ewelinka307
Fanka BB :)
Lena -tylko się przez to denerwuje bo tu mi coś leci a skurczy niema chyba się trzeba spać położyć bo już jestem zmęczona tym czekaniem czy coś ruszy czy niea się okaże że do rana przejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena -tylko się przez to denerwuje bo tu mi coś leci a skurczy niema chyba się trzeba spać położyć bo już jestem zmęczona tym czekaniem czy coś ruszy czy niea się okaże że do rana przejdzie
to tak jak u mnie..buuu... w nocy męczył mnie ból taki jak na okres w dzień doszło twardnienie brzuszka i krzyż, nie było to regularne ale z synkiem też tak się zaczynało . Wzięłam kąpiel i jak ręką odjął przeszło W nocy ani jednego skurczyka, teraz też nic a mała szaleje.Witam a ja niestety nadal w dwupaku
Niewiem już co się ze mną dzieje o 3 obudziły mnie skurcze co 15minut więc spokojnie sobie leżałam póżniej były co 12 póżniej co 10 i to już całkiem bolesne z godzine temu dopakowałam torbe do końca mówie do mojego że gdzieś za godzinke jedziemy do szpitala poszłam się wykompać siedze susze włosy i coś skurcze ustały no i teraz siedze wkurzona bo wszystko przeszło