reklama
Ale jestem szczęśliwa sprzedałam męża auta i zarobiłam dodatkowo 400 złhehe kupiec nawet przystojny
No to super
Dzis ale mi stopy spuchly;/ ktos dal ladne porownanie do Shreka i wlasnie dzis moje tak wygladaja hihi;p
Na kolacje wciaglam zapiekanke=) pysznnnaaa byla
Ja jestem ciekawa ile dziewczyn zostalo do wypakowania, bo ostatnio jedne i te same sie odzywaja wiec wyglada na to ze malo nas zostalo
ewelinka307
Fanka BB :)
Ja już po wizycie no i oczywiście co on mógł mi ciekawego powiedzieć nic to samo co dwa tyg temu rozwarcie na dwa tyle że szyjka już bardzo miękka pytam kiedy urodze no to oczywiście on nie wie trzeba czekac tylko na mocniejsze skurcze a jak pytałam co zrobić żeby przyspieszyć poród to powiedział że nic się nie da zrobić że te mycie podłóg i inne pierdoły to gucio prawda i jak organizm będzie gotowy to sam wybierze odpowiedni moment
Ale niemam paciorkowca wszystkie posiewy jałowe hura :-)
katarzynajanicka-na mnie też się głupio patrzą jak wysiadam z samochoduno przecierz to nie jest jakieś dziwne czy myślą że ciężarnym to już się nic nie należy najlepiej żeby tylko w domu siedziały
Ale niemam paciorkowca wszystkie posiewy jałowe hura :-)
katarzynajanicka-na mnie też się głupio patrzą jak wysiadam z samochoduno przecierz to nie jest jakieś dziwne czy myślą że ciężarnym to już się nic nie należy najlepiej żeby tylko w domu siedziały
Ja tez jezdze samochodem caly czas, tylko ciężko wsiąść i wysiąść z niego,ale takto spoczko, no i czasem nie zapinam pasów,ale rzadko. Jeszcze mi sie nie zdarzyło,zeby mnie psiarnia zatrzymała.
Kurde wkurzaja mnie z tej szkoly mojej - dostalam sms ,ze mam sie stawic pilnie, niech sie bujaja,co zadzwonic nie potrafia tylko jakies durne smsy wysyłaja, bezsens totalny.
Upieklam ciasto i juz pół nie ma . A moi chłopcy na rowery pojechali ,ech tez bym sobie pojezdzila ,najchetniej po dziurach hehe ,za to pograłam sobie w babingtona,ale moj stwierdzil,ze za bardzo poskakuje i zakończył gre , eee oni to nic nie rozumieja te chłopy no
Kurde wkurzaja mnie z tej szkoly mojej - dostalam sms ,ze mam sie stawic pilnie, niech sie bujaja,co zadzwonic nie potrafia tylko jakies durne smsy wysyłaja, bezsens totalny.
Upieklam ciasto i juz pół nie ma . A moi chłopcy na rowery pojechali ,ech tez bym sobie pojezdzila ,najchetniej po dziurach hehe ,za to pograłam sobie w babingtona,ale moj stwierdzil,ze za bardzo poskakuje i zakończył gre , eee oni to nic nie rozumieja te chłopy no
lenaDTR to super że tak Ci się udało sprzedać samochód i jeszcze na tym zarobić:-)
ewelinka ja to ten wzrok odczuwam nawet na ulicy;-) A w autobusie to już masakra, tak jakbyśmy rzeczywiście miały już tylko siedzieć w domu i nic nie robić:-) A co ja na to poradzę, że chcę pracować;-)
ewelinka ja to ten wzrok odczuwam nawet na ulicy;-) A w autobusie to już masakra, tak jakbyśmy rzeczywiście miały już tylko siedzieć w domu i nic nie robić:-) A co ja na to poradzę, że chcę pracować;-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Właśnie czytałam artykuł, w którym pisali, ze ma jutro nadejść fala upałów i chyba przejrzę ciuszki, które zabieram dla maluszka do szpitala i wezmę tylko te najcieńsze.
Ja nie prowadzę samochodu ale mam wrazenie, ze co druga osoba gapi się na mój brzuch, nie podoba mi sie to.
Ja nie prowadzę samochodu ale mam wrazenie, ze co druga osoba gapi się na mój brzuch, nie podoba mi sie to.
Właśnie czytałam artykuł, w którym pisali, ze ma jutro nadejść fala upałów i chyba przejrzę ciuszki, które zabieram dla maluszka do szpitala i wezmę tylko te najcieńsze
Ja wzielam takie i takie, któras chyba tutaj pisala,ze popakowala sobie w odzielne reklamoweczki komplecik na jeden dzien i ja tak zrobilam i wlozylam jeden bodziak z krotkim i jeden z długim , no zobaczy sie. Wiecie jak jest z ta pogoda jednego dnia moze byc upał,a jak bedziemy rodzic to akurat moze byc zimnica. Wiec lepiej sie zabezpieczyc .
Wczoraj obiecywałam wam, że jak po takim gruntownym sprzątaniu nic nie bedzie, to dzisiaj strajkuje i nie wychodze z łóżka. Jak na złość dzisiaj byłam pełna energii od rana i nie wytrzymałam siedząc w domu. Poszłam do koleżanki na długi spacer i z powrotem. Plus z tego taki, że chyba mi brzuszek lekko opadł i pierwszy raz od 3 tyg. nie czuje bólu w żebrach - co za ulga. Mała rzecz, a tak cieszy Aż mi przestało się dzisiaj śpieszyć do porodu (chociaż jutro pewnie znowu sie zacznie) Do tego jak mąż wrócił do domku, to jeszcze dostałam masaż nóg gratis
Ola_fasola - ja sie slucham gazetek i ksiazek, ktore mowią, że od 30 tyg. nie powinno sie prowadzić samochodu.Teraz mąż mnie wszędzie wozi
Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamom
Ola_fasola - ja sie slucham gazetek i ksiazek, ktore mowią, że od 30 tyg. nie powinno sie prowadzić samochodu.Teraz mąż mnie wszędzie wozi
Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamom
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mój mąż chciał 3000 a ja powiedziałam 3400I przeszłolenaDTR to super że tak Ci się udało sprzedać samochód i jeszcze na tym zarobić:-)