reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kurcze, lekarz mi wczoraj tak pogrzebał, że całą noc taki krwisty śluz ze mnie leciał, że już zaczęłam sobie robić jakieś nadzieje, ale od rana sucho, cisza, spokój :-( Rano obudziła mnie straszliwa burza, nie spałam od 6 do 9, a później znów zasnęłam i właśnie się obudziłam :-)
stella- jaaaaaa, masz cabrio, ale bossssko :-) Uśmiałam się z tych facetow co to lecą na auto, a gratis brzuszka nie chcą :-)
Lena- ja też chcę wykorzystać wszystkie możliwe urlopy i jeszcze dobić trochę zwolnieniem lekarskim, albo urlopem bezpłatnym, żeby nie wracać na na największą zadymę pod koniec semestru, tylko akurat na nowy- czyli po feriach od ok. lutego....
ita- słoneczko wychodzi, może jednak coś wyjdzie z tego spacerku :tak:
Klementinka- jak to nikt zdjęcia nie zauważył... ja do teraz mam zdjęcie otwarte w innym okienku, bo pokazywałam z zachwytem mężowi :zawstydzona/y:, ale chwaliłam ogólnie wszystkie zdjęcia, żeby kogoś nie pominąć...
asiatipl- uszy do góry

Wiecie co, a mi już zniecierpliwienie i dół przeszedł, trzymał mnie 3 dni, a teraz już wrócił optymizm :-) Już tylko śmiać mi się chce, wczoraj byłam w odwiedzinach w pracy, wzbudzałam wielką (dosłownie :-)), sensację, wszyscy się ze mnie smiali, a ja sama z siebie najgłośniej :-) Nastawiłam się, że mam jeszcze czas i już! Nawet męża puszczam w sobotę na całonocną imprezę poza Bydgoszcz- mają zjazd klasowy- pierwszy po maturze, a niech se jedzie i szaleje, a co!:tak:

Zabieram się za porządki. Miłego dnia!

reklama
Ewela - nie wróż , nie wróż... ja w wieczór porodu byłam przeświadczona, że nic nie będzie... nawet chciałam mężowi zaproponować, żeby sobie piwko wypił dla relaksu :baffled:
..

Mi lekarz najpierw powiedzial,ze moge urodzic tak jak w pierwszej ciazy,a na tej wizycie stwierdzil,ze moge nawet po terminie,wiec jakos nie wierze. Olac to ,bo zwariowac mozna.

Moj to ostatnio na grillu tak popil ,ze az sie tulil do kibelka,wiec juz raczej nic nie łyknie,bo ochota mu przeszla :-D

sealet-pamiętam jak poprzednio karmiłam małą na początku było mi głupio jak ona jeść chciała a ja musiałam przy wszystkich cyca wyciągać a póżniej to już się tak przyzwyczaiłam że cycka wyciągałam wszędzie i to innym raczej było głupio:-Da karmiłam ponad 2 lata:szok:

sealet-pamiętam jak poprzednio karmiłam małą na początku było mi głupio jak ona jeść chciała a ja musiałam przy wszystkich cyca wyciągać a póżniej to już się tak przyzwyczaiłam że cycka wyciągałam wszędzie i to innym raczej było głupio:-Da karmiłam ponad 2 lata:szok:

podziwiam Cie.
ja nadal trzymam sie stanowiska ,ze kramienie piersia jest nie dla mnie. wyjde na wyrodna matke. trudno.

podziwiam Cie.
ja nadal trzymam sie stanowiska ,ze kramienie piersia jest nie dla mnie. wyjde na wyrodna matke. trudno.

Ja mam zamiar pokarmic z dwa miesiace,a potem rzucam to, butelka to butelka, naje sie i masz spokoj- wygodnickie to,ale przeciez i tak pierwszy miesiac najwazniejszy.

Kurde nie mam ani leżaczka ani hustawki dla małego zakupionej ,a jakos cisza ,zeby ktos taki prezent chcial nam dac :baffled:

Ja mam zamiar pokarmic z dwa miesiace,a potem rzucam to, butelka to butelka, naje sie i masz spokoj- wygodnickie to,ale przeciez i tak pierwszy miesiac najwazniejszy.

Kurde nie mam ani leżaczka ani hustawki dla małego zakupionej ,a jakos cisza ,zeby ktos taki prezent chcial nam dac :baffled:

ja dostalam lezaczek od kolezanki, w sumie nie wiem nawet czy bedzie uzywany, mam tez mate edukacyjna. ktora tez dostalam,jak sie nie przyda to przynajmniej nie bedzie mi szkoda ze wydalam kase niepotrzebnie.
ja na zadne prezenty nie licze, bo ta cala hołota (w ogole to sie pisze przez samo ''h''?) z mariusza rodziny i wsi zwali mi sie pewnie dzien po przyjezdzie z malym do domu,bez niczego dla niego.. sasiadki juz sie wpraszaja na wizyty,pozabijam jak mi ktos tak szybko przylezie,bo pewnie nawet nie bede miala czasu pizamy sciagnac i umyc wlosow.

cobra-teraz sobie powiedziałam że góra 6 miesięcy wkońcu musze się kiedys piwa napić:wściekła/y:ale zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu ostatnio mała wogóle nie umiała z butli pic i smoka też nie ssała nawet herbatki to łyżeczka albo z niekapka piła więc teraz zakupiła smoka i butle i będe uczyc od małego:-pchyba że nie bedzie chciała:baffled:
Ja leżaczka ani huśtawki też jeszcze niemam czekam na kaske bo jak mała się urodzi to babcie pewnie coś sypna to jej zakupie napewno huśtawke bo ostatnio się super sprawdziła a lezaczek moja córcia juz zobaczyła reklame jest taki fisher price że zmienia się póżniej w fotelik dla większych dzieci więc ona chce taki bo będzie i dla niej cwaniara

Ostatnia edycja:
cobra-teraz sobie powiedziałam że góra 6 miesięcy wkońcu musze się kiedys piwa napić:wściekła/y:ale zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu ostatnio mała wogóle nie umiała z butli pic i smoka też nie ssała nawet herbatki to łyżeczka albo z niekapka piła więc teraz zakupiła smoka i butle i będe uczyc od małego:-pchyba że nie bedzie chciała:baffled:
ja także mam zamiar max 6 miesięcy, córcię karmiłam ponad 10
w końcu mi też się coś należy od życia, a dziś w taki upał takiego zimnego redsika bym się napiła z ogromną chęcią

a teraz idę coś zjeść póki co

o kurde czytałyscie smsa od ewus - zaraz cesarke bedzie miała :szok: no niezle biedactwo no , trzymac mamy kciuki kobity,zeby szybko jej poszlo i bezbolesnie &&&&&&&

reklama
ja także mam zamiar max 6 miesięcy, córcię karmiłam ponad 10
w końcu mi też się coś należy od życia, a dziś w taki upał takiego zimnego redsika bym się napiła z ogromną chęcią

nigdy nie przepadalam za piwem,za gorzkie jest i jakos tak smierdzi:)) ale wodka,najlepiej czysta jak najbardziej :tak:

ewela -czytalam,boje sie o nia bardziej niz o siebie sama

Do góry