reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej
Ja już (dopiero) po śniadanku, najpierw musiałam starsze dzieci wykarmic czyli zrobic kanapki i niech jedzą, potem Mikusia nakarmic, i usnoł przy cycu jak zawsze. no a potem sama zjadłam... i teraz jem słodką bułkę ;-) obiad mam z wczoraj takze dzis odpoczywam...

Dziewczyny juz z maluszkami , jak wygladaja pierwsze spacerki u was? ja jeszcze nie byłam z małym na pierwszym spacerku, zreszta dzis nawet pogoda nie odpowiada bo pada :dry: ja rodziłam starsze dzieci na przełonmie jesieni i zimy wiec po miesiacu dopiero wychodziłam a w lato to ja niewiem jak to ma wygladac... pierwszy sapcerek pólgodziny a potem wydłuzac czas? czy jak.... :dry: :confused::sorry:

idę zobaczyć dzieciaczki ewus :tak: ;-)

ewelinka gratulacje!!!! :-)

Ojej ale tu się działo!!! Ewelinka307 już urodziła!?!?! :) Super!!! Z tego co widzę to te dziewczyny co miały termin na ten czas co ja to już tulą swoje maleństwa a ja się dalej męczę!!! hmm... już się czuję przeterminowana... ;)

Bliźniaczki są przecudowne!!!

halo halo! witam się kobietki!

ewelinka307- gartulacje ogromne dla Ciebie i maleństwa! szybcutko poszło;-)
ewuś- chłopaki słodziutkie!!

ja zaraz zmykam zrobić badania potrzebne do cesarki. jejeu....to za 2 dni;-)!!!! jestem taka szczęśliwa, że tak mało zostało. Aż przebieram nogami z niecierpliwości;-)
Faktycznie zostało nas tu zapakowanych malutko....no ale za to niedługo wszystkie będziemy dzielić te same problemy co reszta rozpakowanych.
Trzymajcie się, zajrzę jak wrócę z badań;-)

Elizka21- ja już z moją Igą mam pierwszy spacerek za sobą, nawet taki dłuższy niż pół godziny, bo byliśmy w sobotę na weselu u mojego brata:-) ale powiem ci,ze mnie bardzo zaskoczyła pediatra w szpitalu, bo jeszcze jak tam byliśmy to we wtorek i środę(urodziłam w niedzielę) kazała Nam otwierać okno na sali i werandować dzieciaki, bo w szpitalu była taka gorączka,że nie szło wytrzymać i stwierdziła,że jak pogoda dopisze to po wyjściu ze szpitala taki 15-20 minut spacerek nie zaszkodzi, dziś też zamierzam wyjść z małą na ok20-30 minut, bo zauważyłam,że potem lepiej jej się śpi

ewelinka- dobrze,że nie czekałaś dłużej, bo byś urodziła w samochodzie ;-):-D

oj coś mi sie wydaje że pod koniec tygodnia to juz nas niewiele zostanie w dwupaku
sporo dziewczyn ma zaplanowane cesarki na najbliższe kilka dni

Witajcie laseczki ja nadal w dwupaku .
Widze ze nas zapakowanych coraz mniej .
Coraz częściiej mam wrażenie ze sie przeterminuje a tego bym nie chciała
Ewelinka gratuluje ale expres z ciebie też tak chcę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

o jaaaAAAAAAAAAA:) nie zdążyłam doczytać, a ewelinka już :)::):):)):wielkie grtulacje, normalnie expresss:)

reklama
Do góry