sykepleier
Aktywna w BB
patrzyłam właśnie na telexpres i mówili tam o hindusce 66-letniej która z zapłodnienia in vitro urodziła trojaczki...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm... to dziwne, słyszałaś plum a nic nie było? z tego co dziewczyny pisały to czop może być przezroczysty więc mogłaś go nie zauważyć, a raczej mało prawdopodobne żeby to było coś innego WIĘC ŻYCZĘ POWODZENIA BO PORÓD JUŻ CHYBA SIĘ ZBLIŻA!!!![]()
Pisałam już to na innym wątku ale obawiam się że tam już kompletnie nikt nie zagląda... a więc, chcę kupić leżaczek dla małego i zastanawiam się jakie wy kupiłyście lub być może macie zamiar kupić?
Mam pytanie odnośnie wniosku o urlop macierzyński: Sa jakieś ogólnodostępne druki do wypełnienia czy wystarczy karteczka ze szpitala?
I jak to jest z położną środowiskową, muszę zadzwonić do swojej przychodni i się umówić czy oni będą mieć informację ze szpitala że urodziłam i sami dadzą znać?
Oj kochana... szybciej się rozpakujesz niż myślisz... Kto jeszcze dziś miał mieć wizytę Chyba Zdec... no i na pewno ja, tylko że moja bardzo późno... Lena, jak byłaś ostatnio u gina to miałaś już jakie kolwiek rozwarcie?