reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Laseczki, a taki glut biały gęsty to może być czop??? Pierwszy raz coś takiego na oczy widzę:eek: Wyleciało to to ze mnie po sikaniu a najlepsze jest to że małż był wtedy przy mnie bo mył sobie girki....wszystko widział:sorry2:

reklama
Laseczki, a taki glut biały gęsty to może być czop??? Pierwszy raz coś takiego na oczy widzę:eek: Wyleciało to to ze mnie po sikaniu a najlepsze jest to że małż był wtedy przy mnie bo mył sobie girki....wszystko widział:sorry2:

hihihihi no niech się mąż przyzwyczaja do niecodziennych widoków bo i tak ich jeszcze sporo doświadczy w najblizszym czasie ;-)
ja tam się nie znam ale mi się kawałek złuszczył pod koniec maja (później leżałam tydz w szpitalu ) a wyglądał jak przezroczysta galaretka z dużą ilością żelatyny hihihihi taki glut długi na ok. 2cm ...swoją drogą ciekawe ile go tak jeszcze zostało :confused:

czarna wiedzma-mi wczoraj ze śluzem leciały w tym śluzie takie gęściejsze gile a dziś dużo śluzu i już te gile twardsze i brązowawo czerwone teraz mam na wkładce tego sporo no ale poza tym nic się nie dzieje ale to napewno czop bo też nigdy czegoś takiego niemiałam różni się od samego śluzu:tak:

hihihihi no niech się mąż przyzwyczaja do niecodziennych widoków bo i tak ich jeszcze sporo doświadczy w najblizszym czasie ;-)
ja tam się nie znam ale mi się kawałek złuszczył pod koniec maja (później leżałam tydz w szpitalu ) a wyglądał jak przezroczysta galaretka z dużą ilością żelatyny hihihihi taki glut długi na ok. 2cm ...swoją drogą ciekawe ile go tak jeszcze zostało :confused:
No to mój miał z 10cm conajmniej, długi był w każdym razie i miał taką konsystencję rozciągliwej żelki tylko nie do końca przezroczystej (żadnych brązowych czy czerwonych barw), a małż chyba był w takim samym szoku co i ja :-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny a ja mialam caly czas uplawy takie kremowe - duzo az wkladka mi przemiekala czasami a od wczoraj nic. Susza i nic nie leci.
Ten czop tez mi chyba nie odejdzie nigdy :( porod tez :(
mam dzis dola bo chcialabym juz urodzic a moja Julka siedzi tam sobie w brzuszku i chyba jej nie spieszno :( a ja bym juz tak bardzo chciala bys po porodzie

CZARNA WIEDZMA-matko jedyna 10 cm:szok::szok::szok:to jakiś czop gigant:-Du mnie to kawałki po pół cm może u mnie wypada po kawałku a u ciebie wylazł cały na raz
kaj-ja już się cieszyłam jak zobaczyłam ten brązowy śluz z nitkami krwi że to dziś a teraz siedze czekam i się wkurzam a tu nic się nie dzieje pewnie znów jakiś fałszywy alarm

Ostatnia edycja:
Ewelinka pewnie wieczorem ruszy sie u Ciebie - tak jak u wiekszosci. W kazdym razie tego Ci zycze i trzymam kciuki zeby to nie byl falszywy alarm.

reklama
cobra-ty to chyba wróżką jesteś właśnie mi chyba czop odchodzi coraz bardziej brązowy śluz leci ale skurczy narazie nie ma więc czekam:-)Ale możliwe że to się na porodówce zakończy:tak:

zaraz potem pomyslalam ze ja bd po Tobie,wiec na reke by mi to bylo :D
powinnam miec placone za swoja wiedze :D:D:D
otworze interes :D

Do góry