reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nigdy nie przepadalam za piwem,za gorzkie jest i jakos tak smierdzi:)) ale wodka,najlepiej czysta jak najbardziej :tak:

ewela -czytalam,boje sie o nia bardziej niz o siebie sama
a co to takiego wódka?;-):-D
szczerze mówiąc ja już nie pamiętam jak smakuje
najpierw jedna ciąża, później karmienie, w sumie może 2 miesiące przerwy ale nie było jakoś okazji do oblewania i znów ciąża:-p

a co to takiego wódka?;-):-D
szczerze mówiąc ja już nie pamiętam jak smakuje
najpierw jedna ciąża, później karmienie, w sumie może 2 miesiące przerwy ale nie było jakoś okazji do oblewania i znów ciąża:-p

ja zdazylam ja na swoim slubie wypic:D po 24 jak kamerzysta poszedl w sina dal ,juz mi bylo wszystko jedno,bo nikt juz nic nie kumal :D
upilam mariusza 3 kolegow,nikt nie chcial ze mna pic. za szybkie tempo:)

od tamtego czasu alko nie probowalam, w ''podrozy poslubnej'' zaciazylam, i cos mi mowilo - ''Monika,nie tykaj alkoholu:D ''
podejrzewam ze nawet setka by mnie upila

hahaa a jakie to ekonomiczne po karmieniu:-D
pamiętam jak w trakcie tych 2 miesięcy wypiłam pierwsze piwko albo drineczka:tak::-D
procenty o wiele szybciej uderzają do głowy po takiej abstynencji

Ostatnia edycja:
Ja pamietam jak w zeszlym roku w maju po poronieniu wypilam pierwszego browara, to nawet pół piwa nie zdązyłam wypic ,bo tak sie upiłam heheh smiechu było co nie miara ,taka ekonomiczna sie zrobiłam :-D

Olukalam co sie jeszcze nie wykluło zaraz napisze,ale tylko te znane co tu pisza

o kurcze, to niedługo dojdzie dwóch chłopców do listy:-)ewus trzymam kciuki

ja oglądam rodzinę zastępcza i zaraz po biorę się za siebię, jakiś prysznic, a potem jakieś porządki

Hmn..... znów na wkładce mam ten krwisty śluz, tyle tego jeszcze po wczorajszym badaniu? hmn... no bo czop to chyba nie jest, czop to nie sluz, co?... Aaa tam,w nosie to mam

Ja chcę karmić rok- tak jak Piotrusia, ale wczoraj dostałam ciekawą propozycję zagrania koncertu w październiku w Hadze na jakimś festiwalu i trochę żal odmówić... Chyba, że wezmę Małgosię ze sobą, żeby karmić i zapoznam przy okazji z Lilianką Korianderową :-D Będę musiała szybko podjąć jakąś decyzję, ale najpierw niech się malutka urodzi...

A piwo to za mną chodzi już od jakiegoś czasu... Takie wieczorem w ogródku, z papieroskiem :zawstydzona/y: Mam nadal mocne postanowienie, że nie wrócę do palenia, ale do piwka to taaak mi będzie tęskno....:zawstydzona/y: poczekamy, zobaczymy...

Rano było zimno i burza, a teraz znów upał...

Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83

mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.:happy: A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:

dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney

No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec :nerd:

Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83

mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.:happy: A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:

dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney

No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec :nerd:

Siaba tu byla wczoraj o ile sie nie myle,ale reszty nie kojarze w ogole :crazy:

edit: ciekawe ile z nich sie rozpakowalo,a my nic o tym nie wiemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
faktycznie troszkę jeszcze nas zostało
trzymam kciuki za ewuś

ale coś się lena nie odzywa? śpioch sie juz koło południa pojawiał a dziś cisza....

ja też juz zmykam troszkę się ogarnąć, zajrzę póżniej
zobaczymy ile się do tego czasu rozpakuje

Ania. wczoraj czy dziś w nocy pisała że jest po cesarce, miała ją 2.06 i już obie z Helenką są chyba w domu

Do góry