reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Hej
ja także przeterminowana, zdołowana oczywiście

ale właśnie spojrzałam na listę wypakowanych i tak sobie pomyślałam, że może jest szansa dla mnie. Wreszcie chłopcy wyrównali z dziewczynkami :-D, więc teraz czas na chłopaków - no mój Michał wyłaź :-D:-D

A porpo ... pytanko do przeterminowanych. Ja mam zgłosić się w środę do szpitala, czego powinnam się spodziewać? Macie tylko badania jakieś, czy prosto na patologię ? Jak to wygląda u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dopiero zauważyłam że Asnecja się wypakowała....Kiepsko ostatnio u mnie ze spostrzegawczością.....:-)
Asnecja - Moje gratulacje Kochana!!!!

Hej
ja także przeterminowana, zdołowana oczywiście

ale właśnie spojrzałam na listę wypakowanych i tak sobie pomyślałam, że może jest szansa dla mnie. Wreszcie chłopcy wyrównali z dziewczynkami :-D, więc teraz czas na chłopaków - no mój Michał wyłaź :-D:-D

A porpo ... pytanko do przeterminowanych. Ja mam zgłosić się w środę do szpitala, czego powinnam się spodziewać? Macie tylko badania jakieś, czy prosto na patologię ? Jak to wygląda u Was?

Mi moja gin powiedziała, że mam przyjść na KTG i na badanie więc zadecydujemy;)Ale ja raczej się nie zgodzę by jutro zostać jak coś to w środę:)Zresztą ja mam 200m do szpitala więc 5 min i jestem;)

Czesc dziewczyny ;-) bylam dzis u swojej gin i na ktg. Mala ma caly czas podwyzszone tetno ale ma 160 - 170, a nie jak w sobote do 170 - 190. Moja gin powiedziala ze to przez to ze tak kopie... a kopie strasznie wierci sie tak ze brzuch mi podskakuje dzis od rana tak jakby wogole nie spala. Normalnie tak nie mam. Moj maz smial sie dzis ze ona chce wyjsc juz tylko ja jestem tak pozamykana ze nie moze sie wydostac i sie wkurza ;-) i dlatego takie tetno ;-)
Dobrze ze poszlam dzis do swojego lekarza bo mnie uspokoila i znacznie lepiej sie czuje. Niestety skurcze na ktg 20 - 30 :-( to juz w sobote mialam znacznie wieksze. Ale za to mam znowu takie bole jak wczesniej ze az mi sie nogi uginaja. Mialam myc okna i chyba sie w koncu za to zabiore moze sie jakos rozkreci.

Ola_fasola
- trzymam kciuki. POWODZENIA

no to super , ola gratki :-)

lena pipko przeciez do kona zycia z brzuchem chodzic nie bedziesz (chyba) being_funny.gif

Załączniki

• 11_9_16.gif
    11_9_16.gif
    46,6 KB · Wyświetleń: 112
  • 36_11_23.gif
    36_11_23.gif
    49,8 KB · Wyświetleń: 143
reklama
no to super , ola gratki :-)

lena pipko przeciez do kona zycia z brzuchem chodzic nie bedziesz (chyba) Zobacz załącznik 258193

hehehe i kto to mówi....ta co jeszcze niedawno wariowała że nie rodzi.....A tymczasem Ty juz sie cieszysz Tomaszkiem a my nadal dwupaki-nieudaki....:-D

katarzynajanicka
odezwała się po KTG????? Może coś się działo i ją zostawili....albo rzeczywiście wciąż czeka w kolejce....hehehe:-D

Do góry