reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

OOOOOOOOOOOOOOO to mój 2000 post;)
Też oglądam mecz próbuje zrobić frencha na szkitach żeby jutro jakoś wyglądać;)
Dziewczyny te co urodziły-przydały Wam sie laktatory i mleko (bo niektóre zakupiły);)

Wariocie Ty sie do porodu szykujesz i frencha sobie robisz?
Nie wiesz ze do porodu nie mozna miec pomalowanych pazurów?!

reklama
Pytanie do dziewczyn które noszą okulary i rodziły sn:
Czy czujecie żeby pogorszył wam się wzrok po porodzie?
ani troszeczke mi sie nie pogorszyl po 1 - mam nadzieje, ze teraz bedzie tak samo ;)

lenaDTR - poczucie "pogorszenia wzroku" moze byc tymczasowe i po porodzie minac - tak naprawde wzrok bada sie dopiero po zakonczeniu karmienia/laktacji - a ogolnie to najwczesniej jakies 3 miesiace po porodzie (oczywiscie mowa tu o sn ;) )

Hej dziewczyny nie zlsocice sie ze wrocilam do tematu wiem ze chcecie zapomniec ale az gotuje sie we mnie jak czytam jak jedna idiotka z was zadrwila! wspolczuje wam ze na koncowke ciazy zafunowala wam ta osoba tyle wrazen! ja bym chcyba zabila wlasnymi rekami jak bym taka dorwala! to smutne ze trzeba sie zmagac z takimi osobami!

mam nadzieje ze wasze porody tych ktore sa w dwupaku niebawem sie zaczna:) zycze wam szczescie i pociechy z dzieci:)
ja juz zapomialam jak to jest.. mam polroczna coreczke:)
milo was sie podczytuje przezywam to razem z wami hehe sama chcialabnym byc znow przed porodem :)

Siemka.
zaraz was poczytam.
ale juz widze,ze cos mii sie ubzduralo,ze lena dzis ma byc w szpitalu,nie wiem skad;/
Ja po ktg i nic. Trszy skurcze tam mniej wiecej do 50...ale jak wrocilam to jakos dziwnie mi jest. Tzn mały rusza sie duzo,ale mam tez skurcze i kilka razy takie bolesne od dolu,ale ja juz nie wiem,czy to mały tak prze mi główką w dół czy to skurcze,az pobolewa w krzyzu....???Moje dziecie nie przestaje sie ruszac,a mowia,ze przed porodem rusza sie mniej. Kazda rozpakowana to zaobserowawała?No i czy taki bol to od skurczy,czy to dzdzia sie zneca??

Ostatnia edycja:
Docztałam...ale widze,ze nikt juz mi nie odp...;/Poczekam do rana:-)
Mi wzrok pogorszyl sie w ciazy. Wczesniej nie mialam z nim problemów, teraz zalecone okulary na jedno oko.
BButterFly - gratuluje dobrego porodu i przeslicznego synka Julianka:-)

sykepleier i inne ktore miały masaz szyjki...jak towyglada...?? ja na mysl o badaniu sikam w majtki ze strachu,a ten masaz to mi strasznie złowrogo brzmi...:-(

Dziewczyny "niedobitki" a obniżył wam się już brzuch??
Bo mi w ogóle:-(
moj brzuch wisi na kolanach juz od miesiaca. Przez to wszyscy napotkani znajomi i mniej znajomi wrózyli rychly poród...i widac jakie te wróżby prawdziwe:confused:
Dobranoc i szybkich rozwiazan :)

Co do brzucha to mnie obnizył się jakiś miesiac temu a jakiś tydzień temu jeszcze bardziej zjechal w dół takze to chyba nic nie wróży, a moja tesciwa chodzi i maca mnie codziennie po pępku czy mi się opuszcza czego masakrycznie nienawidze !!!!!! i mam juz takie nerwy na to ze niedlugo albo ja zwarjuje albo jej cos powiem.... a hormony to już mi tak buzuja ,że jednego dnia mam powera i jestem zadowolona a na drugi rycze bo mnie juz wszyscy denerwują:(
Dzisiaj do Gina ma zadecydowac czy mnie kladzie i wywołujemy trochę stresa mam ....:-(

Ja mam delikatną wadę wzroku i mimo to okulistka kazała mi przyjść 8 - 12 miesięcy po porodzie na kontrolne badanie wzroku.

jakoś spać dziś nie mogę.

Dziewczyny czy Wy też macie teraz częściej zachcianki niż w czasie ciąży?? :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie ja juz gotowa do wyjścia...tylko nie wiem czy oko podmalować;)Chyba tak delikatnie;)Brzuch mnie bolał od wczorajszego popołudnia ale to na pewno nie ze stresu;)

reklama
Do góry