słodziaczek :::-):-):-):-)Korzystając z chwili wolnego czasu wklejam fotkę Jagusi :-)
Zobacz załącznik 257665
reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Korzystając z chwili wolnego czasu wklejam fotkę Jagusi :-)
Zobacz załącznik 257665
Śliczna Jagusia.....A jakie cudowne, pulchne paluszki.....Sama słodycz!!!!
U mnie nadal cisza...Ale przed chwilą malutka tak sie wierciła w środku, że sobie pomyślałam o tym jak bardzo mi będzie tego brakowało....i postanowiłam byc bardziej cierpliwą i cieszyć sie narazie każdym jej ruchem w środku....Jak długo wytrzymam....tego nie wiem ....będę się starać!!!!:-)
Może rzeczywiście uda się wstrzelić w ten Dzień Ojca -23 czerwca, a jak nie....to mój Paweł ma imieniny 26 czerwca.....więc może wtedy????? Któż to wię, co ta nasza córka planuje!!!!!????
Śliczna Jagusia tak słodko sobie śpi
My wróciliśmy ze spacerku i pojechaliśmy na zakupy. W końcu wyrwałam sie gdzieś poza dom i park aż mi się lepiej zrobiło
Zaraz może jakiś obiadek zjemy i trzeba trochę poupychać w mieszkanku i poodkurzać.
A jutro przyjeżdża na tydzień moja mamcia Mam nadzieję że wnusia pokaże że jest grzeczna
Co do ruchów dzieci w brzuszkach to ja powoli zapominam jak to było
My wróciliśmy ze spacerku i pojechaliśmy na zakupy. W końcu wyrwałam sie gdzieś poza dom i park aż mi się lepiej zrobiło
Zaraz może jakiś obiadek zjemy i trzeba trochę poupychać w mieszkanku i poodkurzać.
A jutro przyjeżdża na tydzień moja mamcia Mam nadzieję że wnusia pokaże że jest grzeczna
Co do ruchów dzieci w brzuszkach to ja powoli zapominam jak to było
Kasiula1982
Fanka BB :)
ale tu dziś cisza i spokój, albo się dziewczyny rozpakowują albo na wakacje pojechały ;-)
sykepleier
Aktywna w BB
kolejna ślicznotkaKorzystając z chwili wolnego czasu wklejam fotkę Jagusi :-)
Zobacz załącznik 257665
u mnie dalej nic :-( co tu pisać
Lenuszka
Mamusia Gajusi
kolejna ślicznotka
u mnie dalej nic :-( co tu pisać
hehe a co ja mam powiedziec już po terminie i dalej nic
sykepleier
Aktywna w BB
jak ja będe po terminie to chyba będe wyć jak lew w klatce ponarzekac zawsze moge a do lekarza ide we wtorek zobaczymy co powie,ja się troche denerwuje ze względu na to moje ciśnienie -dlatego chciałbym żeby było po wszystkim no ale jak twierdzą że jej dobrze tam dalej to niech siedzi-nic nie moge zrobićhehe a co ja mam powiedziec już po terminie i dalej nic
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja we wtorek mam się zgłosic na KTG i wizyte do szpitala;Może już mnie tam zostawiąjak ja będe po terminie to chyba będe wyć jak lew w klatce ponarzekac zawsze moge a do lekarza ide we wtorek zobaczymy co powie,ja się troche denerwuje ze względu na to moje ciśnienie -dlatego chciałbym żeby było po wszystkim no ale jak twierdzą że jej dobrze tam dalej to niech siedzi-nic nie moge zrobić
reklama
sykepleier
Aktywna w BB
ja też bym już chciała a z drugiej strony jakby tak coś samo od siebie się ruszyło to będe najszczęsliwsza na świecie - może by tak wody same odeszły...Ja we wtorek mam się zgłosic na KTG i wizyte do szpitala;Może już mnie tam zostawią