reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
emalia - oby to było już dzisiaj!!!!! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte Kochana!!!!!
Kpi-Gratki wielkie!!!!!:-)
A ja sie witam w 4 dzień po terminie. Od rana leją sie ze mnie różowe upławy i mam cholerne skurcze w podbrzuszu ale jeszcze nieregularne. Mam nadzieje ,że dzisiaj sie rozkręci do wieczora. trzymajcie kciuki, bo już nie mam siły czekać.
A ja juz myslalam,ze ty cichaczem sie wypakowujesz , no. Oby cos u ciebie dzisiaj poszlo.
U mnie nic a nic nie leci Mogłoby sie cos ruszyc,bo zwariowac mozna.
C
cobra18
Gość
dzisiaj fajna data na urodzenie;p
emalia 3mam kciuki !
niech mnie ktos pochwali,zrobilam sama pizze.Lena nasz mistrzu patelni ,pochwal mnie ;-)
emalia 3mam kciuki !
niech mnie ktos pochwali,zrobilam sama pizze.Lena nasz mistrzu patelni ,pochwal mnie ;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiesz co ja mam na sąsiadaWIATRÓWKĘA no kurde nie pospałam, bo upierdliwy sąsiad jezdzi skuterkiem mi pod oknem kuzwa najgorzej mysle jak to bedzie w wakacje jak sie tych wczasowiczow nazjeżdza czy my damy rade .
Paulina dzis z malutka wychodza do domu - kiedy ja ze swoim przyjade :-( Mysle sobie ,ze do 40stego tyg napewno urodze, ciekawa jestem czy sie przypadkiem nie mylę .
Moja mama wlasnie na chate przyszła - ładnie to sie pracuje ojjj - bedzie sprzatala jak zwykle pokoje pod wynajem
gosiargo -Majusia przesłodka Zobacz załącznik 254826
EMALIA kochanie daj cioci znać będę w 3 sekundy u Ciebie
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Fanka BB :)
dzisiaj fajna data na urodzenie;p
emalia 3mam kciuki !
Podziwiam, bo dziś takie gorąco że nie mam zamiaru pichcić w kuchni...
Dziewczyny HELP! Dostaje co jakiś czas takie kujące bóle w podbrzuszu, ale tylko kilka sekund i odchodzą... a mały się ciągle pręży i brzuch twardnieje i mam wrażenie że mi już wychodzi bo tak jakoś nisko go czuję...
dziewczyny- ale macie piękne dzieciaczki!!!! super;-)
kpi23- wspaniałe wieści!! gratuluję bardzo malutkiej!!!
Ja skończyłam właśnie prasować- jest mi tak gorąco- że aż po tyłku mi ścieka- sorki za obrazowość...chyba muszę poleżeć bo plecki mnie rozbolały....
kpi23- wspaniałe wieści!! gratuluję bardzo malutkiej!!!
Ja skończyłam właśnie prasować- jest mi tak gorąco- że aż po tyłku mi ścieka- sorki za obrazowość...chyba muszę poleżeć bo plecki mnie rozbolały....
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe mistrzem patelni jest mój mążdzisiaj fajna data na urodzenie;p
emalia 3mam kciuki !
tak pizza była wyśmienitaSkładniki super dobrane
Naprawdę się sprawdziłaśREWELKA