nie ma czasu na przyzwyczajenie się do bólu. Może nie wszystkie tak mają ale w moim przypadku tak właśnie było. Oby wszystko się rozwinęło jak najszybciej dla tych oczekujących!
DZIĘKI za pocieszenie;)

Hejus

ja czuje po kosciach ,ze cobra sie wypakowywuje :-)

Dziewczyny powodzonka w szpitalu, bez dzieci nie wracajcie :-D

Kurcze ,a ja juz sama niewiem co mam jesc,zeby mnie zoładek nie bolał,a małgo brzuszek. Wczoraj zjadłam tylko kanapke z salami i zołtym serem, jogurt gratka, na obiad kotlet z piersi kurczaka i dwa ziemniaki no i na kolacje zjadłam bułke słodka ,ale bez srodka. Co jem zle ???? :-(

Ewela- ja bym to salami i żółty ser zastąpiła chudą szynką. Salami jest bardzo tłuste a żółty ser ciężkostrawny ;/ A ten kotlet to smażony był?

Ja jestem...czynności porodowe są, skurcze też;)Więc powiedziały na IP, że jeszcze dzisiaj wrócę;)A jak nie to jutro do szpitala;)

reklama
Do góry