reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześc marudy :-D
U mnie super, zapominam, że jestem w ciąży :-) Mało, że nie czuję żadnych skurczy, żadnych innych bóli to brzuch mam tak naciągnięty, że nie czuję też już prawie ruchów małej...., pojechałam dlatego dziś na ktg i oczywiście wszystko w idealnym porządku, skurczy żadnych nie odnotowuje. A mnie energia rozsadza, czuję się coraz lepiej i przyzwyczajam się, że tak już mi zostanie - :-D

Wybaczcie, ale teraz nie poodpisuję, bo idę małemu książkę przeczytać :-)

kajdusia widzę że dzisiaj pozytywne nastawienie:-) I tak trzymać:-)

Te opisy waszych porodów mnie przerażają:-:)-( JUŻ NIE CHCĘ RODZIĆ!!!!!
Jak rodziłam Julcię to poszło szybko i aż takiego bólu nie było, a to o czym piszecie tam na wątku opowieści z porodówek to jakiś ARMAGEDON!!:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Te opisy waszych porodów mnie przerażają:-:)-( JUŻ NIE CHCĘ RODZIĆ!!!!!
Jak rodziłam Julcię to poszło szybko i aż takiego bólu nie było, a to o czym piszecie tam na wątku opowieści z porodówek to jakiś ARMAGEDON!!:szok::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz to się z tego porodu śmieje:-):-) ale wtedy do śmiechu mi nie było:no::no: ale wszystko da się przeżyć:eek::happy2::happy2:

Ja mam termin wg om w środę, ale jeszcze w czwartek wszystko było pozamykane, a skurcz na ktg max 30%. :confused: Termin z pierwszego USG już mi minął 10.06
Póki co nastawiłam się, że jeszcze moja ciąża potrwa ... nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale jakoś myślę cały czas o następnym weekendzie - czyli celuję w 19-20 czerwca :-D

Zdec - co do rozstępów na pupie i udach, też mam i szczerze mówiąc żadne kremy nie pomagały, a teraz nic nie używam i już pomału zanikają, albo po prostu nie są takie brzydkie... po porodzie zacznę stosować jakieś lepsze kremy to może całkiem zanikną? ;) (Od tego kremu na rozstępy firmy Ziajka dostałam uczulenie)

Jutro wizyta... trzymajcie kciuki, mam nadzieję że już mnie skieruje do szpitala, bo chcę już mieć mojego synka przy sobie...

reklama
witajcie dwupaczki
nikt sie nie rozpakował przez cale popołudnie:tak: aż niewiarygodne
chyba że jeszcze o ty nie wiemy:-)
my cale popołudnie spędziliśmy na spacerowaniu, zaliczyliśmy małą imprezkę plenerową dla dzieci, mała przeszczęśliwa ja wymęczona bo nie pamiętam kiedy ostatnio przez te upały zrobiłam tyle kilometrów w ciągu jednego popołudnia
i....nic nadal cisza, żadne spacery, wysiłek nic nie działa...ech ale do lipca jeszcze trochę czasu zostało:-D

Skoro obstawiacie na to która będzie miała najcięższe dzieciątko, to może chociaż też jakaś nagroda pocieszenia dla tej która w czerwcu będzie ostatnia?? :-D
Ja już psychicznie się nastawiłam na koniec czerwca:) Chociaż już chodzę troszke jak pokraka hahah

jeszcze lepszy pomysł konkursowy, to ja już zaczynam obmyślać co mogłabym dostać:-D

a tak swoją drogą ciekawe jak nasza ewuś i jej chłopaczki?

Kasiek1983 powodzenia na wizycie i obyś usłyszała same pomyślne wieści że to już wkrótce

to tyle na dziś, zmykam jakąś kolacyjkę zjeść, pod prysznic i spać bo już na nic nie mam siły

dobranoc wszystkim

Do góry