Ola_fasola
Moderatorka
Hej dziewczyny! u mnie nadal bez zmian...chociaż w nocy bolał mnie brzuch jak na okres i spać nie mogłam do 1
i wczoraj pojwiło mi się coś jakby mi sie okres kończył..
Stracha miałam w nocy niezłego poza tym ciągle mam uczycie jakbym musiała isc na 2 do kibelka... jeju jeju. Niedziele spędziliśmy raczej spokojnie, byliśmy u teściów i na spacerze...
AniaCh83 co do swędzenia brzucha to mnie też strasznie swędział i piersi i okazało się że mam uczulenie na oliwkę..nigdy bym nie podejrzewała ale za każdym razem jak zaczynałam ją stosowaćto się zaczynało i robiły mi się takie malutkie krosteczki.. może ty też masz uczulenie? ja nawet w 18 tyg byłam u dermatologa i internisty bo myślałam że to różyczka.
Ewelinka trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie
jednak Cobra wywróżyła.. już drugiej ahh szkoda że mnie nie wytypowała.
Ewuś chłopcy przecudni

AniaCh83 co do swędzenia brzucha to mnie też strasznie swędział i piersi i okazało się że mam uczulenie na oliwkę..nigdy bym nie podejrzewała ale za każdym razem jak zaczynałam ją stosowaćto się zaczynało i robiły mi się takie malutkie krosteczki.. może ty też masz uczulenie? ja nawet w 18 tyg byłam u dermatologa i internisty bo myślałam że to różyczka.
Ewelinka trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie

Ewuś chłopcy przecudni