reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja własnie 3 tyg temu miałam rozwrcie na 2 cm i myślałam, że się cos rozkręci bo skurcze sie pojawiłyA teraz wszystko zamknięteMasz rozwarcie na 2-3 cm i to nic nie znaczy? ja już myślałam że jak będzie 4cm to od razu do szpitala... hehe. Ty taka spokojna, nic nie narzekasz... a w końcu SMS "urodziłam Natalcie!" mogę się założyć że tak właśnie będzie w najmniej oczekiwanym momencie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny a czy ten czop to zawsze musi odejsc czy nie wszystkim ?
Czop nie musi odejść mojej mamie w ogóle nie odszedł a mi np sie łuszczy ale słabo jak to lekarz mówiTakże nie sugeruj się tym, że Ci musi odejść ponoć nawet jest lepiej jak nie odejdzie bo chroni dziecko przed infekcjami:-):-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mi juz jakoś się nie spieszy do porodu....boję się bóluMi też lekarz powiedział że z takim rozwarciem to spokojnie jeszcze można chodzić.
A położna powiedziała, że małej jeszcze z tydzień by się przydał i tego się trzymam;-)
Po tyc najróżniejszych opowieściach z porodówek ja też wolę nieeeeeeeeeeeeeeeeee rodzić........Mi juz jakoś się nie spieszy do porodu....boję się bólu
Ja bym chciała już Nawet jak poród bedzie ciężki, to tylko jeden dzien bedzie trwał (optymistycznie), a potem już zadnych skurczy, żadnych bólów w brzuchu, żadnych problemów z wypróżnianiem itp
Mam nadzieje, że nie zmienie zdania po pierwszej godz. porodu
Mam nadzieje, że nie zmienie zdania po pierwszej godz. porodu
Kasiula1982
Fanka BB :)
Co do przyśpieszenia porodu, to koleżanka mi dzisiaj pisała, że należy biodrami jak najwięcej kręcić, to wtedy może się szybciej rozkręcić. Bo podobno ten seks to przereklamowany;-)
to stanę i sobie pokręcę dziś cały wieczór, bo z seksem na przyspieszenie to g.... prawda, przynajmniej u mnie
jutro mam wizytę, kolejne 120 pln wydam, a liczyłam, że urodzę już, jak mi jeszcze L4 nie wypisze to awanturę chyba zrobię, termin mam na pojutrze a czytając wasze opowieści to boję się, że mi nie będzie chciał dać zwolnienia tylko na macierzyński mnie pośle, a jeśli tak zrobi to mnie juz więcej w swoim gabinecie nie zobaczy...... wrrrrrrrrrrrr
już się nie potrzebnie nakręcam, a jakjeszcze słyszę, pytania do kiedy mam zamiar z brzuchem chodzić i kiedy mam zamiar rodzić to mnie szlag trafia
Kasiula1982
Fanka BB :)
my mamy Fisher Price Rainforest
w załączeniu zdjęcie z wczorajszej zabawy:-)
ale śliczny synuś :-) kiedy ja swojego zobaczę????????????????????
reklama
to stanę i sobie pokręcę dziś cały wieczór, bo z seksem na przyspieszenie to g.... prawda, przynajmniej u mnie
jutro mam wizytę, kolejne 120 pln wydam, a liczyłam, że urodzę już, jak mi jeszcze L4 nie wypisze to awanturę chyba zrobię, termin mam na pojutrze a czytając wasze opowieści to boję się, że mi nie będzie chciał dać zwolnienia tylko na macierzyński mnie pośle, a jeśli tak zrobi to mnie juz więcej w swoim gabinecie nie zobaczy...... wrrrrrrrrrrrr
już się nie potrzebnie nakręcam, a jakjeszcze słyszę, pytania do kiedy mam zamiar z brzuchem chodzić i kiedy mam zamiar rodzić to mnie szlag trafia
Ooo...jestes jeszcze Nie odzywałaś się przez cały dzień i myślałam, że już na porodówce My to chyba najbardziej zaawansowane z terminem. Ciekawe kiedy coś się zmieni...