reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Tak sie objadłam truskawkami 0,5kg i do tego banan ,ze zaraz to wszystko zwymiotuje chyba 000203DF.gif

Do tego cos mnie brzuch pobolewa i sie napina caly czas. Dobrze,ze moja mama urlop wziela, bo jakos sie boje byc sama w domu teraz.

Witam;)
Z całego serducha dziękuję za gratki;))
Przejrzałam foteczki dzidziolków--są przecudowne-tylko je schrupac:-):tak:
Kobitki w dwupackach juz wkrótce wy tez sie doczekacie,głowy do góry,ciąża nie trwa wiecznie:tak:Jedna mała podpowiedz,nie zapomnijcie zabrac do szpitala mydła "biały jelen"rewelacja!!Bez znaczenia czy poród cc czy sn,jezeli tylko bd miały chwilkę to myk pod prysznic i jak najczęściej podmywac rany tym mydełkiem.Szybko zapomnicie co to ból.Polecam;)
U Nas znowu nocka przespana do 5.30;) Rewelka;)idzie sie wyspac.
A oto Jędruś dziś rano w błogim śnie po śniadanku;)

Załączniki

• Zdjecie0590.jpg
    Zdjecie0590.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 43
Czesc dziewczyny.
Dnia 5. 06 o godz 7, 25 przyszedl na swiat moj Syn Dominik, 3070 gram , 48 cm.

jestem z mama z zagranicy, ze szkocji, kilka razy z wami piasalam. ale ogolnie nie moge nadarzyc nad waszym tepem pisania, nie mam kiedy was czytac.
Pozdrawiam i gratuluje mamuska

a nie mowilam,ze sie rozpakowal ktoos;p

gratuluje

:-):tak:Zakochana jestem na max.Ciesze sie ze jest taki grzeczny bo dla pozostałej czwórki tez mam czas;)W sumie na wszystko mam czas,na pranie prasowanie obiadowanie,spacerowanie....Jeszcze zeby juz moc sie sexic to było by gites,tak mi sie chce ze ola boga:szok::cool2:Nie wiem czy wytrzymam te 6tyg:-pOby juz przestało ze mnie sie sączyc to wtedy moze sie zdecyduję:-D

reklama
Do góry