sykepleier
Aktywna w BB
patrzyłam właśnie na telexpres i mówili tam o hindusce 66-letniej która z zapłodnienia in vitro urodziła trojaczki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm... to dziwne, słyszałaś plum a nic nie było? z tego co dziewczyny pisały to czop może być przezroczysty więc mogłaś go nie zauważyć, a raczej mało prawdopodobne żeby to było coś innego WIĘC ŻYCZĘ POWODZENIA BO PORÓD JUŻ CHYBA SIĘ ZBLIŻA!!!
Pisałam już to na innym wątku ale obawiam się że tam już kompletnie nikt nie zagląda... a więc, chcę kupić leżaczek dla małego i zastanawiam się jakie wy kupiłyście lub być może macie zamiar kupić?
Mam pytanie odnośnie wniosku o urlop macierzyński: Sa jakieś ogólnodostępne druki do wypełnienia czy wystarczy karteczka ze szpitala?
I jak to jest z położną środowiskową, muszę zadzwonić do swojej przychodni i się umówić czy oni będą mieć informację ze szpitala że urodziłam i sami dadzą znać?
Oj kochana... szybciej się rozpakujesz niż myślisz... Kto jeszcze dziś miał mieć wizytę Chyba Zdec... no i na pewno ja, tylko że moja bardzo późno... Lena, jak byłaś ostatnio u gina to miałaś już jakie kolwiek rozwarcie?