AniaCh83
Fanka BB :)
Agi78 - my jednak zdecydowalismy sie na przyjazd teraz. Oboje chcemy aby A. byl przy porodzie. Nie wyobrazams obie inaczej ;/ Tez bym chciala,zeby jak najdłużej pobył później z małym,mam nadzieje,ze szybko urodze. Później bede tu gdzies do 8 tyg.przyjme pierwsze szczepienia, zrobimy chrzciny i spadamy tam. Oby wszystjo sie udało jak zaplanowalismy....
paula24211 - sliczna córeczka
A swemu tez zapowiedzialam,ze niech nie mysli o piwkowaniach,bo przyjedzie po to zeby czuwac w pogotowiu byc.Ach Ci faceci,niby dorosli,a glowy puste
Ja znowu po ciezkiej nocy. Obudzialm sie o 5 i juz nie zasnelam,nie wiem czy przyłożyc sie teraz czy nie. Swedzacy brzuch zaspywalam dzis maka ziemniaczana,niewielka ulga,ale zawsze to. Rozerwe sobie skore przez drapanie
U mnie bedzie znowu skwar i dzis festyn niemalze pod oknem, bedzie dudniła muza. Miłego dnia.
Tez nie moge sie doczekac spacerków o ile bede miała na to siły. Od położnej słyszałam podobny 'grafik' wychodzenia. Po ok tygodniu....w 8 dobie pierwsze werandowanie 15 min, na drugi dzień pół godzinu, trzeciego dnia godzina i czwartego pierwszy godzinny spacer a potem to już ile wlezie
paula24211 - sliczna córeczka
Ja tam nie kupuje narazie parasolki,do gondolki to pielucha sie nada najlepiej wydaje mi sie....wnerwiona na mojego wczoraj poszedł na pępkowe ...wrócił o 3 w nocyniewyspałam się przez niego bo co chwile się budziłam a on chyba wogóle nie myśli co by było jakbym zaczeła rodzić to taki zawiany by pojechał czy jak ech te chłopy
Właśnie niewiem co z parasolką do wózka zawsze miałam i tylko mi przeszkadzała bo a to spadała a to słońce z innej strony świeciło niewiem czy niebędzie lepszy patent z tą pieluszką
A swemu tez zapowiedzialam,ze niech nie mysli o piwkowaniach,bo przyjedzie po to zeby czuwac w pogotowiu byc.Ach Ci faceci,niby dorosli,a glowy puste
Ja znowu po ciezkiej nocy. Obudzialm sie o 5 i juz nie zasnelam,nie wiem czy przyłożyc sie teraz czy nie. Swedzacy brzuch zaspywalam dzis maka ziemniaczana,niewielka ulga,ale zawsze to. Rozerwe sobie skore przez drapanie
U mnie bedzie znowu skwar i dzis festyn niemalze pod oknem, bedzie dudniła muza. Miłego dnia.