reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny co wy jakieś dzisiaj "dołowe" jesteście?:szok::szok:

Aniajak pytałaś o to ile dziecko jeździ w gondoli? Spokojnie jeździ z pół roku:-)

hej dziewczyny, tak sie wczoraj zdolowałam, ze trwalo to cały dzisiejszy dzien, z byle powodu ryczałam.. i nadal jest mi smutno, zaczynam miec jakies głupie mysli, do lekarza ide jednak w czwartek nie tak jak myslałam 9.11, mam głupie mysli ze nie zobacze serduszka beedzie to 8 tydz. nie jak na suwaczku 5. normalnie depresja jakas mnei dopadła..a co do objawów to wogóle tylko bol piersi , nawet brzuch przestał mnie ciagnac, mdłosci nie mam, nawet te mpje krwawienia ustaly ( z tego to sie akurat baardzo ciesze ), nie wiem czuje sie jak bym wogole w ciazy nie byla.. macie tez tak?

hej dziewczyny, tak sie wczoraj zdolowałam, ze trwalo to cały dzisiejszy dzien, z byle powodu ryczałam.. i nadal jest mi smutno, zaczynam miec jakies głupie mysli, do lekarza ide jednak w czwartek nie tak jak myslałam 9.11, mam głupie mysli ze nie zobacze serduszka beedzie to 8 tydz. nie jak na suwaczku 5. normalnie depresja jakas mnei dopadła..a co do objawów to wogóle tylko bol piersi , nawet brzuch przestał mnie ciagnac, mdłosci nie mam, nawet te mpje krwawienia ustaly ( z tego to sie akurat baardzo ciesze ), nie wiem czuje sie jak bym wogole w ciazy nie byla.. macie tez tak?

Hormony kobieto to hormony :-) :-)

też tak miałam, tylko ból piersi, żadnych mdłości, trochę senna tylko byłam, ale jak widać wszystko jest w porządku, też miałam krwawienia wylądowałam nawet z tego powodu w szpitalu - okazało się że jest to krwiak, ale prawie całkowicie się wchłonął, teraz biore leki i jestem dobrej mysli. Gdyby nie usg to też bym nie wierzyła że jestem w ciąży. Za pierwszym razem też tak miałam - i teraz biega mi tu cudowna córeczka:)

też tak miałam, tylko ból piersi, żadnych mdłości, trochę senna tylko byłam, ale jak widać wszystko jest w porządku, też miałam krwawienia wylądowałam nawet z tego powodu w szpitalu - okazało się że jest to krwiak, ale prawie całkowicie się wchłonął, teraz biore leki i jestem dobrej mysli. Gdyby nie usg to też bym nie wierzyła że jestem w ciąży. Za pierwszym razem też tak miałam - i teraz biega mi tu cudowna córeczka:)
ja tez byłam z jtego powodu w szpitalu moj lekarz powiedział ze to była implantacja zarodka, tylko czytajac o tym to wszedziue jest napisane ze to sie objawia plamieniam , a mi krew ciekła po nogach , no ale w koncu sie skonczyło. plamienie tez i oby nie wrociło :tak:
zdec dobranoc mamuska!!:-D

reklama
jestem taka zla, ze....:wściekła/y:

wlasnie dowiedzialam sie ze w pracy traktuja mnie jakbym juz nigdy nie miala do niej wrocic
moja grupe juz przekazali komus innemu i jeszcze strasza mnie ze zredukuja mi czas pracy do 4 godz., co za tym idzie tez pensja miejsza

wie ktos czy maja takie prawo?
ok, pracuje w DE ale prawo jest podobne

Do góry