Kasiek1983
Fanka BB :)
Lece do gina... wrócę dopiero pewnie po 22:00 ale na pewno zdam relacje... oby to już była ostatnia wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi juz jakoś się nie spieszy do porodu....boję się bólu
Po tyc najróżniejszych opowieściach z porodówek ja też wolę nieeeeeeeeeeeeeeeeee rodzić........
Ooo...jestes jeszcze Nie odzywałaś się przez cały dzień i myślałam, że już na porodówce My to chyba najbardziej zaawansowane z terminem. Ciekawe kiedy coś się zmieni...
[/QUOTE]
To najważniejsze, że wsyztsko okPrzyjdzie i czas na Ciebie U mnie tez ani widu ani słychuHejka:-)
Ja juz po wszelakich wizytach dzisiaj.....
Płytki nadal ponad 90 tysięcy więc super, zrobiłam badanie na paciorkowca, za jakieś 4 dni mam się zgłosic.....natomiast u gina dowiedziałam się że nic się nie dzieje.....Szyjka twarda, rozwarcia praktycznie brak....Narazie się nie zapowiada na poród!!!!! :---(....Także mam realne szanse na zajęcie ostatniego miejsca wśród rozpakowanych czerwcówek.....
Mała waży ok 2700....była bardzo dzis ruchliwa, wypinała się dupcią do pana doktora., serduszko 143 na minutę.....a więc wciąz czekamy!!!!!