ewelinka307
Fanka BB :)
katarzynajanicka-właśnie mówiłam do mojego że chyba trzeba jakiś wiatrak skombinować bo niewyrobie.Zmykam spać bo oczy się zamykają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no .. zerowy termin egzaminu - czyli wczesniej niz w sesji nie jest on nigdy obowiazkowy.Gryzka- co to znaczy egzamin "zerówka"?
A to tez, wiecznie mi sie wydaje, ze "przeciez sie zmieszcze"; szczegolnie maz sie smieje z tego, jak kolo niego sie przepycham i pacam brzusiem Najgorzej, ze wszystkie bluzki szybciej brudze przez to I powodzenia na wizycie jutroGryzka współczuję bólu paluszka, ja ostatnio wszędzie zachaczam brzuchem, niby przez tyle miesięcy powinnam się przyzwyczaić do tego że coś mi tu jednak z przodu wystaje ale jednak;-)
ja dzis juz jestem po 2 prysznicach - i jeszcze przed spaniem jeden wezme .. a jutro cholercia mam dzien jeszcze bardziej poza domem niz dzis - moze uda mi sie zminic plany;PA ja wyszłam z pół godziny temu z pod prysznica i znów jestem mokra bo taka duchota u mnie w domu że wytrzymać niemożna a jutro ma być 32 stopnie
Zazdroszcze i gratuluje zakonczenia prasowanskaGryzka ja skonczylam ) zostalo pare rzeczy z recznego praniea ale poczeka do zwyklego prasowania
A ja swoj plan zrealizowalam znaczy wyprasowalam i poprzeprowadzalam, na jutro zostawilam pakowanie torby niech juz sobie spokojnie czeka, jeszcze tylko cos musze dokupic do szpitala , ustalic szczegoly Olafkowej imprezy urodzinowej, dokupic mu prezentow i moge rodzic 2 tygodnie mi na to wystarcza zapewne chociaz w moim tempie to kto wie...
żyrafka- ja też mam jutro ktg, ale tym razem zakupię sobie jakieś gazetki, bo ostatnio z nudów umierałam...
Piotrek dziś do mojego brzucha:- "siostra, wychodź już, co?" i po chwili wznosząc oczy do góry- "znowu nie słucha"!
To też... ale nawet bardziej mi chodzi o to leżenie, nuda...dobry pomysł z gazetkami, zależy ile będzie dziewczyn, mam nadzieję ze nie będę długo czekać, unas w szpitalu ktg jest bez zapisów, idzie się i nie wie ile będzie się czekało :/