reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Co do ewus to napisałam do niej SMS. Czekam czy coś odpisze.... szkoda że nie pokazała maluszków, sama jestem ciekawa takich bliźniaków;-)

reklama
Witam u nas dzis juz chlodniej przynajmniej nogi nie puchna

Agi cos czuje ze urodzisz wczesniej niz myslisz ja poprzednio tez stawialam na mniej wiecej 7 lipca a urodzilam 23 czerwca i bylam tym baaaaaardzo zaskoczona

Kajdusia jestem w szoku ze Ty jednak dzis nie urodzilas :) tak mi sie zdawalao ze z tego zjazdu to beda nici:-D

Athena Krzys przeslodki a jaki opalony :)

Elizka maly cud :)

Paulka Iga to byl chyba najmlodszy gosc na weselu :))

Lena ja mialam spuchniete rano wczoraj dzis po nocnej burzy mamy chlodniej wiec i wlasne kostki ujrzalam

Magda M pamietaj o lekkim unoszeniu jajeczek przy zakladaniu pieluszki u nas pomoglo

Gosiargo nie strasz ta opuchlizna , milam nadzieje ze po porodzie przejdzie jak reka odjal....

Katarzynajaniecka napisz koniecznie co to za balsam po ciazy i czy mozna stosowac w czasie karmienia, ja rozstepow nie mam tfu tfu... ale jakies ujedrnianie napewno sie przyda , na razie skora sie na mnie luszczy pomimo stosowania codziennie oliwki i fissana

A czy ktoras z Was wie jak sie ma sprawa malego Maksymiliana z przepuchlina ??

Moja babcia ma jutro urodziny ciekawe co by powiedziala na maly prezent w postaci prawnuka :-D nawet Olaf pytal dzis moaja male czy moze jutro u niej spac... powiedzialam mu zeby nie krakal:-)

Ależ chłopaki ewuś są słodcy.....Tacy przytuleni do siebie....no normalnie miodzio!!!!!

Milka - ja z chęcią mogę się zaskoczyć :-D...Byle nie jutro bo mam badania i wizyte u gina.....I jesli morfologia będzie ok.....to z chęcią przyjmę taką niespodziankę od malutkiej...
Od dwóch dni mała szaleje mi tak w brzuchu ze szok....Poza tym jest mi ostatnio czasami tak jakoś nie dobrze, takie delikatne mdłości...może to coś znaczy.....oby!!!!

Idę spać, bo normalnie nieprzytomna jestem....
Miłej i spokojnej nocki Kochane!!!!

Co do rozstępów to co teraz u mnie sie na brzuchu dzieje to masakra jakas! Caly brzuch w rostepach,jak tarka sie zrobil,swedzi tak,ze jak najdzie to łzy mi płyna z oczu. Nie spodziewalam sie nigdy,ze ze swedzenia mozna płakac... :-(Biore przysznic kilka razy dziennie i dodatkowo mocze czasem sam brzuch,troche ulgi przynosi zimna woda, smaruje 'perfecta mama' i oliwka i nic. Wciaz to samo. Moj A. jak to jutro zobaczy to sie przerazi:sad:

kajdusia - jak ja Ci kobieto zazdroszcze takiego samopoczucia!!!!!!!!!!!!!!!!

ewelinka307 - no to super! 3mam kciuki z calej siły. Bedzie dobrze. Badz dzielna:tak:

ewelinka - mocno trzymam kciuki.....!!!!
AniaCh - fajnie że już dziś będziesz z mężem...Napewno jesteś szczęśliwa..a jak mąż Cię zobaczy po takim czasie to nawet na te rozstępy uwagi nie zwróci....

Ja zaraz ruszam na morfologię...za każdym razem coraz bardziej się boję o te moje płytki...oby dziś był w miarę dobry wynik.....No i liczę na to, że gin powie mi dziś że coś się ruszyło...że szyjka się porządnie skróciła, i że może choć 1cm rozwarcie jest!!!Bo naprawdę na końcu urodzę!!!!Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień....

Tak patrzę za okno, wygląda, że będzie ładnie!!!!!Taka przyjemna pogoda nam mija na spacerki z wózeczkiem....Mam nadzieję że lipiec i sierpień będą również ciepłe!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie,

ja właśnie po porannym karmieniu:-D, mała zasnęła a w nocy w ogóle spała 6 godz:szok::szok: a dzisiaj rano przy cycu była 15 minut to nasz rekord:tak: więc może coś z tego będzie:-D dzisiaj myślałam o pierwszym spacerku, ale pogoda taka brzydka, pada:wściekła/y::wściekła/y:
Widzę się że się coś w końcu u Ewelinki ruszyło!!! Trzymam kochana mocno kciuki, żeby szybko poszło:-D:-D
Ewus - twoi chłopcy są przecudowni, ślicznie kolo siebie wyglądają:tak::tak:
Agi - trzymam kciuki za płytki! i za pozytywne wieści również dla Zdec i Kasiek 1983, bo z tego co pamiętam mają dzisiaj wizyty
Zdec - z tego co pamiętam to chyba zwolnienie ci się kończy? Planujesz iść do internisty?

Jestem i ja.
Widzę że u Ewelinki się ruszyło-trzymam kciuki za szybki poród!!!

Bliźniaki czerwcowe poprostu cudne!!!!

A ja zaczynam się bać tego wszystkiego.... w środę już na oddział idę...

reklama
Witajcie Kochane!

Ja właśnie czekam aż Iga się obudzi na śniadanko i postanowiłam do Was zajrzeć. Wiecie na czym się wczoraj złapałam podczas kąpieli...polewałam brzuch ciepłą wodą i czekałam na kopniaki :-D normalnie aż się na głos zaczęłam śmiać i ściągnęłam tym męża do łazienki, a On do mnie,że sprawdzi w sypialni czy mała kopie :-D:-D

ewelinka- trzymam mocno kciuki, czekałaś i się doczekałaś
Bliźniaki ewuś są przesłodcy i szczerze mówiąc to jej też się należy nagroda za wytrwałość,ze tak długo wytrzymała:-)
gosiagro- mam nadzieję,że wasze karmienia piersią będą coraz dłuższe, trzymam za to kciuki

Wszystkim dziewczyną życzę udanych wizyt...a potem szybciutko na porodóweczkę;-)

Do góry