reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny dwa lata temu o tej porze zaczynał się mój poród, a byłam po terminie już 6 dni. Także wiem co czujecie, znam to zniecierpliwienie i ciągłe wypatrywanie czy to już. Trzymam kciuki za Was wszystkie i za każdą z osobna i życzę aby najwięcej z Was rozpakowało się 13-tego, mój synuś się właśnie w ten dzień urodził i był to dla nas najcudowniejszy i najszczęśliwszy piątek 13-tego :-) Przepraszam za wtrącenie do Waszego wątku ale przeczytałam dziś kilka Waszych wypowiedzi i taki sentyment mnie ogarnął ;-) Trzymam kciuki i powodzenia!!!!

Nie no mnie to chyba kurwica jakaś weżmie teraz kpi z tym samym terminem co ja przecierz to idzie się wściec:wściekła/y:
Siedze jeszcze w pracy tu przynajmiej chłodno z klimą a w domu będzie masakra ale jak sobie pomyśle że w taki upał rodzić to też przesrane chyba żeby w nocy się wybrać to troche chłodniej:happy2:
Zostaniemy tu chyba nie do lipca tylko do sierpnia:-D

coś nasza lista rozpakowanych robi się nieaktualna 37 maluszków a już pare bobasów doszło

Ostatnia edycja:
Jak tam z Wami jest kochane? Ja to ledwo chodzę... tak mnie krocze boli że szok i jeszcze od czasu do czasu dostaje takich kujących bóli tam na dole i w podbrzuszu... poza tym to ta temperatura mnie wykańcza... nie radze sobie! :no:

Ja mam te same bole takie kujace ze wytrzymac nie mozna krocze napuchniete mam nadzieje , że to juz niedlugo :)

Dziewczyny a ile trwa to ktg ja jeszcze nie bylam ,a mam sie zglosic w sobote chyba ze Maly postanowi sie wkoncu wykluc......oby

Ja mam te same bole takie kujace ze wytrzymac nie mozna krocze napuchniete mam nadzieje , że to juz niedlugo :)

Dziewczyny a ile trwa to ktg ja jeszcze nie bylam ,a mam sie zglosic w sobote chyba ze Maly postanowi sie wkoncu wykluc......oby
U mnie w szpitalu trwa 25 min chyba, że na wydruku cos nie tak to mozna leżeć dłużej:)

Majeczka i Ninka są przecudne!!
A Majeczka jaka fajna pulchniutka:-) Śliczności:-)
ewelinka spokojnie jeszcze ja zostaję z Twojego terminu:-D:-D
Kasiek co do kłucia to niestety nie pomogę, też to mam i jak widzisz nic się nie rozkręca:-( Ale jeżeli kłuje Cię tam w szyjce to możliwe że szyjka się rozwiera!!
emalia życzę Ci żeby dzisiaj się już rozkręciło na maksa;-) i żebyś już w końcu urodziła...
Na dworze rzeczywiście ukrop, przed chwilą wróciłam do domu i nie mam zamiaru stąd za chiny wychodzić.... okna zamknięte więc jest fajnie chłodno;-)

No i kpi nas wyprzedziła! A jeszcze wczoraj tak spokojnie z nami pisała, może to jest sposób?? Trzeba spokojnie do tego podejść to może szybciej pójdzie!!

lena - nie o taka pochwale mi chodzilo ale moze byc ;p
ja jadlam na obiad pierogi z jagodami ,ale dla M. musialam cos konkretnego zrobic,bo on sie tym nie naje.

ide na moj ogrod,naszla mnie ochota na swieza rzodkiewke :D

jak wroce a tu sie ktos rozpakuje to macie na dupsko

reklama
Do góry