reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

OOOOOOOOOOOOOOO to mój 2000 post;)
Też oglądam mecz próbuje zrobić frencha na szkitach żeby jutro jakoś wyglądać;)
Dziewczyny te co urodziły-przydały Wam sie laktatory i mleko (bo niektóre zakupiły);)

Wariocie Ty sie do porodu szykujesz i frencha sobie robisz?
Nie wiesz ze do porodu nie mozna miec pomalowanych pazurów?!

reklama
Pytanie do dziewczyn które noszą okulary i rodziły sn:
Czy czujecie żeby pogorszył wam się wzrok po porodzie?
ani troszeczke mi sie nie pogorszyl po 1 - mam nadzieje, ze teraz bedzie tak samo ;)

lenaDTR - poczucie "pogorszenia wzroku" moze byc tymczasowe i po porodzie minac - tak naprawde wzrok bada sie dopiero po zakonczeniu karmienia/laktacji - a ogolnie to najwczesniej jakies 3 miesiace po porodzie (oczywiscie mowa tu o sn ;) )

Hej dziewczyny nie zlsocice sie ze wrocilam do tematu wiem ze chcecie zapomniec ale az gotuje sie we mnie jak czytam jak jedna idiotka z was zadrwila! wspolczuje wam ze na koncowke ciazy zafunowala wam ta osoba tyle wrazen! ja bym chcyba zabila wlasnymi rekami jak bym taka dorwala! to smutne ze trzeba sie zmagac z takimi osobami!

mam nadzieje ze wasze porody tych ktore sa w dwupaku niebawem sie zaczna:) zycze wam szczescie i pociechy z dzieci:)
ja juz zapomialam jak to jest.. mam polroczna coreczke:)
milo was sie podczytuje przezywam to razem z wami hehe sama chcialabnym byc znow przed porodem :)

Siemka.
zaraz was poczytam.
ale juz widze,ze cos mii sie ubzduralo,ze lena dzis ma byc w szpitalu,nie wiem skad;/
Ja po ktg i nic. Trszy skurcze tam mniej wiecej do 50...ale jak wrocilam to jakos dziwnie mi jest. Tzn mały rusza sie duzo,ale mam tez skurcze i kilka razy takie bolesne od dolu,ale ja juz nie wiem,czy to mały tak prze mi główką w dół czy to skurcze,az pobolewa w krzyzu....???Moje dziecie nie przestaje sie ruszac,a mowia,ze przed porodem rusza sie mniej. Kazda rozpakowana to zaobserowawała?No i czy taki bol to od skurczy,czy to dzdzia sie zneca??

Ostatnia edycja:
Docztałam...ale widze,ze nikt juz mi nie odp...;/Poczekam do rana:-)
Mi wzrok pogorszyl sie w ciazy. Wczesniej nie mialam z nim problemów, teraz zalecone okulary na jedno oko.
BButterFly - gratuluje dobrego porodu i przeslicznego synka Julianka:-)

sykepleier i inne ktore miały masaz szyjki...jak towyglada...?? ja na mysl o badaniu sikam w majtki ze strachu,a ten masaz to mi strasznie złowrogo brzmi...:-(

Dziewczyny "niedobitki" a obniżył wam się już brzuch??
Bo mi w ogóle:-(
moj brzuch wisi na kolanach juz od miesiaca. Przez to wszyscy napotkani znajomi i mniej znajomi wrózyli rychly poród...i widac jakie te wróżby prawdziwe:confused:
Dobranoc i szybkich rozwiazan :)

Co do brzucha to mnie obnizył się jakiś miesiac temu a jakiś tydzień temu jeszcze bardziej zjechal w dół takze to chyba nic nie wróży, a moja tesciwa chodzi i maca mnie codziennie po pępku czy mi się opuszcza czego masakrycznie nienawidze !!!!!! i mam juz takie nerwy na to ze niedlugo albo ja zwarjuje albo jej cos powiem.... a hormony to już mi tak buzuja ,że jednego dnia mam powera i jestem zadowolona a na drugi rycze bo mnie juz wszyscy denerwują:(
Dzisiaj do Gina ma zadecydowac czy mnie kladzie i wywołujemy trochę stresa mam ....:-(

Ja mam delikatną wadę wzroku i mimo to okulistka kazała mi przyjść 8 - 12 miesięcy po porodzie na kontrolne badanie wzroku.

jakoś spać dziś nie mogę.

Dziewczyny czy Wy też macie teraz częściej zachcianki niż w czasie ciąży?? :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie ja juz gotowa do wyjścia...tylko nie wiem czy oko podmalować;)Chyba tak delikatnie;)Brzuch mnie bolał od wczorajszego popołudnia ale to na pewno nie ze stresu;)

reklama
Do góry