reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A jeszcze wczoraj kasiulka z nami pisała:-)
Ale tempo wypakowywania dziewczyny narzuciły
Tempo jak KUBICANie długo i będzie po czerwcowym wątku
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM TYLKO POZAZDROSCIC
A powiem wam ze dzis z jedzeniem takiego miksa zrobilam ze zoladek mnie rozbolal, na wymioty mnie wzielo i cala mokra sie zrobilam;/ a przez co? przez lakomstwo hehe najpierw wcinalam pyszne czeresnie po jakis 10 min zjadlam loda, a jak zajechalam do domu wciaglam duzzzooo plackow ziemniaczanych i popilam orezada gazowana...jestem agent hehe
a tak z innej beczki odebralam wyniki dzis i niewiem czy wy mieliscie podobnie? jakies 4 bakterie znalezli u mnie
:candida species
:enterococcus species
:lactobacillus species
:streptococcus agalactiae
czy wy tez mialyscie tego tak duzo??;/ jutro mam gina ciekawe co powie...
A powiem wam ze dzis z jedzeniem takiego miksa zrobilam ze zoladek mnie rozbolal, na wymioty mnie wzielo i cala mokra sie zrobilam;/ a przez co? przez lakomstwo hehe najpierw wcinalam pyszne czeresnie po jakis 10 min zjadlam loda, a jak zajechalam do domu wciaglam duzzzooo plackow ziemniaczanych i popilam orezada gazowana...jestem agent hehe
a tak z innej beczki odebralam wyniki dzis i niewiem czy wy mieliscie podobnie? jakies 4 bakterie znalezli u mnie
Ola_fasola
Moderatorka
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM TYLKO POZAZDROSCIC
streptococcus agalactiae to jest chyba paciorkowiec tak mi sie zdaje
a ja na 18.30 mam wizyte siedze i czekam z jedzeniem na mojego mężulka powinien już być a ona jeszcze w pracy, jak nic się spóźnimyjak zwykle musi mi nerwów dodawać przed wizytą.
Dziewczyny a czy wy jeszcze prowadzicie samochód? ja ostatnio rzadko z domu wychodze ale jak juz to samochodem jeżdze...
Boje sie tej wizyty co mi powie lekarz ... chwila prawdy
Julia tak:
:lactobacillus species - pałeczki kwasu mlekowego (dobre)
:streptococcus agalactiae - paciorkowiec gr B (złe) - też wiem od wczoraj że mam.
Reszty niestety nie wiem, ale brzmią podobnie
Ola_fasola będzie dobrze:-) A co Ci teraz lekarz może powiedzieć? Najwyżej: PANI RODZI!!
:lactobacillus species - pałeczki kwasu mlekowego (dobre)
:streptococcus agalactiae - paciorkowiec gr B (złe) - też wiem od wczoraj że mam.
Reszty niestety nie wiem, ale brzmią podobnie
Ola_fasola będzie dobrze:-) A co Ci teraz lekarz może powiedzieć? Najwyżej: PANI RODZI!!
ale w moczu te bakterie?
To jest z posiewu szyjki macicy...w kierunku paciorkowca, wiem ze to ostatnie to paciorkowiec! a co to jest za reszta? ;/ tez mieliscie tego wiecej??
Ja nadal jezdze autem i staram sie bardzo duzo chodzic!! napewno przenosze mala cos czuje bo w koncu jutro mam termin..
troszke sie martwie bo cos dzis malo se rusza...czuje ja co jakis czas, ale wiem ze potrafi wiecej, wiec juz jakies mysli kosmate kraza po glowie i czlowiek sie denerwuje
reklama
To jest z posiewu szyjki macicy...w kierunku paciorkowca, wiem ze to ostatnie to paciorkowiec! a co to jest za reszta? ;/ tez mieliscie tego wiecej??
Ja nadal jezdze autem i staram sie bardzo duzo chodzic!! napewno przenosze mala cos czuje bo w koncu jutro mam termin..
troszke sie martwie bo cos dzis malo se rusza...czuje ja co jakis czas, ale wiem ze potrafi wiecej, wiec juz jakies mysli kosmate kraza po glowie i czlowiek sie denerwuje
Akurat to że się mniej rusza może przybliżać Cię do porodu:-) Dzisiaj czytałam, że słabsze ruchy dziecka mogą być oznaką zbliżającego się porodu:-)
Pochwalę wam się, mój mąż myje okna A ja pościerałam kurze i się krzątam, bo co dłużej postoję, to mnie stopy od spodu pieką. Jak już skończy to zrobię sobie moczenie nóg w miseczce, żeby go teraz nie denerwować;-)