C
cobra18
Gość
widzialam duzo podobnych ,ale tanszych,wiem ze to firmowe,ale wyglada na cienki dosc.nie szkoda kasy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze nie spojrzałam na cenę, faktycznie jest chyba cieniutki, szkoda kasy, za tyle można z 4 kupić
Kocyki fajne, mam bardzo podobny babyono - zielony i też tak wykończony na bokach, i też jest dość cienki, ale kosztował całe 19,90Ja właśnie czekam aż przyjdzie fotelik ale znając naszą poczte przyjdzie najwcześniej w piątek
Chyba zamówie jeszcze kocyk fajne są z tej firmy wzory żadne inne mi się jakoś nie podobajaFUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL HAFT-PAS.75x100cm (1072703064) - Aukcje internetowe Allegro
No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną