reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tak coś dzisiaj pisałyście o wózkach i mnie też coś natknęło żeby popatrzeć co jest na rynku. Byłam zwolenniczką MC Mura 4, ale coś mi chyba powoli przechodzi, bo nawet ten nowy kolorek 2010 jest średni, a reszta jak dla mnie za ciemne. I tak przeglądam wózki i znalazłam Bexa B4, też na 4 kółkach i do tego mają śliczne kolorki: WÓZEK DZIECIĘCY BEXA B4 Z FOTELIKIEM SAMOCHODOWYM
Cena też fajna, bo w sumie cały zestaw razem nawet z torbą zamknąłby się w 1500zł, natomiast Mura niestety ze wszystkim to pewnie z 3500zł:-:)-(
A jeżeli chodzi o kolorki do Bexa ma dużo ładniejsze;-)

Ale to tak marząc sobie:tak::tak::-D

reklama
Nie zawsze tak jest:no:;-)

A ja znalazłam wózek,ale mamy inny kolor
WÓZEK TAKO CITY VOYAGER,MATERAC KOKOS I INNE (801995280) - Aukcje internetowe Allegro
I wogóle to w szoku jestem jakie są tanie teraz:szok:

Ja dzisiaj też nic nie posprzątałam:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mialam taki wozek tylko ze w niebieskim kolorze i...dzieki byl strasznie ciezki :szok: a wlozyc go samej do bagaznika to koszmar!!!!! tyle ze jest obszerny i cieply i fajnie sie jezdzilo po naszych polskich chodnikach...:tak:

Mi się podobają takie wózki "retro" co mają prawdziwe koła ze szprychami ;-)

Załączniki

• facb9f455341d953.jpg
    facb9f455341d953.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 26
Właśnie sobie obejrzałam "Rozmowy w toku" o rozstępach i jestem w szoku :szok: robicie już coś żeby im zapobiec??
Ja czytałam gdzieś że w pierwszych tygodniach to warto smarować się zwykłą oliwką dla dzieci więc się smaruje ale do systematyczności to mnie niestety dużo brakuje.
Wiem że rozstępy nie są najważniejsze tylko to żeby nasze szczęście się zdrowe urodziło no ale jak można czemuś zapobiec to czemu nie spróbować :-)
Anecznik ja w pierwszej ciąży smarowałam się od początku kremami dla kobiet w ciąży na rozstępy ale one mimo wszystko mnie nie uratowały:no::no::no: i mam ich mnóstwo tyle że po 2 latach są wkońcu białe i nie aż tak widoczne jak wcześniej.Po porodzie byłam załamana i myślałam tak jak te dziewczyny:-(
Ciężko jest się do nich przyzwyczaić:-(

hej super mamumuśki! Ja właśnie zjadłam obiadek i siędzę i stękam ... ja nie muszę sprzątać ani gotować narazie bo mój M w domu (marynarz) a ponieważ lubi papu i porządek to mam z głowy... cholerka tylko sterta prasowania rośnie a mi się chce robić NIC... aż mi sie nie chce myśleć jak wyjedzie i wszystko będzie na mojej głowie... aaa dzisiaj mnie wypchało balonik coraz większy.. mam nadzieję że fasolka rośnie wizytę mam na 16 jak ja doczekam..... buziaki

mialam taki wozek tylko ze w niebieskim kolorze i...dzieki byl strasznie ciezki :szok: a wlozyc go samej do bagaznika to koszmar!!!!! tyle ze jest obszerny i cieply i fajnie sie jezdzilo po naszych polskich chodnikach...:tak:
to prawda.Waży z tego co pamiętam 21kg:szok: Ciężki jest,ale tak jak piszesz dobrze się go prowadziło:tak::tak: Ja nie miałam wyboru wózków bo moi rodzice (każdej ze swoich córek,a jest na 4)kupowali dla swoich wnuków wózki:tak:

hej super mamumuśki! Ja właśnie zjadłam obiadek i siędzę i stękam ... ja nie muszę sprzątać ani gotować narazie bo mój M w domu (marynarz) a ponieważ lubi papu i porządek to mam z głowy... cholerka tylko sterta prasowania rośnie a mi się chce robić NIC... aż mi sie nie chce myśleć jak wyjedzie i wszystko będzie na mojej głowie... aaa dzisiaj mnie wypchało balonik coraz większy.. mam nadzieję że fasolka rośnie wizytę mam na 16 jak ja doczekam..... buziaki
To masz wtedy co i ja:-):-);-).Mojego w domu nie ma bo ma służbę-żołnierzem jest:happy2: a co do prasowania to wczoraj to zrobił za mnie:tak::tak::-);-) A ja grzecznie odpoczywałam:-D:-D:-D Dzisiaj za to zrobiłam mu rano kanapeczki do pracy;-) ale teraz to lenia mam i tylko przez kompem siedzę i nic nie robię bo mi się poprostu nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O i jeszcze taki wózek fajny znalazłam - polskiej firmy ROAN ;-)
Może założymy osobny wątek o wózkach które nam się podobają ?

Załączniki

• www.jpg
    www.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Odnośnie wózków: mój typ QUINNY BUZZ 4 + GONDOLA + FOTELIK CABRIO + GRATISY (793819598) - Aukcje internetowe Allegro choć jak patrzyłam dziś dzień dobry tvn to lekko się przeraziłam, bo niby wszystkie wózki mają wykończenia rakotwórcze :/ i bądź tu mądry :/
ps: a ja mam dziś dzień łakomczucha - pochłaniam wszystkie słodkości :D

Co do tego wózka to może jest ładny, lekki i zwrotny ale czytałam opinie, że spacerówka jest za płytka i jeżeli dziecko jeszcze dobrze nie potrafi siedzieć to będzie mu nie wygodnie. Jest wygodny ponoć dla dzieci 1,5-2 lata, a przecież musisz dziecko z gondoli przesadzić do spacerówki. Jeszcze co do wózka widziałam w autobusie jaki kobieta miała z nim problem, jest strasznie wywrotny i o mały włos na zakręcie jak autobus skręcał wózek by jej się nie wywrócił:-(
No ale jak wiadomo są i plusy i minusy każdego wózka.

A co do ROAN to moja bratowa sobie go chwaliła. Jeżeli nie potrzebujesz żadnych nowoczesnych "udziwnień" to ten wózek jest świetny. Paski sprawiają że jest bardzo "miękki". I dobrze się go prowadzi, nawet po najtrudniejszym terenie.;-)I Annajak proszę nie taki grobowy kolor....

Co do osobnego wątka, to w sumie czemu by nie, ale znając mnie to mój typ się jeszcze 5 razy zmieni, tak jak było ostatnim razem:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry