reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lencja dużo zdrówka dla córci, obyście szybciutko obie wróciły do domku

zdec co do lekarza to brak słów, moja wypisała mi zwolnienie nawet dłużej niż mam termin i w razie czego wypisze jeszcze
co do zaświadczenia mam podejść ja lub mąż do gabinetu i ona mi je wypisze to zaledwie 2 minuty dla niej więc zrobi to między pacjentkami a nawet mówiła żeby zadzwonić wcześniej i się umówić to wypisze wcześniej i tylko podejść odebrać,

tak sobie właśnie pomyślałam że Majeczka od kalwy skończyła miesiąc za chwilkę kolejne dzieciaczki a mojego łobuziaka nawet na świecie nie ma jeszcze ech....

reklama
ZDEC dlatego ja się cieszę, że wybrałam taki system jaki wybrała;)CZyli od pierwszych tygodni do przychodni a teraz ostatnie 1,5 miesiaca prywatnie;)Więc zaoszczędziłam troszkę;)ZNACZY się dużoooo a nie troszkę;)Mam zwolnienie do terminu porodu czyli do 17 ale już na 18 umówiłam się do internisty żeby nie korzystać z macierzyńskiego;)

reklama
Z tym czopem to g*** prawda. Odeszedł mi w zeszły piątek i nadal nic:-(

Masz rozwarcie na 2-3 cm i to nic nie znaczy? ja już myślałam że jak będzie 4cm to od razu do szpitala... hehe. Ty taka spokojna, nic nie narzekasz... a w końcu SMS "urodziłam Natalcie!" mogę się założyć że tak właśnie będzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

Do góry