reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
no to rzeczywiscie jakas wariatka
Wariatka to za mało powiedzianemoja mama siedziała pół dnia i przezywałą a teraz boję jej sie przyznać...bo mi kompa jeszcze przez okno wywali
Wariatka to za mało powiedzianemoja mama siedziała pół dnia i przezywałą a teraz boję jej sie przyznać...bo mi kompa jeszcze przez okno wywali
Ja już tylko mężowi mówię co się dzieje na forum.
Bo ostatnio jak dziewczyny traciły swoje maleństwa to dostałam zjebkę od bratowej, żebym czytała jakieś fora na których rodzą się zdrowe dzieci.... no ale niestety jak wiadomo różnie to bywa....
W ogóle tak się zastanawiam nad tymi trollami, przecież nie wiadomo czy ten troll to nie był któryś z poprzednich...
Może to w ogóle jedna osoba podszywa się co jakiś czas pod kobietę w ciąży...
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja już tylko mężowi mówię co się dzieje na forum.
Bo ostatnio jak dziewczyny traciły swoje maleństwa to dostałam zjebkę od bratowej, żebym czytała jakieś fora na których rodzą się zdrowe dzieci.... no ale niestety jak wiadomo różnie to bywa....
W ogóle tak się zastanawiam nad tymi trollami, przecież nie wiadomo czy ten troll to nie był któryś z poprzednich...
Może to w ogóle jedna osoba podszywa się co jakiś czas pod kobietę w ciąży...
Ale zobacz ona powróci pewnie na inne forum gdzie widzi jak kobiety dołują się czekając na swoje maleństwo....wie kiedy uderzyć....a może juz pisze....niech ma satysfakcję, że namieszała.....ale kara ją spotka!!!
Ja wam powiem,ze jak widze,ze laska sie zarejestrowala w czerwcu to jakos jej nie wierze, co nagle ja oswiecilo,ze ona w ciazy i forum znalazla - no niewiem jakos to dziwne.
Poczytalam, jak sie traci dziecko to wogole sie nie mysli o BB.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiesz tez różne są przypadki, że dziewczyny rejestrują się w czerwcu!!!!Ale nie robi się takiego świństwa!!!Ja wam powiem,ze jak widze,ze laska sie zarejestrowala w czerwcu to jakos jej nie wierze, co nagle ja oswiecilo,ze ona w ciazy i forum znalazla - no niewiem jakos to dziwne.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny załamana jestem- nie mogę wcisnąć obrączki na palec, a tak czekałam, ze po ciąży założę ją:-realmad:
Kasiula1982
Fanka BB :)
Dziewczyny załamana jestem- nie mogę wcisnąć obrączki na palec, a tak czekałam, ze po ciąży założę ją:-realmad:
ja już też się nie moge doczekać jak założę pierścionek zaręczynowy oraz obrączkę, brak mi moich świecidełek na palcach
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja już też się nie moge doczekać jak założę pierścionek zaręczynowy oraz obrączkę, brak mi moich świecidełek na palcach
a ja wiernie trzymam i obrączkę i zaręczynowyNA PALCU
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
właśnie miałam nadzieję, ze jak urodzę to założę, tym bardziej że obrzęki mi poschodziły a tu niespodzianka, obrączka się skurczyła