reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

eagle - ja jestem gorsza od calego sabatu czarownic :D i jednoczesnie od ruskiego wywiadu :D
zdec - moze mi sie cos w nocy przysni :))

ide spac,jak tu wroce rano to ewelinka masz juz byc rozpakowana:))) co by moja teoria miala jakis sens ;pa

ewela gratuluje:))

reklama
Witam takze w dupaczku:)
Dzisiaj bylam na pierwszym ktg bo na jutro mam termin z ostatniego usg i niestety lezalam chyba 45 min bo Maly wiercil sie tak ze lekarz stwierdzil ze pomiary beda nie dokladne wiec musielismy czekac az sie uspokoi i niestety skurcze ledwo 20-25 % wiec pewnie jeszcze poczekamy sobie na synusia tak mu tam dobrze.....dobrze ze w Łodzi sie troche ochlodzilo i zaczyna kropic bo juz nie wyrabiamy.

Gratki dla nowych Mamusiek dzieciaczki super:)

Tak przy okazji mam pytanie- czy będziecie używać smoczków uspokajających i czy bierzecie je do szpitala? Koleżanka mi mówiła że jak ona rodziła to połozna zabroniła jej używania w pierwszych dniach ...?
Ze smokiem - przy Malgosi bardzo sie obawialismy podania smoka, zeby nie odzwyczaila sie od piersi ;) ale po powrocie ze szpitala jakos dosc szybko nabylismy (nie zamierzalam zostac zywym smokiem, bo oczywiscie ciagle byla sytuacja, gdy sie juz najadla a chcaiala pociumkac jedynie) - i nie bylo zadnych problemow z jedzeniem.
Teraz juz mam kupiony i na pewno biore do szpitala - ale tez nie bede dawala od poczatku, postaram sie jak najpozniej - zdrowiej dla laktacji ;)

Jak już to napisałam do Ola_fasola najpierw przekażę informację od wszystkich rozpakowanych w wątku SMS, a potem rozpakuję się w samotności:-) Taka wydaje się moja misja:-D:-D:-D
zdec, Ty lepiej nie kracz - ja do Ciebie mam tez zapisany nr w komorce - i szybko sie go wybiera, bo nick na "z" od konca latwo znalezc ^^:D

Ostatnia edycja:
Halo;)
Już jestem wczoraj od 16 nie miałam neta;(
A dzisiaj byłam u teśców od rana;)
Melduję sie po wczorajszej wizycie, że moje ciało jest przygotowane na poród a mała nie chce wyjść;)

Gryzka spokojnie jak już napisałam, najpierw przekażę informacje od was wszystkich, a potem dopiero sama wybiorę się na porodówkę;-) Więc możesz spokojnie pisać:-)
Mam w końcu działający telefon, który odbiera SMS na bieżąco;-) Bo tamten po kąpieli, to już się nie nadaje do użytkowania.

U nas wlasnie zaczyna sie burza a w dzien mielismy jakies 35 st ktos mowil o stopach jak u Shreka..... cholerka juz nawet rano mam spuchniete.

Widze ruch sie zrobil na porodowkach :)) Ewela tak marudzila ze chyba ktos u gory juz mial dosc ;-)

Dziewczyny zdjecia dzieciakow przecudne , az milo patrzec na takie aniolki

Zdec mi nawet czop nie odszedl :-) wiec chyba jednak ja zamkne watek :))

Co do smokow moj Oli dostal jakos po 2 tygodniach, w domu byl juz wczesniej kupiony, dostal dopiero jak sie okazalo ze nie jestem w stanie wrocic ze spacery bez syreny strazackiej , musialabym pare metrow przed domem stawac i dawac mu cyca zeby sie uspokil.

Pozdrawiam i jestem ciekawa czy naprawde jutro do rozpakowanych dolaczy Ewelinka

No to ewela już ma z głowy a wczoraj jeszcze tak marudziła:-)
U mnie narazie cisza skurcze czasem łapią ale tak jak zawsze tylko co 30minut zmieniam wkładke bo taki śluz ciemnobrązowy leci niewiem kiedy ale chyba juz niedługo coś ruszy może rano:dry:
zdec-mój po wczorajszym pempkowym też już dziś jakieś piwka pije a ja zła jestem że niewiem bo jak ja z nim takim będe miała na porodówke jechać:no:

reklama
No to ewela już ma z głowy a wczoraj jeszcze tak marudziła:-)
U mnie narazie cisza skurcze czasem łapią ale tak jak zawsze tylko co 30minut zmieniam wkładke bo taki śluz ciemnobrązowy leci niewiem kiedy ale chyba juz niedługo coś ruszy może rano:dry:
zdec-mój po wczorajszym pempkowym też już dziś jakieś piwka pije a ja zła jestem że niewiem bo jak ja z nim takim będe miała na porodówke jechać:no:

Oj to chyba Cię bierze;)

Do góry