reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oj dziewczyny jeszcze troszkę....
A co ja mam powiedzieć jak przechodziłam 8 dni po terminie z OM? A od połowy maja chodziłam z rozwarciem na 1, potem na 2... :dry:
Ale fakt, synek sie urodzil w terminie... ale z pierwszego usg w 5tc, dokładnie :-)

Witam

Widzę że nastroje takie jak mój :) jeszcze jedno hasło w sklepie "a Pani to jeszcze chodzi" i wybuchnę, telefony i smsy też mocno wkurzające a najbardziej wkurzający mąż z hasłami "a urodź wreszcie na urlop bym poszedł".
Echh.

Pozdrawiam zapakowane
Basia

już się poryczałam to teraz mogę napisac: zero rozwarcia, nic, pozamykane na cztery spusty, co drugi dzień na ktg do szpitala, na 24. czerwca skierowanie na patologię ciąży. k............. remont jest i mnie lekarz o leżeniu na korytarzu uprzedził

dobrze, że ma 24. dyżur to mi może pomoże jakimś specyfikiem

chyba, że do tej pory urodze, bo nic tylko siedzę i płaczę, tak się boję tej patologii i wywoływania, bo podobno nie zawsze pierwsza próba jest skuteczna :(

także ja tu do końca zostanę i zgaszę światło9 na forum, jeśli mi mąż lapka do szpitala pozwoli zabrać

zwolnienie mi do 24. czerwca wypisał, w sumie bez marudzenia, a z nerwów mi ciśnienie do górnej granicy normy skoczyło

Ostatnia edycja:
Witam

Widzę że nastroje takie jak mój :) jeszcze jedno hasło w sklepie "a Pani to jeszcze chodzi" i wybuchnę, telefony i smsy też mocno wkurzające a najbardziej wkurzający mąż z hasłami "a urodź wreszcie na urlop bym poszedł".
Echh.

Pozdrawiam zapakowane
Basia

mi moj pow,ze moglabym dzisiaj rodzic,bo ma zaladunek i mu sie nie chce do pracy isc :nerd:

katarzynajanicka - mnie dzisiaj placz tez dorwal

reklama
A ja sie wreszcie zlozylam i .. spakowalam torby do szpitala - od razu za jednym zamachem wszystko, wlacznie z rzeczami "do dowiezienia" zawierajacymi reszte szpargałow malcowych - i nie tylko ;)
Jeszcze mi tylko spirytus zostal do rozrobienia (jak to dobrze brzmi, nie ? :D) - ale to do pepuszka ;P

Oprocz tego planuje jeszcze wyszorowac szczoteczka podlogi w 2 pozostalych lazienkach - jakos mnie denerwuja brudki w kacikach :> A niepredko bedzie potem okazja.
A tak jak pisala zdec - seksik jest przereklamowany w kwestii przyspieszenia :< Co nie znaczy, ze nie nalezy probowac - inaczej to jakby dziecku (tzn. mezowi ;> ) zabralo by sie cukierka ;)

Do góry