reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
zazdroszcze!! mi się nic a nic nie chce... musze obiad zrobić, wiem na co mam ochotę ale jak sobie pomyśle że trzeba przygotować to mnie skręca :eek: a uwielbiam... (uwielbiałam) stać przy garach i pichcić...

hefi jak tak samo :eek::eek: bylam normalnie Natural Born Kucharz a teraz gonie meza zeby sobie jadl w drodze z pracy na miescie bo za kazdym razem jak cos sie smazy to ja wisze nad wc :no:

Przy pierwszej ciąży jest niegroźny i rzadko się zdarza i wtedy zazwyczaj nie ma tych przeciwciał a u mnie jest pierwsza ciąża i przeciwciała są czyli konflikt jest co oznacza że mogłam poronić w czasie starań o dzidziusia i nawet o tym nie wiedziałam więc to nie jest moja pierwsza ciąża na to wygląda. Ehh

Przy pierwszej ciąży jest niegroźny i rzadko się zdarza i wtedy zazwyczaj nie ma tych przeciwciał a u mnie jest pierwsza ciąża i przeciwciała są czyli konflikt jest co oznacza że mogłam poronić w czasie starań o dzidziusia i nawet o tym nie wiedziałam więc to nie jest moja pierwsza ciąża na to wygląda. Ehh

Przeciwciała w ciąży z tego co wiem tworzą się w 6 m-cu ciąży.

reklama
takim razie dołączam się dziś do grona leniuchów;-) Właśnie wróciłam z pracy, zajadam obiadek, Młody jeszcze śpi wiec mogę chociaż przez chwile poczytać co popisałyście.
Witam wszystkie nowe mamusie ( które wcześniej nie witałam:cool2:) no i tyle mnie było:zawstydzona/y:-Młody wstał:eek:
Może wytrzymam do wieczora i uda mi się zajrzeć do Was.
ppapa miłego popołudnia

Do góry