reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej dziewczyny! u mnie nadal bez zmian...chociaż w nocy bolał mnie brzuch jak na okres i spać nie mogłam do 1 :szok: i wczoraj pojwiło mi się coś jakby mi sie okres kończył.. :szok:Stracha miałam w nocy niezłego poza tym ciągle mam uczycie jakbym musiała isc na 2 do kibelka... jeju jeju. Niedziele spędziliśmy raczej spokojnie, byliśmy u teściów i na spacerze...:tak:

AniaCh83 co do swędzenia brzucha to mnie też strasznie swędział i piersi i okazało się że mam uczulenie na oliwkę..nigdy bym nie podejrzewała ale za każdym razem jak zaczynałam ją stosowaćto się zaczynało i robiły mi się takie malutkie krosteczki.. może ty też masz uczulenie? ja nawet w 18 tyg byłam u dermatologa i internisty bo myślałam że to różyczka.

Ewelinka trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie:tak: jednak Cobra wywróżyła.. już drugiej ahh szkoda że mnie nie wytypowała.

Ewuś chłopcy przecudni:tak:

reklama
Witam

Ewelinka trzymam kciuki ciekawe o ktorej pojawi sie maluszek

Agi powodzenia na wizycie i na morfologii

Gosiargo 6 godzin !!! super a samo karmienie bedzie coraz krotsze zwieksza sie sila ssania :))

Wiz kiedy ta cersarka ? 17 ?

Eus blizniaki przecudne ciekawe jak je rozpoznaje:)

A mnie sie dzis snilo ze urodzilam o 17.05 dzisiejeszego dnia , do mojego Olafa przyszla 10 letnia bratanica a ja zapomnialam powidomic moich rodzicow :) za to moj maz zatrudnil sie na moim oddziale polozniczym :) i pierwszego dnia poklocil sie z jakas pilegniarka i mowil ze zwalnia sie i ze mu sie chce od tego plakac :)) kazal pacjentka non stop sprzatac ... a tak na serio to moje skurcze przepoiwadajace cos sie zminily, moze to w tym tygodniu, ostatnio urodzilam dzien po wizycie a wizyte mam w czwartek :)

dzień dobry:-)
jaka cisza z samego ranka:tak:
ja tradycyjnie śniadanko i BB, myślałam że przez noc więcej będzie lektury:-)

Ewuś super masz chłopaczków, śliczności tak do siebie utuleni

Zdec powodzenia na wizycie

Agi trzymam kciuki za płytki, duuuuużżżżżo płytek:tak:

Ewelinka i wreszcie się doczekałaś, oby poszlo szybko i w miarę bezboleśnie, trzymam kciuki
a jednak już po, super i gratuluję

Milka może jednak?;-)

a u mnie nadal cisza i nic sie nie dzieje, ale to normalne i juz do tego przywykłam
miałam w planach wybrać się na chwile do pracy, zawieść zwolnienie bo mój zapomniał ano go zabrać ale jeszce nie wiem czy mi się chce....:-p zastanowie się może później.....
napewno wybiorę się na male zakupy i troszkę kilometrów zrobię bo pogoda że az miło 20 stopni i miło rześko, ale to też później bo póki co lala jeszcze śpi

paulka nie ma jak przyzwyczajenie przez tyle miesięcy

Ostatnia edycja:
Gosiargo nawet mi nie dalas skonczyc :) naprawde szybko jej poszlo

Eagle to ze nic sie nie dzieje nie znaczy ze nic sie nie dzieje :)) a u nas za oknem 13 st i leje a w nocy mega burza ale po tym upale to sie przyda

Olafasola to moze byc czop

Zdec dzieki za wiesci od Pati

Ostatnia edycja:
Zdec - z tego co pamiętam to chyba zwolnienie ci się kończy? Planujesz iść do internisty?

Muszę iść. Jestem umówiona na jutro, bo kadrowa mi w pracy powiedziała że nie da mi zmarnować urlopu macierzyńskiego i mi go nie da od środy;-)
Jeszcze nie doczytałam nigdzie, ale już słyszę że ewelinka ma swoją małą :-) Super, gratulacje wielkie:-):-)

Ja śniadanko i bb jak zwykle. Fajna dzisiaj pogoda, bo się trochę ochłodziło, będzie można spokojnie popracować;-)

Witajcie laseczki ja nadal w dwupaku .
Widze ze nas zapakowanych coraz mniej .
Coraz częściiej mam wrażenie ze sie przeterminuje a tego bym nie chciała
Ewelinka gratuluje ale expres z ciebie też tak chcę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

a swoją drogą to także bez sensu że macierzyński jest liczony od dnia porodu, przecież w szpitalu spędzić można 3 doby jak i np tydzień i co zawsze to mniej o te kilka dni, powinien być liczony dopiero po wyjściu ze szpitala:tak:

kreatorka najlepsze życzenia urodzinowe:-)

reklama
Do góry