reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja własnie 3 tyg temu miałam rozwrcie na 2 cm i myślałam, że się cos rozkręci bo skurcze sie pojawiłyMasz rozwarcie na 2-3 cm i to nic nie znaczy? ja już myślałam że jak będzie 4cm to od razu do szpitala... hehe. Ty taka spokojna, nic nie narzekasz... a w końcu SMS "urodziłam Natalcie!" mogę się założyć że tak właśnie będzie w najmniej oczekiwanym momencie![]()
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny a czy ten czop to zawsze musi odejsc czy nie wszystkim ?
Czop nie musi odejść mojej mamie w ogóle nie odszedł a mi np sie łuszczy ale słabo jak to lekarz mówi
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mi juz jakoś się nie spieszy do porodu....boję się bóluMi też lekarz powiedział że z takim rozwarciem to spokojnie jeszcze można chodzić.
A położna powiedziała, że małej jeszcze z tydzień by się przydał i tego się trzymam;-)
Po tyc najróżniejszych opowieściach z porodówek ja też wolę nieeeeeeeeeeeeeeeeee rodzić........Mi juz jakoś się nie spieszy do porodu....boję się bólu![]()
Ja bym chciała już
Nawet jak poród bedzie ciężki, to tylko jeden dzien bedzie trwał (optymistycznie), a potem już zadnych skurczy, żadnych bólów w brzuchu, żadnych problemów z wypróżnianiem itp 
Mam nadzieje, że nie zmienie zdania po pierwszej godz. porodu
Mam nadzieje, że nie zmienie zdania po pierwszej godz. porodu
Kasiula1982
Fanka BB :)
Co do przyśpieszenia porodu, to koleżanka mi dzisiaj pisała, że należy biodrami jak najwięcej kręcić, to wtedy może się szybciej rozkręcić. Bo podobno ten seks to przereklamowany;-)
to stanę i sobie pokręcę dziś cały wieczór, bo z seksem na przyspieszenie to g.... prawda, przynajmniej u mnie

jutro mam wizytę, kolejne 120 pln wydam, a liczyłam, że urodzę już, jak mi jeszcze L4 nie wypisze to awanturę chyba zrobię, termin mam na pojutrze a czytając wasze opowieści to boję się, że mi nie będzie chciał dać zwolnienia tylko na macierzyński mnie pośle, a jeśli tak zrobi to mnie juz więcej w swoim gabinecie nie zobaczy...... wrrrrrrrrrrrr
już się nie potrzebnie nakręcam, a jakjeszcze słyszę, pytania do kiedy mam zamiar z brzuchem chodzić i kiedy mam zamiar rodzić to mnie szlag trafia

Kasiula1982
Fanka BB :)
my mamy Fisher Price Rainforest
w załączeniu zdjęcie z wczorajszej zabawy:-)
ale śliczny synuś :-) kiedy ja swojego zobaczę????????????????????
reklama
to stanę i sobie pokręcę dziś cały wieczór, bo z seksem na przyspieszenie to g.... prawda, przynajmniej u mnie
jutro mam wizytę, kolejne 120 pln wydam, a liczyłam, że urodzę już, jak mi jeszcze L4 nie wypisze to awanturę chyba zrobię, termin mam na pojutrze a czytając wasze opowieści to boję się, że mi nie będzie chciał dać zwolnienia tylko na macierzyński mnie pośle, a jeśli tak zrobi to mnie juz więcej w swoim gabinecie nie zobaczy...... wrrrrrrrrrrrr
już się nie potrzebnie nakręcam, a jakjeszcze słyszę, pytania do kiedy mam zamiar z brzuchem chodzić i kiedy mam zamiar rodzić to mnie szlag trafia![]()
Ooo...jestes jeszcze