reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehehe i kto to mówi....ta co jeszcze niedawno wariowała że nie rodzi.....A tymczasem Ty juz sie cieszysz Tomaszkiem a my nadal dwupaki-nieudaki....:-D

katarzynajanicka
odezwała się po KTG????? Może coś się działo i ją zostawili....albo rzeczywiście wciąż czeka w kolejce....hehehe:-D
No właśnie najbardziej marudziła;)

hej laski, ja dzis jakos zle sie czulam od rana, a teraz lepiej.

Kaj- spokojnie dzidzi napewno jest dobrze, a tetno to moze podekscytowanie. Lepiej odpocznij a nie myj okien zebys miala duzo sil na porod. Zjedz cos slodkiego, ty poczujesz sie lepiej i dzieci tez slodkie lubia.

Ja mialam sprzatac ale mam takigo lenia, ze nie dam rady. Zato moja emilka(6lat) sprzata swoj pokoj, bo zagrozilam ze bedzie miec kare na bajiki i slysze ze odkurza nawet. Kocham to dziecko, napewno bedzie mi duzo pomagac jak braciszek sie urodzi. Dzis rano przyszla do mnie do lozka i mowi musze przytulic brzuszek, zebym miala szczescie. A ostatnio jak zapytalam jak by chciala zeby brat mial na imie bo dalej nie jestesmy zdecydowani, to ona michael jackson, bo ostatnio to jej ulubiony piosenkarz.

hej laski, ja dzis jakos zle sie czulam od rana, a teraz lepiej.

Kaj- spokojnie dzidzi napewno jest dobrze, a tetno to moze podekscytowanie. Lepiej odpocznij a nie myj okien zebys miala duzo sil na porod. Zjedz cos slodkiego, ty poczujesz sie lepiej i dzieci tez slodkie lubia.

Ja mialam sprzatac ale mam takigo lenia, ze nie dam rady. Zato moja emilka(6lat) sprzata swoj pokoj, bo zagrozilam ze bedzie miec kare na bajiki i slysze ze odkurza nawet. Kocham to dziecko, napewno bedzie mi duzo pomagac jak braciszek sie urodzi. Dzis rano przyszla do mnie do lozka i mowi musze przytulic brzuszek, zebym miala szczescie. A ostatnio jak zapytalam jak by chciala zeby brat mial na imie bo dalej nie jestesmy zdecydowani, to ona michael jackson, bo ostatnio to jej ulubiony piosenkarz.

Iwona ja juz umylam okna :) zaraz zamierzam odpoczac bo troche sie zmeczylam. U mnie ze slodyczami to nie bardzo, powoduja u mnie mdlosci.
Super ta Twoja coreczka, dzieci sa takie szczere nic nie udaja nic nie robia na sile - i to jest w nich najpiekniejsze. To musialo byc slodkie jak przyszla i przytulila Twoj brzuszek na szczescie.
A malemu daj moze na imie Michał ;-)

hehehe i kto to mówi....ta co jeszcze niedawno wariowała że nie rodzi.....A tymczasem Ty juz sie cieszysz Tomaszkiem a my nadal dwupaki-nieudaki....:-D

katarzynajanicka
odezwała się po KTG????? Może coś się działo i ją zostawili....albo rzeczywiście wciąż czeka w kolejce....hehehe:-D

dopiero wróciła do domu :) marudzić już mji się nawet nie chce :( idę spać :)

reklama
Do góry