reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejka,
jako że dziś jest ostatni dzień moja mama do pomocy to wykorzystałam to i poszłam do fryzjera:-D od razu lepiej:tak::tak: a jutro debiutuje bo mamy już nie będzie a mąż wraca po długiej przerwie spowodowanej chemią do pracy, dobrze, że ma własna działalność to może sam decydować ile jest w pracy. Na razie spokojnie na kilka godzin, żeby się zbytnio nie forsować.

Elizka21 - my jeszcze przed pierwszym spacerkiem, dzisiaj powerandowałam malutką, poczekam na lepsza pogodę, żeby wyjść:tak:
karo, wiz- już niedługo i będziecie mieć maleństwa przy sobie:-D
kreatorka - sto lat!!!!
Sochi - o matko, zapalenie płuc:szok::szok: a skąd się ono wzięło? Duzo zdrówka dla małej!!
Magda M - śliczny ten Twój Kacperek:tak::tak:
Kasiek - może to oznaka porodu, często przed nim dzieci się uspokajają
Hefi - ja do pracy muszę donieść tylko akt urodzenia i zaświadczenie ze szpitala, jeżeli chodzi o przychodnię mąż sam zgłosił urodzenie małej, przypisali nam lekarza, niestety położna nie odwiedza w domu, my mamy iść do przychodni, maja dzwonić, więc czekam, bo mąż zgłosił ją dopiero w piątek
paula - ja mam szwy rozpuszczalne, wiec na szczęście nie muszą mi ich ściągać, odnośnie spacerów to tak jak napisałam Elizce

reklama
Jeszcze jedno... czy kiedykolwiek czułyście żeby albo dzidziuś albo coś tam w środku (w moim przypadku po prawej stronie) drgało tak szybciutko przez kilka sekund i ustało? Kiedyś takie coś czułam, może 7-8 razy w ciągu całej ciąży... jak powiedziałam o tym ginowi to posłał mnie na KTG ale nic nie wykazało...
tak, miałam takie coś po prawej str. własnie u góry, ale myślę,że to moje kiszki :)

lena- wszystkie poszły się cichaczem rozpakować:-D
a ja znów korzystam z chwilki dla siebie, Patryk układa puzzle, Iga nakarmiona i przewinięta śpi, a ja zrobiłam sobie kawę zbożową i zjem sobie kawałek ciasta:-)

no faktycznie cisza dzis tutaj... :-)
A ta pogoda jest dołująca.... :dry: nie dość ze człowiek sam siedzi, słonca nie ma... deprechy mozna sie dorobic...:sorry:

lena- wszystkie poszły się cichaczem rozpakować:-D
a ja znów korzystam z chwilki dla siebie, Patryk układa puzzle, Iga nakarmiona i przewinięta śpi, a ja zrobiłam sobie kawę zbożową i zjem sobie kawałek ciasta:-)

Chyba w sumie dużo nas nie zostało;)Kiedyś nie mogłam doczytać 20 str a teraz zaledwie dwie strony;)

reklama
Do góry