reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czy któraś z dziewczyn które już urodziły miała paciorkowca B??
Ile czasu z tym trzymają w szpitalu po porodzie?
Bo coś wyczytałam że dziecko przez 7 dni dostaje antybiotyk:szok:

hmmm, nie wiem ile w tym prawdy, ale moja bratowa miała i wyszła na trzecią dobę, ale to było po cesarce, ale antybiotyk tez był podawany

reklama
Witam mamusie :)
Melduje sie w dwupaku. To mnie dzis ewela dobiła...a tak marudziła, że bedzie ostatna, a tutaj 2 tyg. przed terminem nas wyprzedziła :/ No, ale też jej nie zazdroszcze takiego porodu...
eagel - wszystkego naj z okazji rocznicy :)
Widze, że dzisiaj z rana dużo świerzych mam pisze, a nas nierozpakowanych coraz mniej :) Ahhh...jakie wasze dzieciaczki są cudowne :)
Dzisiaj jedziemy na gilla, mam nadzieje, ze może cos sie ruszy...

Witajcie Kochane ;-)

Ja już od wczoraj z Hanią w domku. Urodziła się 8 czerwca o 12:30 przez CC

3420/58cm/ 10 pkt

51q8f4.jpg

nie no, ja tu zostae na wieki wieków w ciąży :( buuuuuuuuuuuuuuu nic nie działa- białą armia- nie działa, sprzątanie- nie działa-, przestawianie szafek- nie działa:wściekła/y:

z każdym dniem i z każdą minutą utwierdzam się w przekonaniu, że Filipek będzie jedynakiem, ja się do ciąży i oczekiwania na poród nie nadaję :-(

katarzynajanicka u mnie też nic nie działa:-)
Ale spokojnie do tego podchodzę, przecież w końcu kiedyś przyjdzie i na nas kolej;-)
Ale nasza też będzie jedynakiem:) Bo ja to się w ogóle nie nadaję do bycia w ciąży:( A poza tym już mam dość.... za dłuuuuuuuuuuugo:(

Uciekam kochane na wieś:-)
Jak będę miała jakieś wiadomości szczególnie od ewela to postaram się je wkleić, ale mogą one być przekazane z małym opóźnieniem:-(

Zazdroszcze :)
Nasza Julka to aniołek i jest przekochana ale ma kolki jelitowe :( i się bidulka męczy. Wczoraj od 11 do 17 praktycznie cały czas przepłakała prężąc się i nie mogła zrobić kupki :( W nocy 2,5 godziny płaczu. Dzisiaj jak do tej pory spokój, ale pewnie nie długo...

Wrzuciłam 2 zdjęcia na zamknięty :)
Czytam was w miarę możliwości i chciałabym potwierdzić że czerwcowe dzieciątka wyjatkowo urodziwe :D Normalnie same piękności nam będą rosnąć.

Dwupaczki nie martwcie się już niedługo i wy będziecie mieć maleństwa przy sobie. :)

Ale upał na dworze :/ nie idzie wysiedzieć...

Co dajesz malutkiej na kolki??? My też borykamy się z tym problemem, ale na szczęście nie ma tak silnych kolek jak moja pierwsza córcia:tak:oby nie było gorzej:no: Ja jak byłam mała też mialam kolki, codziennie o tej samej godzinie i u moich dziewczynek jest tak samo:tak:tylko Wojtusia ominęło:-D Życzę wytrwałości a malutkiej...miękkiego brzuszka:tak::-D

Witam się i ja;-) nadal 2in1:-) i chyba nic się nie zapowiada, przestał mi się nawet napinać brzuch:-( ehh Jak zobaczyłam sms od Eweli ...ah szkoda gadać :wściekła/y: tak czy tak Ewela trzymam mocno kciuki.

zdec co do paciorkowca to pytałam ostatnio na wizycie lekarza czy dłużej zostaje się w szpitalu i powiedział że nie ale do porodu podawany jest antybiotyk.

Ja dzis znowu sama w domu, mój mężulek tak narzekał ostatnio że ze mną to już nie ma zadnych rozrywek że pojechał sobie ze znajomymi do góraszki i dobrze niech jedzie bo jak w domu jest to tylko mi bałagani. A co ja dziś będę robić? hmm dziś będę leżeć i bardziej się dołować....

Wszystkie maluszki śliczne i słodkie:tak:

miłego dnia wszystkim!

reklama
Do góry