reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

A co do ROAN to moja bratowa sobie go chwaliła. Jeżeli nie potrzebujesz żadnych nowoczesnych "udziwnień" to ten wózek jest świetny. Paski sprawiają że jest bardzo "miękki". I dobrze się go prowadzi, nawet po najtrudniejszym terenie.;-)I Annajak proszę nie taki grobowy kolor....
O to fajnie, bo my właśnie potrzebujemy wózek na bezdroża a nie na równe chodniczki ;-) A kolor - raczej będzie coś czerwonego, takie mi się najbardziej podobają :-)

Swoją drogą, tak się zastanawiam, jak długo dziecko jeździ w głębokim wózku ?

reklama
co do wózeczka to mi się podoba Implast clipper szczególnie biały - a ponieważ dziecię ma być czerwcowe to nie chce żeby się ugotowało .... dlatego biel... Ps. dziewczynki jak to jest z tym zapłodnieniem kiedy dziewczynkę....

Z tego co czytałam płeć uwarunkowana jest w głównej mierze od partnera a przez np. określenie dnia owulacji (przy regularnych cyklach), czy zmianę diety, orgazm kobieta może jedynie zwiększyć szansę na daną płeć. I tak gdy staramy się do 2 dni przed owulacją istnieje zwiększona szansa na dziewczynkę, sprzyja temu również brak orgazmu.

Ja własnie wstałam po południowej drzemce:-), ale naprodukowałyście

zyraffka
- piekna fasoleczka:-)
Kasiulka 1980 - co do bałaganu w domu to ja nie pamiętam kiedy ostatnio sprzątałam:szok:
hefi - przypomniałas mi o prażynkach, chyba zaraz po nie polece, bo ostatnio za mną chodziły:-)
ola_fasola - - my tez z męzem mamy konflikt, przy pierwszej ciązy niegroźny, ale ja poroniłam i w szpitalu podali mi zastrzyk z immonoglobulity, maialam badane przeciwciala, ale narazie ich nie było
Agnieszka-- - staraj się myśleć pozytywnie, bo to na pewno dzaieciaczkowi pomoze:tak:
Anik79 - gratulacje i witaj
Gosia*** - super wieści:-)
paulinakrk84 - ja przed ciążą byłam strasznym łakomczuchem, ale teraz mnie od słodyczy odrzuca i mało ich jem
Ja o wózku narazie jeszcze nie myślę niech skończy się pierwszy trymestr to wtedy się zobaczy:-)
Miłego wieczoru kochane:-)

CZesc dziewczyny ale mam dzisiaj jakiegos doła:-:)-:)-(
ide chyba spac bo nic mi sie nie chce robić:-:)-:)-(
Zycze Wam miłego wieczorku i slodkich snów:-):-):-)

reklama
Do góry