reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja niestety tez nie pomogę z tymi wynikami :zawstydzona/y:
A co do ruchów moja też dzis sie mniej rusza czyżby znowu chciała zupkę chinkę jak opędzlowała kilo truskawekkkkkkkkk
:angry:

reklama
Zdec- jutro drugie wwolanie a jak znowu nie wyjdzie to w czwartek cc.

Kasiulka- gratuluje serdecznie!!! Hanie to super dziewczynki!

Witajcie:-) tu szczęśliwa mamusia:tak::tak::tak:.

Dziękuje wszystkim za gratulacje:-):tak::-)

Jak dużo już mamy rozpakowanych koleżanek, a to przecież 8czerwca dopiero.
Kto wie ile dokładnie jest wszystkich czerwcówek?

Teraz po urodzeniu mogła bym tylko siedzieć i wpatrywać w moją królewnę. Robi takie słodkie minki:-). Wogóle jest bardzo spokojnym dzieckiem. Niestety mamy tylko jeden problem. A mianowicie prawie niemam pokarmu i malutka od początku nie chciała ssać. Walczymy ile się da.

A jeszcze korekta bo niewiem czemu w smsie złą wagę urodzeniową Karolinki podałam. Ważyła 3250

Ostatnia edycja:
Teraz to jzu wogole cisza na forum ... No własnie niewiem ile tych czerwcowek jest wszystkich , trzeba to zbadać :tak:

No niby 83 czerwcówki sa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a czy wy jeszcze prowadzicie samochód? ja ostatnio rzadko z domu wychodze ale jak juz to samochodem jeżdze...
ja ogólnie to dużo spaceruję, a co do auta- to prowadzę cały czas i tylko czasem śmiac mi się chce ze zdzwionych min, jak ludzie mnie widza wysiadającą z auta z brzucholem :p :szok:

Jak już skończy to zrobię sobie moczenie nóg w miseczce, żeby go teraz nie denerwować;-)
do tego moczenia polecam lawendową sól do stóp APART rewelacja :-)

Tak na wszelki wypadek spakowałam swoją torbę do końca i torbę Natalci:)
Jeszcze tylko brakuje mi wkładów poporodowych tych na łóżko o ile dobrze kojarzę to co piszecie;-) Byłam w aptece i zapomniałam;-) Mój mąż już też ma fotelik naszykowany, a w nim w razie czego jak by było zimniej to cieplejszy pajacyk:-)

GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM:) TYLKO POZAZDROSCIC:)

A powiem wam ze dzis z jedzeniem takiego miksa zrobilam ze zoladek mnie rozbolal, na wymioty mnie wzielo i cala mokra sie zrobilam;/ a przez co? przez lakomstwo hehe najpierw wcinalam pyszne czeresnie po jakis 10 min zjadlam loda, a jak zajechalam do domu wciaglam duzzzooo plackow ziemniaczanych i popilam orezada gazowana...jestem agent hehe

a tak z innej beczki odebralam wyniki dzis i niewiem czy wy mieliscie podobnie? jakies 4 bakterie znalezli u mnie
eek.gif
eek.gif
eek.gif

:candida species
:enterococcus species
:lactobacillus species
:streptococcus agalactiae

czy wy tez mialyscie tego tak duzo??;/ jutro mam gina ciekawe co powie...
Julia ja miałam enterococcus tak w połowie ciąży i brałam antybiotyki na to, candida to pewnie jakieś drożdżaki, a to ostatnie to paciorkowiec, więc przy porodzie antybiotyk i będzie dobrze.
Ja się niepotrzebnie naoglądałam wczoraj filmików o cc i teraz chodzę wystraszona:szok: Niby wiem że nic się nie czuje ale to jakoś drastycznie mi wyglądało.....
Przy okazji gratulacje dla nowych mam i ich pociech:-):-):-)

reklama
Tak na wszelki wypadek spakowałam swoją torbę do końca i torbę Natalci:)
Jeszcze tylko brakuje mi wkładów poporodowych tych na łóżko o ile dobrze kojarzę to co piszecie;-) Byłam w aptece i zapomniałam;-) Mój mąż już też ma fotelik naszykowany, a w nim w razie czego jak by było zimniej to cieplejszy pajacyk:-)
no proszę a tu ktoś na końcówkę miał czekać;-)

gratuluję nowym mamusiom

poczytałam ale juz nie mam siły na nic, w dzień jednak nie bardzo udało mi się odespać mam nadzieję że dzisiejsza nicka będzie lepsza choć wcale się na to nie zanosi:-(

gdyby ktoś się chciał rozpakowywać życzę szybkich porodów

Do góry