reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną

Ja czekam na dresik i sukienkę podobno już wysłane i na wanienkę też podobno idzie....ale coś wątpię by dzisiaj doszły.
Już po wizycie, szyjka utrzymana, ponaciskała mi na brzuch i stwierdziła że raczej nadal dzidzia pupą w dół, więc mam nadzieję że jutro w szpitalu mi coś konkretnie ustalą.
Co do swoich ubrań to mnie się wydaje że mam pełno nowych:-)Te z zeszłego roku leżą długo nieużywane i wydaje mi się że dopiero co je kupiłam <wow>. Też już tęsknię za moimi dżinami sprzed ciąży:-) Teraz nawet w nie wlezę tylko trochę niewygodnie

hehe, postanowiłam jednak, że do soboty nie urodzę i zadzwoniłam do koleżanki do Szczecina i zaprosiłam ją sobie na weekend, jej mąż też przyjeżdża na ten zjazd klasowy co mój mąż, więc niech przyjedzie z nim, chłopy se poszaleją na imprezce, a my się przynajmniej nagadamy :-)

sealet- to mnie kurcze zmartwiłaś, miałam nadzieję, że za drugim razem to z karmieniem nie ma już zadnego problemu, że cycki same się układają :rofl2: Nawet nie pomyślałam, że to trzeba na nowo się nauczyć :zawstydzona/y: Ałła, jak mnie wtedy te pogryzione brodawki bolały:-(

No to była przerwa,teraz idę dalej sprzątać

No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną

a czego dokladniej szukasZ?poszperam na allegro,moze cos ci znajde

edit: moze cos z babyono? tak jak zaproponowala avena
http://allegro.pl/listing.php/searc...m_showcat=1&category=17272&sg=0&change_view=1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nadal nosze te same dzinsy przedciazowe. tylko dlatego ze nosze bardzo niskie biodrowki, nie musialam kupowac nowych spodni na czas ciazy

reklama
karo85 - ale Ci fajnie, że juz tak niedługo będziesz miała swojego skarba!

annajak - gratki dla Ciebie i Kasi!

katarzynajanicka - ja idę na wesele 25 lipca czyli około miesiąca po porodzie ... juz mam dylemat w co się ubrać ...

kajdusia - dobre postanowienie hehe, że do soboty nie urodzisz ... trzymam kciuki za babską imprezkę ;)

a ja Wam powiem, że pomimo, ze jest mi ciężko to nie czekam tak bardzo niecierpliwie na poród ... moze dlatego, ze sporo mam jeszcze do zrobienia ... dla siebie i Małej i wolałabym zdążyć :-)

a mój mnie wkurza jak mówi, że on się nie boi, nie denerwuje i w ogóle to on może wszystko przy dziecku zrobić jak już sie urodzi ... ehhhhhh, nie ma z kim ponarzekać ...

Do góry