reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja nie wiem jak tą noc przetrwam, jest tak gorąco że nie da rady spać... mąż zabrał wentylator dla siebie a już od dłuższego czasu nie śpimy razem bo mi nie wygodnie a on się boi że mnie uderzy w brzuch... chyba będę spała na balkonie...

Gryzka- co to znaczy egzamin "zerówka"? :confused:
no .. zerowy termin egzaminu - czyli wczesniej niz w sesji ;) nie jest on nigdy obowiazkowy.

Gryzka współczuję bólu paluszka, ja ostatnio wszędzie zachaczam brzuchem, niby przez tyle miesięcy powinnam się przyzwyczaić do tego że coś mi tu jednak z przodu wystaje ale jednak;-)
A to tez, wiecznie mi sie wydaje, ze "przeciez sie zmieszcze"; szczegolnie maz sie smieje z tego, jak kolo niego sie przepycham i pacam brzusiem ;) Najgorzej, ze wszystkie bluzki szybciej brudze przez to :p I powodzenia na wizycie jutro ;)

A ja wyszłam z pół godziny temu z pod prysznica i znów jestem mokra bo taka duchota u mnie w domu że wytrzymać niemożna a jutro ma być 32 stopnie:crazy::oo::growl:
ja dzis juz jestem po 2 prysznicach - i jeszcze przed spaniem jeden wezme .. a jutro cholercia mam dzien jeszcze bardziej poza domem niz dzis - moze uda mi sie zminic plany;P

Witam po upalnym dniu u nas bez burz i ponad 30 st !! napisalyscie tyle ze pewnie mi wieczoru zabraknie

Klementinka z odpisywaniem jakos tak tu jest , odpisza albo nie :) mnie Twoje zdjecie rozczulilo strasznie, tyle ze zdjec maluszkow bylo wiecej niz jedno a ja mam problem z zapamietywaniem co u kogo jak juz proboje odpisac to pamietac cos ale juz najczesciej bez osoby... wiec pisalam o wszytskich dziciaczkach :) razem

Sealet no to sie nameczylas zeby pozlozyc mala spac, nawet nie strasz ze bedzie tak zle

Kajdusia odwazna jestes z ta sobotnia impreza, na wszelki wypadek zapisz jakis numer po taxi

Ewela co do karemienia butelka to mam inne zdanie, wygodnickie to piersia raczej jest zawsze wszedzie i w odpowiedniej temeraturze a jakie tanie :-D

Ewleinka Olaf gtez juz zamowili ten lezaczek tyle ze on ma 5 lat ... troche wychudzony z niego 5latek i jeszcze by troche mogl sie pobujac :)

Kasiek jesli chodzi o rozmiar to okazuje sie ze im mniejsze tym wydajniesze:tak:

Gryzka ja skonczylam :)) zostalo pare rzeczy z recznego praniea ale poczeka do zwyklego prasowania

Wiz Karo to macie cesarki tego samego dnia

Paulka Gosiargo super ze juz jestescie w domu !

Cytrusik jak mi gino przy Olafie zdjal krazek to swtiwerdzilam ze to kiepska reklama byla...

Zyrafka a moze jednak spacerki zrobily swoje do rana daleko :)

A ja swoj plan zrealizowalam znaczy wyprasowalam i poprzeprowadzalam, na jutro zostawilam pakowanie torby niech juz sobie spokojnie czeka, jeszcze tylko cos musze dokupic do szpitala , ustalic szczegoly Olafkowej imprezy urodzinowej, dokupic mu prezentow i moge rodzic :-D 2 tygodnie mi na to wystarcza zapewne chociaz w moim tempie to kto wie...

Gryzka ja skonczylam :)) zostalo pare rzeczy z recznego praniea ale poczeka do zwyklego prasowania

A ja swoj plan zrealizowalam znaczy wyprasowalam i poprzeprowadzalam, na jutro zostawilam pakowanie torby niech juz sobie spokojnie czeka, jeszcze tylko cos musze dokupic do szpitala , ustalic szczegoly Olafkowej imprezy urodzinowej, dokupic mu prezentow i moge rodzic :-D 2 tygodnie mi na to wystarcza zapewne chociaz w moim tempie to kto wie...
Zazdroszcze i gratuluje zakonczenia prasowanska ;)
Ja na szczescie urodziny Malgosi mam troche pozniej niz Ty Olafka - chociaz prezenty juz od dawna ukryte w szafie ;D U mnie akurat beda urodzinki malej + prezentacja malego - mam nadzieje, ze to gosciom podkresli, ktore z dzieci bardziej czeka na prezenty ;D Ponoc to najgorsze - jak przychodza, zachwycaja sie mlodszym, a o starszym juz nikt nie pamieta .. to unikne tej sytuacji, a co ;D Najgorsze jest to, ze rodzina meza woli dac pieniazki .. moze to i praktyczniejsze, ale wytlumacz dwulatkowi, ze "ni ma zabawki, patrz, tu pieniazki" :p

No dobra, pora spac .. sie napisalam dzisiaj jak nigdy- znowu widac, ze sesja sie zbliza - i jakos tak na nauke nie ma czasu ^^;D

żyrafka- ja też mam jutro ktg, ale tym razem zakupię sobie jakieś gazetki, bo ostatnio z nudów umierałam...
lena- gratuluję zakupu autka, pochwal się czym będziesz jeździć...
Gryzka- dzięki za objaśnienie zerówki, na mojej uczelni nie ma takich cudów, jest tylko sesja i sesja poprawkowa... A bluzki to też powinnam zmieniać co godzinę, widać wszystko co robiłam i co jadłam :-)
Milka- ja też jestem zdania, że cyc to najwygodniejsza butelka :tak:

Piotrek dziś do mojego brzucha:- "siostra, wychodź już, co?" i po chwili wznosząc oczy do góry- "znowu nie słucha"! :-D:-D

żyrafka- ja też mam jutro ktg, ale tym razem zakupię sobie jakieś gazetki, bo ostatnio z nudów umierałam...

Piotrek dziś do mojego brzucha:- "siostra, wychodź już, co?" i po chwili wznosząc oczy do góry- "znowu nie słucha"! :-D:-D

dobry pomysł z gazetkami, zależy ile będzie dziewczyn, mam nadzieję ze nie będę długo czekać, unas w szpitalu ktg jest bez zapisów, idzie się i nie wie ile będzie się czekało :/

reklama
Witajcie laski z rana.Ja jak zwykle problem ze spaniem,a jeszcze stres przed dzisiejszą wizytą. Ciekawe co mi powie .Mam nadzieje że wypisze mi jeszcze zwolnienie bo nie chciałabym mieć już macierzyńskiego bo w szpitalu nie byłoby gadania od 39 tyg niema innej opcji zwolnienia nie wypiszą .a jutro na ktg muszę się umówić całe szczęście że nie będę musiała czekać tylko na konkretną godz idę

Do góry