reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ooo...jestes jeszcze :) Nie odzywałaś się przez cały dzień i myślałam, że już na porodówce :) My to chyba najbardziej zaawansowane z terminem. Ciekawe kiedy coś się zmieni...

jestem, jestem, miałam jakiś zamulony dzień, nic mi się nie chciało, nawet kompa włączać :zawstydzona/y:

a na wizytę jutro to już w ogóle mi się nie chce iść

najgorsze jest to, że nadal nic się nie zmienia, w sensie,, że nie czuję, że to już :shocked2:

to czekanie mnie wykańcza :confused:

Nie jesteś sama;(

zawsze to jakieś pocieszenie, że nie jestem sama.....
jaki mi lekarz powie, że pozamykane na cztery spusty to go jutro pobiję ;-)

ostatnio zaczęłam mleko z piesi wyciskać, podobno przyspiesza to skurcze, ale oczywiście znów dałam się nabrać

naiwna się zrobiłam :/

[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
zawsze to jakieś pocieszenie, że nie jestem sama.....
jaki mi lekarz powie, że pozamykane na cztery spusty to go jutro pobiję ;-)

ostatnio zaczęłam mleko z piesi wyciskać, podobno przyspiesza to skurcze, ale oczywiście znów dałam się nabrać

naiwna się zrobiłam :/

[/QUOTE]
hehe niezłe zabobony z tym mlekiem mi położna nawet nie kazała dotykac brodawek niby to źle wpływa na laktację;)

Hejka:-)
Ja juz po wszelakich wizytach dzisiaj.....
Płytki nadal ponad 90 tysięcy więc super, zrobiłam badanie na paciorkowca, za jakieś 4 dni mam się zgłosic.....natomiast u gina dowiedziałam się że nic się nie dzieje.....Szyjka twarda, rozwarcia praktycznie brak....Narazie się nie zapowiada na poród!!!!! :-:)-:)-(....Także mam realne szanse na zajęcie ostatniego miejsca wśród rozpakowanych czerwcówek.....
Mała waży ok 2700....była bardzo dzis ruchliwa, wypinała się dupcią do pana doktora., serduszko 143 na minutę.....a więc wciąz czekamy!!!!!

reklama
Hejka:-)
Ja juz po wszelakich wizytach dzisiaj.....
Płytki nadal ponad 90 tysięcy więc super, zrobiłam badanie na paciorkowca, za jakieś 4 dni mam się zgłosic.....natomiast u gina dowiedziałam się że nic się nie dzieje.....Szyjka twarda, rozwarcia praktycznie brak....Narazie się nie zapowiada na poród!!!!! :-:)-:)-(....Także mam realne szanse na zajęcie ostatniego miejsca wśród rozpakowanych czerwcówek.....
Mała waży ok 2700....była bardzo dzis ruchliwa, wypinała się dupcią do pana doktora., serduszko 143 na minutę.....a więc wciąz czekamy!!!!!
To najważniejsze, że wsyztsko ok;)Przyjdzie i czas na Ciebie ;)U mnie tez ani widu ani słychu;)

Do góry