reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra w takim razie trzymam mocno kciuki:tak:

hefi, gosiagro śliczne fotki
a Majeczka jakie słodkości i te malusie stópki cudo aż zazdroszczę:tak::-)

a ja idę moje dziecko obudzić bo ile można spać? później znowu posypie się cały plan dnia

reklama
kreatorka ja również przyłączam się do życzeń:-) Wszystkiego najlepszego dla Ciebie oraz pociechy z małej kochanej Ninki:-)
A tymczasem się zbieram do pracy, ale nie będę tam długo siedziała, wrócę do was koło południa:-)
Trzymajcie się.
Mam nadzieję że zostanie tu ktoś jeszcze nie rozpakowany:-D (oprócz mnie):-D

Ewelinka - GRATULACJE WIELKIE DLA WAS KOBITKI!!!!!!W KOŃCU MASZ SWOJĄ ZOŚKĘ!!!!!

A mnie trochę ten ekspresowy poród przeraził.....Jak ja dojadę w razie czego na tą Karową.....To prawie 2 godziny samochodem!!!!!!:szok::szok::szok:

Witam z rana i nadal w dwupaku,
Noc spokojna, ale to nawet lepiej :) Miałam okazje odespać :)
Zauwazyłam, że coraz spokojniej się robi na forum - pewnie przez to, że coraz mniej tych marudzących ;) W sumie dopiero polowa czerwca, a Tych nie rozpakowanych z 15 zostało?

Cobra - Ty nasza wróżko...powiedz, że teraz moja kolej (po Tobie) :)
Ewuś - bliźniaki przesłodkie :)
Ewelinka - gratuluje :) Tylko pozazdrościć tępa.
kreatorka - wszystkiego naj, naj

Witam z rana i nadal w dwupaku,
Noc spokojna, ale to nawet lepiej :) Miałam okazje odespać :)
Zauwazyłam, że coraz spokojniej się robi na forum - pewnie przez to, że coraz mniej tych marudzących ;) W sumie dopiero polowa czerwca, a Tych nie rozpakowanych z 15 zostało?

Cobra - Ty nasza wróżko...powiedz, że teraz moja kolej (po Tobie) :)
Ewuś - bliźniaki przesłodkie :)
Ewelinka - gratuluje :) Tylko pozazdrościć tępa.
kreatorka - wszystkiego naj, naj

chyba mniej niz 15:)moze nawet mniej niz 10.
gdzie jest foto blizniakow?:zawstydzona/y:

bardziej bym sie skaniala ku temu ze wiedzma albo lena urodza ;p

reklama
Do góry