reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No mogłam ominac, ale tak czy siak sporo nas jest. Wiec sie nie martwie,ze zostane tu sama jak palec jakby co. Dobra ,ja sie biore za pisanie sciąg na egzamin w niedzielke :-p

reklama
właśnie znalazłam jej posta
Witam, wreszcie nadrabiam zaległości, choc o górnolone określenie ;)
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią i ja przyłaczam sę do nich....Z Helenką jesteśmy już w domu. Na świa przyszła po zaplanowanym cc 2 czerwca z wagą 3650 i 53 cm długości ;-) Pozdrawiam i trzymam kciuki za nierozpakowane przyszłe mamy!

Też juz niewiem jak smakuje wódeczka po karmieniu ledwo się do piwka zdąrzyłam przez pół roku przyzwyczaić i ciąża ale takie zimne piwko teraz za mna chodzi przez cała ciąże się nie chciało ale jak się ciepło zrobiło to jak mój otwiera butle to mnie wkurza ze ja nie moge:wściekła/y:
Oby u ewus wszystko w porządku było i tak się dziewczyna nacierpiała!!!
Niektórych dziewczyn naprawde się nie kojarzy może weszły pare razy na początku na forum i teraz już nie wchodza a na liście zostały

Ja tylko na chwilę.
Moje oczekiwanie dobiegło końca :-) 06-06-2010 o 12:55 przyszła na świat Kasia - nasze 3420g i 55cm szczęścia :-)
Od wczoraj jesteśmy już w domu !!!

Tego co napisałyście na pewno nie dam rady nadrobić :-)

Ze szczegółami odezwę się jak będzie więcej czasu ;-)

Pierwsze zdjęcie - 6 godzin po porodzie - na naszej klasie ;-)

Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83

mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.:happy: A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:

dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney

No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec :nerd:

Karis78
rozpakowała się już jakiś czas temu, a Ania. dziś lub wczoraj pisała że jest po porodzie:tak:

ewus powodzenia
kajdusia oj tak, pogoda poprawiła się więc zaraz wychodzę na spacerek:-D

annajak GRATULACJE:-)

Ja tylko na chwilę.
Moje oczekiwanie dobiegło końca :-) 06-06-2010 o 12:55 przyszła na świat Kasia - nasze 3420g i 55cm szczęścia :-)
Od wczoraj jesteśmy już w domu !!!

Tego co napisałyście na pewno nie dam rady nadrobić :-)

Ze szczegółami odezwę się jak będzie więcej czasu ;-)

Pierwsze zdjęcie - 6 godzin po porodzie - na naszej klasie ;-)

gratuluje:) ja juz na nk pogratulowalam :D:D

Za mną od tyg. chodzi zimny Smirnoff Ice...ahh...fajnie byloby chociaz lyczka sie napic (chociaz pewnie po lyczku dopiero bym nabrała ochoty) :)

Położyłam się spać z powrotem...po ok. 30 min. zasnęłam, a potem po 15 min. kurier mnie obudził, bo jakas paczke mial :/
Smiesznie, bo sniło mi sie, ze jestem w You can dance i fikam przewroty i fikołki, ale już z brzuchem (tak kolo 4 miesiac ciaży) :)

Czyli zostało nas ok. 32 marudzących przyszłych mam :) Może jeszcze jakąś kolejność ustalimy, żeby bylo wiadome kiedy która rodzi ;)

Straszny upał dzisaj - nijak nie mozna sie ochłodzić, a jeszcze ambitnie dzisiaj sobie zaplanowałam prasowanie, przy czym mozna jeszcze bardziej sie zgrzać...
Chyba kupie sobie jakies puzzle, tak jak niektóre dziewczyny pisały - czas szybciej zleci :)

wyturlałam się z domu na zakupy a tam w biedronce arbuzy po 1,5 pln za kg więc sobie takiego 3kg kupiłam i już 1/3 nie ma :-D humor mi sie poprawił, ale tylko na minutkę, porządki w taki upał to chyba nie jest dobry pomysł

któraś w was pisała o kiecce na wesele, my idziemy 11. września i się zastanawiam, czy wejdę w taką, którą kupiłam w październiku na wesele do znajomych, bo tylko raz miałam ją na sobie i trochę szkoda mi jej...........

reklama
ja mam pytanie z rzedu glupich :zawstydzona/y:
czy ktoras z was tak miala ze z dnia na dzien,ot tak z zaskoczenia skrocila sie wam szyjka,albo zrobilo rozwarcie?

Do góry