reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie dzielne i cierpliwe kobietki! Widzę że mało się zmieniło... co do wywoływania porodu... hmm... NIGDY WIĘCEJ! Ból jest ponoć większy niż przy naturalnie rozwijającym się porodzie. Ja miałam wywołany jakimś tam żelem i powiem Wam że ból niesamowity! Wszystko się bardzo szybko rozwija i nie ma czasu na przyzwyczajenie się do bólu. Może nie wszystkie tak mają ale w moim przypadku tak właśnie było. Oby wszystko się rozwinęło jak najszybciej dla tych oczekujących!

reklama
Witajcie dzielne i cierpliwe kobietki! Widzę że mało się zmieniło... co do wywoływania porodu... hmm... NIGDY WIĘCEJ! Ból jest ponoć większy niż przy naturalnie rozwijającym się porodzie. Ja miałam wywołany jakimś tam żelem i powiem Wam że ból niesamowity! Wszystko się bardzo szybko rozwija i nie ma czasu na przyzwyczajenie się do bólu. Może nie wszystkie tak mają ale w moim przypadku tak właśnie było. Oby wszystko się rozwinęło jak najszybciej dla tych oczekujących!
DZIĘKI za pocieszenie;)

Hejus

ja czuje po kosciach ,ze cobra sie wypakowywuje :-)

Dziewczyny powodzonka w szpitalu, bez dzieci nie wracajcie :-D

Kurcze ,a ja juz sama niewiem co mam jesc,zeby mnie zoładek nie bolał,a małgo brzuszek. Wczoraj zjadłam tylko kanapke z salami i zołtym serem, jogurt gratka, na obiad kotlet z piersi kurczaka i dwa ziemniaki no i na kolacje zjadłam bułke słodka ,ale bez srodka. Co jem zle ???? :-(

Ewela- ja bym to salami i żółty ser zastąpiła chudą szynką. Salami jest bardzo tłuste a żółty ser ciężkostrawny ;/ A ten kotlet to smażony był?

Ja jestem...czynności porodowe są, skurcze też;)Więc powiedziały na IP, że jeszcze dzisiaj wrócę;)A jak nie to jutro do szpitala;)

reklama
Do góry