reklama
Milka26
Fanka BB :)
Witam u nas dzis juz chlodniej przynajmniej nogi nie puchna
Agi cos czuje ze urodzisz wczesniej niz myslisz ja poprzednio tez stawialam na mniej wiecej 7 lipca a urodzilam 23 czerwca i bylam tym baaaaaardzo zaskoczona
Kajdusia jestem w szoku ze Ty jednak dzis nie urodzilas
tak mi sie zdawalao ze z tego zjazdu to beda nici
Athena Krzys przeslodki a jaki opalony
Elizka maly cud
Paulka Iga to byl chyba najmlodszy gosc na weselu
)
Lena ja mialam spuchniete rano wczoraj dzis po nocnej burzy mamy chlodniej wiec i wlasne kostki ujrzalam
Magda M pamietaj o lekkim unoszeniu jajeczek przy zakladaniu pieluszki u nas pomoglo
Gosiargo nie strasz ta opuchlizna , milam nadzieje ze po porodzie przejdzie jak reka odjal....
Katarzynajaniecka napisz koniecznie co to za balsam po ciazy i czy mozna stosowac w czasie karmienia, ja rozstepow nie mam tfu tfu... ale jakies ujedrnianie napewno sie przyda , na razie skora sie na mnie luszczy pomimo stosowania codziennie oliwki i fissana
A czy ktoras z Was wie jak sie ma sprawa malego Maksymiliana z przepuchlina ??
Moja babcia ma jutro urodziny ciekawe co by powiedziala na maly prezent w postaci prawnuka
nawet Olaf pytal dzis moaja male czy moze jutro u niej spac... powiedzialam mu zeby nie krakal:-)
Agi cos czuje ze urodzisz wczesniej niz myslisz ja poprzednio tez stawialam na mniej wiecej 7 lipca a urodzilam 23 czerwca i bylam tym baaaaaardzo zaskoczona
Kajdusia jestem w szoku ze Ty jednak dzis nie urodzilas

Athena Krzys przeslodki a jaki opalony
Elizka maly cud
Paulka Iga to byl chyba najmlodszy gosc na weselu
Lena ja mialam spuchniete rano wczoraj dzis po nocnej burzy mamy chlodniej wiec i wlasne kostki ujrzalam
Magda M pamietaj o lekkim unoszeniu jajeczek przy zakladaniu pieluszki u nas pomoglo
Gosiargo nie strasz ta opuchlizna , milam nadzieje ze po porodzie przejdzie jak reka odjal....
Katarzynajaniecka napisz koniecznie co to za balsam po ciazy i czy mozna stosowac w czasie karmienia, ja rozstepow nie mam tfu tfu... ale jakies ujedrnianie napewno sie przyda , na razie skora sie na mnie luszczy pomimo stosowania codziennie oliwki i fissana
A czy ktoras z Was wie jak sie ma sprawa malego Maksymiliana z przepuchlina ??
Moja babcia ma jutro urodziny ciekawe co by powiedziala na maly prezent w postaci prawnuka

Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ależ chłopaki ewuś są słodcy.....Tacy przytuleni do siebie....no normalnie miodzio!!!!!
Milka - ja z chęcią mogę się zaskoczyć
...Byle nie jutro bo mam badania i wizyte u gina.....I jesli morfologia będzie ok.....to z chęcią przyjmę taką niespodziankę od malutkiej...
Od dwóch dni mała szaleje mi tak w brzuchu ze szok....Poza tym jest mi ostatnio czasami tak jakoś nie dobrze, takie delikatne mdłości...może to coś znaczy.....oby!!!!
Idę spać, bo normalnie nieprzytomna jestem....
Miłej i spokojnej nocki Kochane!!!!
Milka - ja z chęcią mogę się zaskoczyć

Od dwóch dni mała szaleje mi tak w brzuchu ze szok....Poza tym jest mi ostatnio czasami tak jakoś nie dobrze, takie delikatne mdłości...może to coś znaczy.....oby!!!!
Idę spać, bo normalnie nieprzytomna jestem....
Miłej i spokojnej nocki Kochane!!!!
ewelinka307
Dziewczyny ruszam pod prysznic pakuje się do końca i spadam do szpitala skurcze co około 10minut i już bolą
trzymajcie kciukasy oby szybko poszło

AniaCh83
Co do rozstępów to co teraz u mnie sie na brzuchu dzieje to masakra jakas! Caly brzuch w rostepach,jak tarka sie zrobil,swedzi tak,ze jak najdzie to łzy mi płyna z oczu. Nie spodziewalam sie nigdy,ze ze swedzenia mozna płakac... :-(Biore przysznic kilka razy dziennie i dodatkowo mocze czasem sam brzuch,troche ulgi przynosi zimna woda, smaruje 'perfecta mama' i oliwka i nic. Wciaz to samo. Moj A. jak to jutro zobaczy to sie przerazi
kajdusia - jak ja Ci kobieto zazdroszcze takiego samopoczucia!!!!!!!!!!!!!!!!
ewelinka307 - no to super! 3mam kciuki z calej siły. Bedzie dobrze. Badz dzielna

kajdusia - jak ja Ci kobieto zazdroszcze takiego samopoczucia!!!!!!!!!!!!!!!!
ewelinka307 - no to super! 3mam kciuki z calej siły. Bedzie dobrze. Badz dzielna

AniaCh83
Jakie chlopaki Ewuś fajowe!! Normalnie czad! :-)
a tak w ogole to dwujajowe są,prawda? jakos mi sie zapomniało....;/
a tak w ogole to dwujajowe są,prawda? jakos mi sie zapomniało....;/
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
ewelinka - mocno trzymam kciuki.....!!!!
AniaCh - fajnie że już dziś będziesz z mężem...Napewno jesteś szczęśliwa..a jak mąż Cię zobaczy po takim czasie to nawet na te rozstępy uwagi nie zwróci....
Ja zaraz ruszam na morfologię...za każdym razem coraz bardziej się boję o te moje płytki...oby dziś był w miarę dobry wynik.....No i liczę na to, że gin powie mi dziś że coś się ruszyło...że szyjka się porządnie skróciła, i że może choć 1cm rozwarcie jest!!!Bo naprawdę na końcu urodzę!!!!Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień....
Tak patrzę za okno, wygląda, że będzie ładnie!!!!!Taka przyjemna pogoda nam mija na spacerki z wózeczkiem....Mam nadzieję że lipiec i sierpień będą również ciepłe!!!!
AniaCh - fajnie że już dziś będziesz z mężem...Napewno jesteś szczęśliwa..a jak mąż Cię zobaczy po takim czasie to nawet na te rozstępy uwagi nie zwróci....
Ja zaraz ruszam na morfologię...za każdym razem coraz bardziej się boję o te moje płytki...oby dziś był w miarę dobry wynik.....No i liczę na to, że gin powie mi dziś że coś się ruszyło...że szyjka się porządnie skróciła, i że może choć 1cm rozwarcie jest!!!Bo naprawdę na końcu urodzę!!!!Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień....
Tak patrzę za okno, wygląda, że będzie ładnie!!!!!Taka przyjemna pogoda nam mija na spacerki z wózeczkiem....Mam nadzieję że lipiec i sierpień będą również ciepłe!!!!
Ostatnia edycja:
Witajcie,
ja właśnie po porannym karmieniu
, mała zasnęła a w nocy w ogóle spała 6 godz
a dzisiaj rano przy cycu była 15 minut to nasz rekord
więc może coś z tego będzie
dzisiaj myślałam o pierwszym spacerku, ale pogoda taka brzydka, pada

Widzę się że się coś w końcu u Ewelinki ruszyło!!! Trzymam kochana mocno kciuki, żeby szybko poszło

Ewus - twoi chłopcy są przecudowni, ślicznie kolo siebie wyglądają

Agi - trzymam kciuki za płytki! i za pozytywne wieści również dla Zdec i Kasiek 1983, bo z tego co pamiętam mają dzisiaj wizyty
Zdec - z tego co pamiętam to chyba zwolnienie ci się kończy? Planujesz iść do internisty?
ja właśnie po porannym karmieniu

Widzę się że się coś w końcu u Ewelinki ruszyło!!! Trzymam kochana mocno kciuki, żeby szybko poszło

Ewus - twoi chłopcy są przecudowni, ślicznie kolo siebie wyglądają

Agi - trzymam kciuki za płytki! i za pozytywne wieści również dla Zdec i Kasiek 1983, bo z tego co pamiętam mają dzisiaj wizyty
Zdec - z tego co pamiętam to chyba zwolnienie ci się kończy? Planujesz iść do internisty?
reklama
Witajcie Kochane!
Ja właśnie czekam aż Iga się obudzi na śniadanko i postanowiłam do Was zajrzeć. Wiecie na czym się wczoraj złapałam podczas kąpieli...polewałam brzuch ciepłą wodą i czekałam na kopniaki
normalnie aż się na głos zaczęłam śmiać i ściągnęłam tym męża do łazienki, a On do mnie,że sprawdzi w sypialni czy mała kopie 
ewelinka- trzymam mocno kciuki, czekałaś i się doczekałaś
Bliźniaki ewuś są przesłodcy i szczerze mówiąc to jej też się należy nagroda za wytrwałość,ze tak długo wytrzymała:-)
gosiagro- mam nadzieję,że wasze karmienia piersią będą coraz dłuższe, trzymam za to kciuki
Wszystkim dziewczyną życzę udanych wizyt...a potem szybciutko na porodóweczkę;-)
Ja właśnie czekam aż Iga się obudzi na śniadanko i postanowiłam do Was zajrzeć. Wiecie na czym się wczoraj złapałam podczas kąpieli...polewałam brzuch ciepłą wodą i czekałam na kopniaki

ewelinka- trzymam mocno kciuki, czekałaś i się doczekałaś
Bliźniaki ewuś są przesłodcy i szczerze mówiąc to jej też się należy nagroda za wytrwałość,ze tak długo wytrzymała:-)
gosiagro- mam nadzieję,że wasze karmienia piersią będą coraz dłuższe, trzymam za to kciuki
Wszystkim dziewczyną życzę udanych wizyt...a potem szybciutko na porodóweczkę;-)