reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U mnie cisza.....Żadnych podobnych objawów jak wczoraj.....
Ja mam dziś okropna pogodę za oknem...jest ponuro, szaro, mży deszczyk.....Nic dziwnego, że chodzę sobie jeszcze w piżamie....Humor poprawiły mi moje wyniki...Płytki nadal powyżej 90tys...dziś jest 95tyś....no i pozostałe typu hemoglobina, krwinki białe i czerwone już w normie...także ok....Nie wiem tylko jak mocz ale to sprawdzę jak mój ojciec wróci bo to jego dziś wysłałam po odbiór bo sama jeszcze sie wyleguję......
Dziś mi się totalnie nic nie chce....Nie wiem jak przeżyję ten dzień!!!!
Idę do wanny....może to sprawi że poczuję się lepiej (lepiej psychicznie oczywiście)!!!!

reklama
no to mi się udało, wchodzę na IP a tam pusto, ani jednej kobitki, szybko mnię podpięli, 30 min i po zawodach, ktg wzorowe :) a że na poród się nie zbiera to już się przyzwyczaiłam :p

następne badanie w poniedziałek

od 17:00 zaczynam maraton ślubny: najpierw ślub kuzyna, potem koleżanki, szkoda, że na wesele nie idę może jak bym potańczyła.................

wieczorem sernik na zimno na deser :-)

Już naprawdę nie wiem co robić to czekanie mnie wykończy. :-:)wściekła/y::zawstydzona/y::szok:
Chce mi się ciągle wyć i mam wrażenie, że nigdy nie urodzę. Jestem zła na cały świat i dzisiaj dosłownie "bez kija lepiej nie podchodź". Jednocześnie nic mi się nie chce, czuję się jakbym czekała na cud "w sumie to prawie tak jest";-)

Już naprawdę nie wiem co robić to czekanie mnie wykończy. :-:)wściekła/y::zawstydzona/y::szok:
Chce mi się ciągle wyć i mam wrażenie, że nigdy nie urodzę. Jestem zła na cały świat i dzisiaj dosłownie "bez kija lepiej nie podchodź". Jednocześnie nic mi się nie chce, czuję się jakbym czekała na cud "w sumie to prawie tak jest";-)

też tak miałąm, dzis mi chwilowo przeszło, myślę sobie: co ma być to będzie, ważne, że maleństwo zdrowe, a ja się jakoś przemęczę
może się w dzień ojca uda wstrzelić i będzie prezent dla tatusia :-)

Witam caly czas w dwupaku:( Dzisiaj bylismy na wizycie i Pan dr powiedzial ze wszystko przygotowane do rodzenia tylko Maly musi podjac decyzje kiedy ,ale jak do czwartku sie sam za to nie wezmie to mam sie zglosic i beda wywolywac albo robic test z oksytocyny wiec lepiej zeby sam zdecydowal sie wyjsc i oczywiscie ktg co drugi dzien oni normalnie na tym ktg to tyle kasy zbijaja ze nic tylko kupic ktg i jakis prywatny gabinet zalozyc dla ciezarowek !!!!

Czekamy do czwartku :)
Milego weekendy wszystkim zyczę i jak najwiecej rozpakowań:-)

Witam caly czas w dwupaku:( Dzisiaj bylismy na wizycie i Pan dr powiedzial ze wszystko przygotowane do rodzenia tylko Maly musi podjac decyzje kiedy ,ale jak do czwartku sie sam za to nie wezmie to mam sie zglosic i beda wywolywac albo robic test z oksytocyny wiec lepiej zeby sam zdecydowal sie wyjsc i oczywiscie ktg co drugi dzien oni normalnie na tym ktg to tyle kasy zbijaja ze nic tylko kupic ktg i jakis prywatny gabinet zalozyc dla ciezarowek !!!!

Czekamy do czwartku :)
Milego weekendy wszystkim zyczę i jak najwiecej rozpakowań:-)

a ty płacisz za KTG? nie ma za dar,mo w szpitalu??

Strasznie Wam dziewczyny współczuje, że nie ma oznak zbliżającego się porodu, wiem co to znaczy tyle czekać, ale z drugiej strony cieszcie się, że spędzacie ten czas w domu a nie np jak ja na patologii ciąży - to dopiero było straszne

Korzystając z chwili wolnego czasu wklejam fotkę Jagusi :-)
jaga.jpg

reklama
Do góry