zyrraffka
Szczęśliwa mama
lecę na to ktg, odrazu zapytam czy to wody mi odchodza, papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najbardziej to się ja przeterminuje i do lipca tu zostanę, póki co ani jednego skurczu, szyjka jest, wyjście dla Synka zamkniete i się nic nie dzieje, gdyby nie brzuch to bym chyba zapomniała, że w ciąży jestem
wczoraj mieszkanie posprzątałąm, porządki w szafach porobiłam i nic.... zero objawój...............brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ciekawe co na wizycie we wtorek gin powie
termin z wyliczenia gina to 16. czerwca, a z USG 7 (juz było i nic) oraz 12 (może się coś ruszy????)
czuję, że robię się coraz bardziej miła dla otoczenia
szczególnie, że dziś w nocy z gorąca to spać nie mogłam bo na siku w nocy to ja już od miesiąca nie wstaję :-)
Ze skarpetkami - ja planuje po prostu "jakies" wziac, ale zimno to raczej nie bedzie, o nie ;D Potem na noworodkowym pamietam tez okropna duchote - tylko jak maluszek ktorejs wyjezdzal (badania czy naswietlania zwiazane z zoltaczka) to delikatnie kolo niej okno rozchylalysmy - a tak to nie mialysmy odwagi ;Pdziewczyny z tymi upałamii to przesrane z leksza... czujecie jak to na porodówkach będzie? hyc masakryczny a ciekawe czemu jak piszą o skarpetkach do porodu to o grubych frotach, może któraś się orientuje? bo ja i tak kupiłam stopki cieniutkie, wolę pomarznąć niż się wściekać z upału
no, powiem Ci że Twoje tempo jest fascynujące tutaj o torbach temat się przewija już tyle tygodni, że nie wiedziałam że pozostała jakaś rodzyneczka, która swojej nawet nie tknęła moja to już chyba zakurzona na maksa, nawet nie pamiętam co w niej mam, a stoi dopiero 2 tyg
hehe mi lekarz powiedział, że jak nie ma skurczy ani rozwarcia to na nic sie nie zdają trudy codziennego dnia..pytałam czy jak będę chodziła to może przyśpieszy a on do mnie, że moge iść na nogach do Warszawy i tak mi nic nie pomoże...U mnie od ostatnich skurczy minęły 2 tyg i cisza....