reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja nadal nosze te same dzinsy przedciazowe. tylko dlatego ze nosze bardzo niskie biodrowki, nie musialam kupowac nowych spodni na czas ciazy

WOW, niezle :) Na mnie już nawet ogrodniczki ciążowe się za ciasne zrobiły :)
Ja w 7 miesiacu probowalam sie wcisnąć w biodrówki, które zawsze mi spadały z tyłka, ale nawet mi przez uda nie przeszły (a wszyscy mówią, że na udach nic nie przytyłam, tylko na brzuchu).

reklama
ja nadal nosze te same dzinsy przedciazowe. tylko dlatego ze nosze bardzo niskie biodrowki, nie musialam kupowac nowych spodni na czas ciazy
Ja też noszę tylko biodrówki i to dość niskie i w tych sprzed ciąży jest oki póki nie usiądę, hehehehe, strasznie mnie cisną w dół brzucha jak siedzędlatego chyba od 4 m-ca śmigam w takich z pasem:-)

EWUS GRATULUJE SYNOW:) dzielna dziewczyna!!!

swoja droga czy na liscie rozpakowanych sa dopisane wszystkie dziewczyny?bo cos mi sie wydaje ze wiecej ich powinno byc

avena - no usiasc w zapietych tez nie potrafie:D kupilam taki dres z tym pasem ciazowym,ale pas mnie za bardzo uciska,nie jestem przyzwyczajona do noszenia tak wysoko spodni,i mnie to drazni

No dokładnie, tak szybko zleciało te 8-9 m-cy a sama końcówka dłuży się niesamowicie, tylko narzekamy i marudzimy:-D Ale na dniach będzie finisz, innej opcji nie ma.
Wyskoczę z pytaniem: kiedy zamierzacie wrócić do pracy??Odrazu po macierzyńskim, czy może wychowawczy?
ja zamierzam macierzyński plus max 2 miesiace wychowawczego, ale nie wiem czy moje plany wypalą, bo ponoć jak maluch jest na świecie, to mama nie ma serca go tak szybko zostawić z jakąś nianią... a u nas tylko takie rozwiązanie bo babcie daleko.

reklama
Cześć,
Wczoraj się wam chwaliłam, że super, że bólu w żebrach nie czuje, ale chyba maluszek mnie podsłuchał i stwierdził, że mama za nimi teskni. Od 12 do 3 nad ranem tak mi skopał żebra, że dzisiaj czuje się, jakbym z ringu bokserskiego wyszła. Do tego jestem nie przytomna - zaraz ide jeszcze spać...
Dzisiaj o 20 znowu do lekarza jade, żeby pewnie posłuchać, że nic sie nie ruszyło...no ale trudno...dzisiaj sie już poddaje...tylko, żeby mnie tak nie bolało...
Przepraszam za mój promieniujący optymizm, ale ja też chciałam troszke pomarudzić :)

Klementinka - pokazałam wczoraj Twojego Jasia mężowi i sie nim zachwycaliśmy...tylko to było tuż przed opuszczeniem forum i dlatego nic nie odpisalam :)

asencja, gdzie ty masz zamiar rodzić? pytam bo ieszkamy niedaleko , jakieś 6 km od siebie

Do góry