reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej kobietki
Ja własnie nadrobiłam zaległości ;-)
przede wszystkim ewelinka307 gratulacje :-) fajnie że tak szybko poszło i Zosie już tulisz w ramionach
jak dziewczyny piszą że przygotowują się do cesarek to mnie się zaraz przypomina jak ja szykowałam się do cc z Kają a to prawie 5 lat minęło...przynajmniej wtedy wiedziałam kiedy to będzie a teraz czekam bo wspaniali lekarze w norwegii orzekli że na planową cesarke się "nie nadaje" i najpierw mam spróbować "normalnie" a w razie czego zrobią mi cesarke wrrrr no to spróbuje choć jakoś nie daje wiary w to że szczęśliwie urodze normalnie ale cóż...
mam doła i nie poprawiła mi humor wizyta u fryzjerki włoski fajne pofarbowane i obcięte ale wolałabym urodzić jutro pójde na zakupy może to mi humor poprawi...

reklama
Sochi- modle sie za zdrowko twojej malej i wszystkich dzieciaczkow, mam nadzieje ze szybko wydzaiecie ze szpitala

Dzis wstalm o 13.00 jest coraqz lepiej z moim spaniem, wnet wogle nie bede wylazic z pizamy. Troszke mi sie nudzi za praca, bo od kwietnia jestem na zwolnieniu. Wy tez tak macie. Chyba teraz wychodzi ze jestem pracocholikiem. To przez to ze nie pracuje chyba ostatnio mam kiepski humor. Napewnop jak dzidzia sie pojawi to nie bede o tym myslec, tylko zacznie sie karmienie, przebieranie, spacerki, kapanie. Juz nie moge sie doczekac tego rytmu. I te niekontrolowane usmieszki

Wszystkie dzidzie takie piekne. Gratulacje.
+

Coś mi się wydaje, że tak szybko nie pójdę rodzić;(Chociaż w moczu zauważyłam jakieś paprochy to chyba śluz;)

Oj kochana... szybciej się rozpakujesz niż myślisz... Kto jeszcze dziś miał mieć wizytę Chyba Zdec... no i na pewno ja, tylko że moja bardzo późno... Lena, jak byłaś ostatnio u gina to miałaś już jakie kolwiek rozwarcie?

jestem jestem,,u mnie tak cieplo ,ze caly dzien w ogrodzie siedze,troche przekopalam ziemi ,moze sie cos ruszy na wieczor <marzy>
normalnie mam ochote dzisiaj komus walnac,albo zapalic papierosa.
no kurde .
moja mama na wycieczce w oswiecimiu do ktorego zawsze chcialam jechac,a ja w domu bo ''mozesz zawsze zaczac rodzic'' dupa a nie rodzic.w tv tylko mecze,ktore interesuja mnie jak zeszloroczny snieg,lodowka pusta tak ze echo moze zabic, chwasty powyrywane,maz w pracy.... dolina
c

jestem jestem,,u mnie tak cieplo ,ze caly dzien w ogrodzie siedze,troche przekopalam ziemi ,moze sie cos ruszy na wieczor <marzy>
normalnie mam ochote dzisiaj komus walnac,albo zapalic papierosa.
no kurde .
moja mama na wycieczce w oswiecimiu do ktorego zawsze chcialam jechac,a ja w domu bo ''mozesz zawsze zaczac rodzic'' dupa a nie rodzic.w tv tylko mecze,ktore interesuja mnie jak zeszloroczny snieg,lodowka pusta tak ze echo moze zabic, chwasty powyrywane,maz w pracy.... dolina
c

U mnie dziś zimno jak nie wiem co... oj... wspomniałaś o papierosku... a mi się tak marzy!!! Jak urodzę to po kryjomu sobie zapalne chociaż jednego! ;) (bo mąż mi nie pozwoli wrócić do nałogu... hehe)

dziweczyny czy to moze byc czop: bylam siusiu i nagle uslyszalam takie glosne "plum". Zagladalam do kibelka ale nic tam nie widzialam. Czy ten czop to wypada i potem juz nic na bieliznie nie ma?? Moze to pytanie glupie ale pytam bo nie wiem.

reklama
dziweczyny czy to moze byc czop: bylam siusiu i nagle uslyszalam takie glosne "plum". Zagladalam do kibelka ale nic tam nie widzialam. Czy ten czop to wypada i potem juz nic na bieliznie nie ma?? Moze to pytanie glupie ale pytam bo nie wiem.

Hmm... to dziwne, słyszałaś plum a nic nie było? z tego co dziewczyny pisały to czop może być przezroczysty więc mogłaś go nie zauważyć, a raczej mało prawdopodobne żeby to było coś innego WIĘC ŻYCZĘ POWODZENIA BO PORÓD JUŻ CHYBA SIĘ ZBLIŻA!!! :)

Do góry