a ty płacisz za KTG? nie ma za dar,mo w szpitalu??
niestety u mnie jest prywatna klinika i na ktg nie daja skierowania wiec co ktg to 40 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty płacisz za KTG? nie ma za dar,mo w szpitalu??
kreatorka czy ty nadążasz z uzupełnianiem listy rozpakowanych?? Bo ja już powoli się gubię, a co dopiero ty z dzieciątkiem;-).
Dziewczyny czy Wy budzicie dziecko na karmienie albo przewijacie jak śpi. Bo mój maluch potrafi spać nawet 5 godzin i czasem go budzę ale nie wiem czy to dobrze
Ja we wtorek mam się zgłosic na KTG i wizyte do szpitala;Może już mnie tam zostawią
Ja dziś po pierwszym spacerkumała troche się wierciła i nie chciała zasnąć chyba za dużo wrażeń i usnąć nie mogła więc spacer nie za długi ale za to teraz po spacerze śpi już trzecią godzine:-)ale nudy jak ona śpi niema co robić