reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

paula24211 - sliczniusia ta Twoja Lenka. Jak słodko śpi.

katarzynajanicka - ja zostane z Toba do konca i moze jeszcze z kimś... :-(

Dzis w sumie nie mam takie doła,jakoś wciąz do roboty miałam do tej pory,ale ostatnie dni to masakra. Wszyscy mnie nakrecali,ze na pewno bedzie przed terminem,brzuch opuscil sie juz dawno,a ja czuje,ze urodze w lipcu!
dosyc mam tej ciazy na maksa!
Później doczytam Was,bo mnie poty przed kompem oblewaja.
Aaaa Ewela - 3mam kcuki :-)

reklama
Laseczki, a taki glut biały gęsty to może być czop??? Pierwszy raz coś takiego na oczy widzę:eek: Wyleciało to to ze mnie po sikaniu a najlepsze jest to że małż był wtedy przy mnie bo mył sobie girki....wszystko widział:sorry2:

Mi takie cuś odeszło 3 dni przed porodem ;) długość tak ok 2cm. i galaretowate.

scorpioniczka gratuluje

Nie nadrobię dzisiaj wszystkiego co napisałyście, bo mam iPlusa prawie bez zasięgu Plusa i chodzi jak czołg:-:)-(
W każdym bądź razie odpowiednie informacje przekazane na wątku SMS:-)

Pozdrawiam serdecznie z wioski pełnej kooooooooomarów:szok::szok:

ja tylko na chwilkę
chciałam sprawdzić czy są nowe rozpakowane i się nie pomyliłam
serdecznie gratuluję wszystkim

ja to chyba sama na koniec zostanę bo z tego co czytałam kilka szykuje się do rozwiązania a u mnie nadal cisza:-(

cobra ja wiedziałam że mamy na forum jedną wiedźmę ale że i ty masz jakieś czarne moce to jestem w szoku;-):-D
może zrób jakieś czary mary żebym w przyszłym tygodniu urodziła co?

AniaCh mi także brzuch się obniżył już dawno temu i nic..... żadnych innych objawów zbliżającego się porodu

zmykam zatem powykorzystywać trochę mężusia
powodzenia i szybkich i bezbolesnych porodów życzę bo do jutra pewnie i tak się ktos rozpakuje

niech chociaż jakaś jedna ze mną zostanie na koniec co?:tak::-)

katarzynajanicka - ja zostane z Toba do konca i moze jeszcze z kimś... :-(

Dzis w sumie nie mam takie doła,jakoś wciąz do roboty miałam do tej pory,ale ostatnie dni to masakra. Wszyscy mnie nakrecali,ze na pewno bedzie przed terminem,brzuch opuscil sie juz dawno,a ja czuje,ze urodze w lipcu!
dosyc mam tej ciazy na maksa!
Później doczytam Was,bo mnie poty przed kompem oblewaja.
Aaaa Ewela - 3mam kcuki :-)

dobrze, że nie zostanę sama, a taki nastrój jak mam dzisiaj to mam nadzieję m minie szybko, bo inaczej deprecha murowana:eek:

Dziewczyny ja tez nie miałam zadnych objawów zblizajacego siei porodu prócz tego że... od połowy maja miałam rozwarcie na 1cm. a w 40t2d miałam juz na dwa.... i jeszcze sobie z nim pochodziłam tydzień az samo ruszyło wreszie... :-p :dry:
Jejku jak sie juz ciesze ze mały jest z nami... W taką pogodę jest ciężko chodzić z brzuszkiem.... :sorry:

Daniel i Mikuś już śpia... JEszcze Hania sobie cos gada w swoim pokoju ale juz bliżej jak dalej :-)
A mąż w pracy jeszcze... :dry:

reklama
A jednak musiałam was przeczytać:-):-) Jakoś dałam radę;-)
Elizka i scorpioniczka ogromne gratulacje!!:-):-)
Super że już jesteście po;-)
Elizka pytała się o Ciebie jakieś 2 razy jakaś dziewczyna;-)
cobra18 ja widzę że ty się wróżką stajesz? A mi coś wróżysz??
ewelinka jeżeli chodzi o czop to różnie z nim może być, np mi odszedł już w zeszłym tygodniu i nadal nic.... chociaż teraz coś zaczynam jakieś skurcze czuć, ale czy coś z tego będzie to nie wiem...
Chyba wolę żeby się nie rozkręciło, bo bym jechała do szpitala na podwójnym gazie, bo mój K. po trzech piwkach:-( Jakoś to będzie...
katarzynajanicka patrząc na Twój i mój suwaczek nie mam wątpliwości że to jednak ja zostanę tu sama do końca:-)

Jak już to napisałam do Ola_fasola najpierw przekażę informację od wszystkich rozpakowanych w wątku SMS, a potem rozpakuję się w samotności:-) Taka wydaje się moja misja:-D:-D:-D

Mamy rozpakowane super że znajdujecie czas żeby się podzelić z nami swoimi doświadczeniami:-)

Do góry