Siema laseczki. Nie zaglądałam,bo nie mialam neta kilka dni,a przez reszte czasu nie mialam czasu. Dzis bylam na wizycie. Oczywsicie NIC!!

Termin z pierwszego i ostatniego USG juz minął, teraz czekam na ten z OM,a to na poniedzialek jest 21.06.,ale gin. powiedziala,ze jeszcze pewnie troche pochodze. Chciala mi skierowanie dac juz na pon.ale po co?!Jakby mnie położyli to bede lezec tam i czekac.?!Juz wole poczekac w domu. Te pytania,czy juz mnie dobijaja konkretnie! Jeszcze w niedziele mam chrziciny siostrzenicy i zjedzie sie do nas cala rodzina...nie wiem jak to wytrzymam, te teksty o grubasach,słonikach i kiedy w koncu...Oszaleje chyba!!Mam taki podły nastrój,ze moge wyć prawie w kazdej chwili i chyba wszyscy juz maja mnie juz dość,ja siebie samej tez.Na dodatek te ogromne rozstepy,swexace nie do opisania i zwiekszajace sie z dnia na dzien!! Skóra mi peknie,a mały wcale nie rusza się mniej. noce sa tragiczne,na każde siku budzę mojego A.zeby mi pomógł wstać.Podwozie tak boli,ze masakra

Swedzi,ze masaka,w ogole to jest masakra!DosyćDosyc!Dosyc!
ewus2090 - super chłopak:-)
iwonap22 - ja mialam spore problemy z cera, tradzikiem przed ciaza, w ciazy jest lepiej,ale zdarzaja sie przyszcze.
katarzynajanicka - pisalam juz wczesniej,ze wygladam jak pomalowana w barwy ochronne. Bez 'szpachli' nie wychodze z domu.
Kasiulka_1980 - mojej siostrze poltora miesiaca temu powiedzili,ze dostanie za jakis tam miesiac,a dostala po kilku dniach...
czarna wiedzma - ogormne gratulacje, taki bobsaek sn -nie lada wyczyn. Niech sie zdrowo chowa.
ewela28 - zabiore Ci tego Twego Tomaszka. Jesy boski!
izia_tcz - kolejna pokazna kruszynka. Gratulacje ogormne!
Agi78 - dzieki za pamiec... Bardzo to miłe... jak widziesz jednak jestem dalej 2in1

a nie nie moge do tego zamknietego sie dostac. Jaas ułomna jestem;/
Innym
rozpakowanych oczywiscie rowniez ogromne gratulacje. Nadrabialam na raty i teraz trudno mi dojsc.