reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Co się stało z suwaczkiem mojej Natalki:-:)-:)-:)wściekła/y::eek: próbowałam zrobić nowy, ale nie idzie:no::no::no: mam nadzieję że to przejściowe, bo piszą i jakiejś konserwacji serwera czy coś...

Ostatnia edycja:
reklama
i ja już ponownie w domku
zaliczone małe zakupy i oczywiście plac zabaw

ita, Asencja dziękuję za życzenia w imieniu swoim i mężusia:-)

Czy któraś z dziewczyn które już urodziły miała paciorkowca B??
Ile czasu z tym trzymają w szpitalu po porodzie?
Bo coś wyczytałam że dziecko przez 7 dni dostaje antybiotyk:szok:
ja nie pomogę bo nic w tej kwestii nie wiem
nie no, ja tu zostae na wieki wieków w ciąży :( buuuuuuuuuuuuuuu nic nie działa- białą armia- nie działa, sprzątanie- nie działa-, przestawianie szafek- nie działa:wściekła/y:

z każdym dniem i z każdą minutą utwierdzam się w przekonaniu, że Filipek będzie jedynakiem, ja się do ciąży i oczekiwania na poród nie nadaję :-(
u nas także nic nie działa, wczoraj nawet moj wkroczył do działania ale żadne białe armie, masaże i przytulanki nie działają
na sprzątanie nie mam siły
z resztą juz odpuściłam, wcześniej i tak nie urodzę więc po co się łudzić
co ma być to będzie,a ja chyba w tej kwestii mam najmniej do powiedzenia
nawet pakowanie torby do szpitala odłożyłam na poniedziałek;-)

witajcie z rana :) poczytuję Was cały czas ale rzadko piszę, macie tu taką produkcję że trzeba śledzić 24/24 h żeby coś po odpisywać :D My w końcu wczoraj dokupiliśmy wszystkie akcesoria o których wcześniej zapomniałam i teraz mam w przeciwieństwie do Was stresa -jakoś do tej pory chyba nie zdawałam sobie sprawy co nas czeka :D (Boże- 9 miesięcy a dopiero teraz panikuję) ...panicznie się boję porodu i zastanawia mnie czy podołamy nowym obowiązkom :szok:

Tak przy okazji mam pytanie- czy będziecie używać smoczków uspokajających i czy bierzecie je do szpitala? Koleżanka mi mówiła że jak ona rodziła to połozna zabroniła jej używania w pierwszych dniach ...?

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM I TRZYMAM KCIUKI ZA NOWE ROZPAKOWANIA :)

Tak przy okazji mam pytanie- czy będziecie używać smoczków uspokajających i czy bierzecie je do szpitala? Koleżanka mi mówiła że jak ona rodziła to połozna zabroniła jej używania w pierwszych dniach ...?

GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM I TRZYMAM KCIUKI ZA NOWE ROZPAKOWANIA :)

słyszałam, że u nas w szpitalu też zabraniają i ja nie biorę do szpitala, ale w domu mam 2 tak w razie czego, chociaż nie chciałabym używać

witam przed południowo
gratulacje dla wszystkich rozdwojonych
ewela trzymam kciuki żeby szybko poszło:tak:
ja też chce żeby to już się coś zaczęło buuuu więc dołączam do tych dziewczyn z dołem na dzisiaj mała jakaś spokojna dzisiaj mało się rusza tego nie lubie
piszecie o tacierzyńskim w polsce to w norwegii jest tak że tata ma prawo do urlopu tacierzyńskiego pod warunkiem że mama pracuje na więcej niż 50% i ten urlop wynosi 12 tyg. nie źle co;-) do tego ja swojego urlopu macierzyńskiego mam prawie 10 miesięcy także tu skorzystałam na pobycie na obczyźnie ;-) i powiem Wam że D nawet się cieszy że będzie w domu jakiś czas z małą oczywiście wtedy ma 100% wypłacane pensji poza tym żadne inne dodatki nam nie przysługują czyli becikowe itp. ale już sam fakt że mam pensje płaconą przez cały okres macierzyńskiego to coś-tak sądze

poza tym u nas dzisiaj wieje że łep ma urwać północny 17m/s wiatr więc zimno i pada do tego czyli pogoda dopasowała się do mojego doła...

reklama
co do smoczka ja nie biore do szpitala -tu też nie zalecają ale też nie zabraniają. Poprzednim razem nie był mi potrzebny Kaja do 4 miesiąca wogóle nie chciała smoczka może teraz też tak będzie

Do góry