Lenuszka
Mamusia Gajusi
Bys może ja to ten kosmiczny przypadekno to super , ola gratki :-)
lena pipko przeciez do kona zycia z brzuchem chodzic nie bedziesz (chyba) Zobacz załącznik 258193
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bys może ja to ten kosmiczny przypadekno to super , ola gratki :-)
lena pipko przeciez do kona zycia z brzuchem chodzic nie bedziesz (chyba) Zobacz załącznik 258193
No właśnie najbardziej marudziłahehehe i kto to mówi....ta co jeszcze niedawno wariowała że nie rodzi.....A tymczasem Ty juz sie cieszysz Tomaszkiem a my nadal dwupaki-nieudaki....
katarzynajanicka odezwała się po KTG????? Może coś się działo i ją zostawili....albo rzeczywiście wciąż czeka w kolejce....hehehe
hej laski, ja dzis jakos zle sie czulam od rana, a teraz lepiej.
Kaj- spokojnie dzidzi napewno jest dobrze, a tetno to moze podekscytowanie. Lepiej odpocznij a nie myj okien zebys miala duzo sil na porod. Zjedz cos slodkiego, ty poczujesz sie lepiej i dzieci tez slodkie lubia.
Ja mialam sprzatac ale mam takigo lenia, ze nie dam rady. Zato moja emilka(6lat) sprzata swoj pokoj, bo zagrozilam ze bedzie miec kare na bajiki i slysze ze odkurza nawet. Kocham to dziecko, napewno bedzie mi duzo pomagac jak braciszek sie urodzi. Dzis rano przyszla do mnie do lozka i mowi musze przytulic brzuszek, zebym miala szczescie. A ostatnio jak zapytalam jak by chciala zeby brat mial na imie bo dalej nie jestesmy zdecydowani, to ona michael jackson, bo ostatnio to jej ulubiony piosenkarz.
hehehe i kto to mówi....ta co jeszcze niedawno wariowała że nie rodzi.....A tymczasem Ty juz sie cieszysz Tomaszkiem a my nadal dwupaki-nieudaki....
katarzynajanicka odezwała się po KTG????? Może coś się działo i ją zostawili....albo rzeczywiście wciąż czeka w kolejce....hehehe
dopiero wróciła do domu marudzić już mji się nawet nie chce idę spać