P
paula24211
Gość
Trzymamy:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy:-):-):-)
zazdroszcze!! mi się nic a nic nie chce... musze obiad zrobić, wiem na co mam ochotę ale jak sobie pomyśle że trzeba przygotować to mnie skręca a uwielbiam... (uwielbiałam) stać przy garach i pichcić...
Musi być dobrze, inaczej nie będzie. Muszę mieć takie nastawienie. A czy któraś z Was miała cos współnego z konfliktem serologicznym?
O to tak jak ja ;-) Rano miałam ambitne plany, ale teraz po powrocie z pracy nic mi się nie chce, ledwo daję radę coś do jedzenia zrobić.Ja mam taki syf, że wstyd byłoby mi zaprosić kogoś do domu
Przy pierwszej ciąży jest niegroźny i rzadko się zdarza i wtedy zazwyczaj nie ma tych przeciwciał a u mnie jest pierwsza ciąża i przeciwciała są czyli konflikt jest co oznacza że mogłam poronić w czasie starań o dzidziusia i nawet o tym nie wiedziałam więc to nie jest moja pierwsza ciąża na to wygląda. Ehh