reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana...
Ja nadal 2w1...Wczoraj jeszcze złapało mnie raz tak ok 22.00..Ból całkiem porządny ale do przeżycia....Czekałam do 23.00 czy coś jeszcze z tego będzie ale nieeeee. Noc bardzo spokojna, z jednym wstaniem na siusiu i tyle....Cisza.......No nic...Trudno....Może w środę dowiem się więcej....bo czuję że raczej spokojnie dotrwam do tego dnia!!!:-)
AniaCh - fajnie że się odezwałaś..Prześlę Ci mój nr telefonu na priva..To daj znać w razie co!!!!
Magdalena79 - Bardzo Ci gratuluję....Kolejna mamusia, która cieszy się już swoim maleństwem.....Wszystkiego dobrego dla Was!!!
Czy Iza_tcz też się rozpakowała bo nie mogłam nigdzie info doczytać?????Jeśli tak to również wielkie wielkie gratulacje!!!!!

reklama
a ja 2 w 1, sobota, ja przed 8 na nogach, zeby się z ktg wyrobić, coraz gorszy nastrój, bo to moja ostatnia sobota przed szpitalam, atak rano wstac muszę :/

Witajcie,

Tak iza_tcz wypakowana! Pisał wczoraj jej syn:)
Już na prawdę coraz mniej nas tu zostaje...
Lena właśnie zaraz zbieram się na wieś;-)
Do Bagna też pewnie dzisiaj podjedziemy, ale my na cmentarz:(

Życzę wam wszystkim miłego weekendu no i szybkiego rozpakowywania, bo u mnie to się nie zapowiada i sądzę że to jeszcze może długo potrwać:(

Wracam w niedzielę.... nie wietrzcie podstępu że się po cichu rozpakowałam:):):):)

witam rankiem oczywiście 2w1
patrze z Kajka na Pocahontas - przynajmniej na bajki popatrze:-D
katarzynajanicka przyjemnego "weselowania" może po wszystkim zacznie się coś dziać
zdec może jednak nas czymś zaskoczysz ;-)
Agi78 może te skurcze wczoraj były przepowiadające i dzisiaj się coś rozkręci
Lencja Kornelcia cudowna
uciekam na zakupy z mężusiem przynajmniej się troche poruszam
miłej soboty

witajcie
oczywiście my nadal w dwupaku i nic się nie dzieje:-)
ale już się tym nie przejmuję
zaraz biorę się za jakieś sprzątanko, z zakupów chyba będą nici bo coś pogoda nie taka, jak zaczęło padać w nocy to tak jest do tej pory i wcale nie zanosi się żeby przestało
ech...a miałam ochotę na grilla w dniu jutrzejszym

jak u Was dziewczyny coś się rozkręciło przez noc? Agi, Cobra może ktos inny?

katarzynajanicka
a może u Ciebie skoro już jakieś skurczyki się pojawiły? udanej zabawy na imprezkach a potem szybciutko i prosto na porodówkę :-) życzę
Lencja dobrze że z Kornelcią już lepiej, a przejść porodowych to nie zazdroszczę , dobrze że to już za Wami, teraz juz będzie tylko lepiej, córcia śliczna
zdec miłego weekendu, może jednak Natalcia zrobi Wam niespodziankę;-):-D

a jak Lena? śpioszek pewnie jeszcze nie wyszedł z łóżka:-)

Gratulacje dla nowych mumuś! !!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mija kolejny dzień i nic.
Ja znowu próbuje przekonać mojego P. by podziałać białą armią, niestety znowu jak na razie bezskutecznie. Zresztą jego dość solidnym argumentem teraz jest fakt, że skoro lekarz twierdził, że dotykał palcami główki i czuł włoski małej to on nie będzie nawet próbował by jej nie zrobić krzywdy.
I moje wszystkie wywody na temat prostaglandyny w męskim nasieniu i uwalniania oksytocyny podczas pieszczot piersi nie bardzo do niego przemawiają. Co prawda ja też zaczęłam zastanawiać się czy przy rozwarciu można się kochać?, ale nigdzie nie wyczytałam, że nie. Więc będę go męczyła aż się zgodzi a tym bardziej ponoć to bardzo wskazane gdy minie termin porodu.;-);-);-);-)

hey, głupio mi było się przyznać, ale mój ma takie samo zdanie... powiedział mi ze teraz nie mógłby się teges, bo to tak jakbyśmy we 3 się kochali..... uffff, myślałam że tylko mój m taki dziwak, ale widzę że nie... :):):):)

Witam i ja,
Dzisiaj nadal w dwupaku...ehhh...już nawet nie licze, że coś się rozwinie...
Ciekawe, czy ktoś nam się przez noc rozpakował??
Zaraz ruszam na miasto - bede wieczorkiem.
katarzynajanicka - coś nam te wyścigi nie wychodzą :p

hey, głupio mi było się przyznać, ale mój ma takie samo zdanie... powiedział mi ze teraz nie mógłby się teges, bo to tak jakbyśmy we 3 się kochali..... uffff, myślałam że tylko mój m taki dziwak, ale widzę że nie... :):):):)

Hejka! Niestety mój już nawet nie chce słuchać, nie przekonałam go i już nie będę próbowała. Cały czas marudzi, że mogłabym już urodzić, a jak ja chcę coś w tym kierunku zrobić to on stwierdził, że dzidzia wyjdzie kiedy będzie miała ochotę i nie trzeba nic przyśpieszać.:no::no:Tchórz.....:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok:

Ale za to zrobiłam sobie sama wczoraj masaż brodawek i chyba coś pomogło bo w nocy kilka słabych skurczy miałam, a właśnie przed chwilą resztki(takie większe) czopa wyleciały :tak::-):tak::-):tak::-)

kasiulka dziekuje :) to juz obecna zona mojego pierwszego faceta,wszedzie mnie sledzi,i zbiera info na moj temat..a wystarczyloby np zapytac mnie,jak jest czegos ciekawa...
zapisala sie nawet do czerwcowek,zeby wiedziec co jest grane...

u mnie sie nic nie rozkreca... :-:)-( nie weim co mam spakowac dla malego na wyjscie ze szpitala,zaczynam sie dolowac czy dam rade ze wszystkim :((

magdalenka gratuluje :)

suuwaczek mi oszalal
:D
to 40tc i 2d ,a nie 9 :D

reklama
Do góry