reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a mój mnie wkurza jak mówi, że on się nie boi, nie denerwuje i w ogóle to on może wszystko przy dziecku zrobić jak już sie urodzi ... ehhhhhh, nie ma z kim ponarzekać ...

hehe, jak taki odważny to może też urodzi za Ciebie?

Super, że Ewuś już ma chłopaków przy sobie, już się nie mogę doczekać zdjęć :tak:

reklama
któraś pisała o krótkich spodenkach chyba
ja też juz robię plany w co się będę ubierać po porodzie;-):-D
powrót do normalnych ciuszków
jej, a ja myslałm, ż etylko ja tak mam. Nawet dziś pzregląd szafy zrobiłam i już się nie mogę doczekać , kiedy włożę jakąś super kieckę w rozmiarze 36 :) :-):tak: o ile w nią wyjdę:):):):::):)

jej, a ja myslałm, ż etylko ja tak mam. Nawet dziś pzregląd szafy zrobiłam i już się nie mogę doczekać , kiedy włożę jakąś super kieckę w rozmiarze 36 :) :-):tak: o ile w nią wyjdę:):):):::):)

ja nawet nie marzę o tym, że wejdę w moje poprzednie spodnie, cierpliwie będę czekać i pracować żeby wszystko wróciło do normy, tylko w czym ja będę chodzić??????????????????

Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83

mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.:happy: A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:

dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney

No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec :nerd:
i ja jeszcze:zawstydzona/y::happy:

My też najprawdopodobniej wybieramy się na przyjęcie weselne 30.lipca, ale mamy w planach małą wziąć ze sobą;-)

a daleko jedziecie, czy gdzieś bliziutko?? ja troszkę się boję z takim maluszkiem, tak bym chciałam iść na te wesela, ale się boję czy damy sobie radę

lena chyba po cichaczu się wypakowywuje, bo nie odzywa się jeszcze

reklama
ewuś- gratuluję, super że chłopcy już są na świecie!!

katarzynajanicka - ja idę na wesele 25 lipca czyli około miesiąca po porodzie ... juz mam dylemat w co się ubrać ...

QUOTE]

a co robisz z dzidziusiem?? bo ja mam zaproszenie na 2 wesela w sierpniu i to dosyć daleko od domu i nie wiem co zrobić:(((

my idziemy 11 września na wesele, a mały zostanie z dziadkami, wesele jest jakieś 15 km od domu naszego, więc w razie co to dojadę szybko :)

Do góry