reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

marta_w gratuluję!
Ale wam mamuśki zazdroszczę;-)

cobra spokojnie i na nas przyjdzie kolej:-) Po prostu mamy termin na koniec miesiąca, więc tak już musi być, że te z początku muszą się najpierw rozpakować;-)
W sumie rzeczywiście Kasiek ma rację trzeba było do lipcówek się zapisać:-D:-D Tam byśmy urodziły pierwsze:-D:-D

reklama
Cześć :-)
Pewnie nie wszystkie mnie pamiętacie, bo rzadko sie udzielałam, ale chciałam się pochwalić, że 28 maja na świat przyszła Amelia z wagą 3270g i 54 cm ( w 38 tygodniu ciąży), poró odbył się sn.

Gratuluje wszystkim mamusiom już rozpakowanym a za pozostałe trzymam kciuki.

jakie cudo:) śliczniutka, gratuluję

marta_w gratuluję!
Ale wam mamuśki zazdroszczę;-)

cobra spokojnie i na nas przyjdzie kolej:-) Po prostu mamy termin na koniec miesiąca, więc tak już musi być, że te z początku muszą się najpierw rozpakować;-)
W sumie rzeczywiście Kasiek ma rację trzeba było do lipcówek się zapisać:-D:-D Tam byśmy urodziły pierwsze:-D:-D

ja mam termin na ta sobote:D buehehe

Chociarz te z połowy miesiąca mogłyby poczekać na nas a one się już wypakowują jeszcze z tydzień a zostaną tu same marudzące czemu nie rodzą:-Da widze że im bardziej marudze tym bardziej mi się dłuży:tak:

Ale śliczna księżniczka!!!

Buuuu... ja też chcę takie maleństwo... a na razie tylko patrze na to puste łóżeczko i układam tam śpiworek i wyobrażam sobie małego śpiącego... coś już mam chyba z psychiką... hehe ;)

Dopiero w poniedziałek do lekarza... mam nadzieje że nie doczekam tej wizyty...

Co do tych jeszcze oczekujących swoich maleństw... tzn. tych z terminem na koniec czerwca, obstawiam że Zdec będzie pierwsza... śniłaś mi się że urodziłaś taką śliczną kruszynkę Natalkę... :) Oby tylko poród był bezbolesny!!! Cobra, a my tu sobie spokojnie poczekamy i mogę się założyć że niektóre z Lipcówek nas wyprzedzą!!! Hehehe

Oj nie, Ty to już niedługo masz termin... bardzo przepraszam! W takim razie jednak zostanę sama!!!

WITAJCIE

dołanczam do grona marud... sama n ie moge wytrzymać ze sobą!!! już bym tak chciała, żeby mały był na świecie. a tu nic... nawet skurcze nocne mnie już nie łapią.... i jeszce aki upał, wszystko mnie boli, komary mnie w nocy pogryzły, naleciały jakieś do sypialni i tak mnie kąsały... ach........

zdec ja czuje,ze ty niedługo sie wypakujesz i sama tu zostane :szok:

Torbe juz trzy razy przepakowywalam i w koncu w jednej sie zmiescilam ze wszystkim. Kurde najgorsze,ze juz wszystko przygotowane,a mały siedzi i nie wychodzi.

Moj gin wali prosto z mostu i mowi,ze moze byc tak,ze po terminie urodze, machnelam juz reka na to. Skurczy brak, czopu brak echh szkoda gadac

Ale śliczna księżniczka!!!

Buuuu... ja też chcę takie maleństwo... a na razie tylko patrze na to puste łóżeczko i układam tam śpiworek i wyobrażam sobie małego śpiącego... coś już mam chyba z psychiką... hehe ;)

Dopiero w poniedziałek do lekarza... mam nadzieje że nie doczekam tej wizyty...

Co do tych jeszcze oczekujących swoich maleństw... tzn. tych z terminem na koniec czerwca, obstawiam że Zdec będzie pierwsza... śniłaś mi się że urodziłaś taką śliczną kruszynkę Natalkę... :) Oby tylko poród był bezbolesny!!! Cobra, a my tu sobie spokojnie poczekamy i mogę się założyć że niektóre z Lipcówek nas wyprzedzą!!! Hehehe

Oj nie, Ty to już niedługo masz termin... bardzo przepraszam! W takim razie jednak zostanę sama!!!

mam zle suwaczek ustawiony o tydzien, bo juz go nie umialam poprawic :|
co nie znaczy ze moge sie po tobie rozpakowac

zdec ja czuje,ze ty niedługo sie wypakujesz i sama tu zostane :szok:

Torbe juz trzy razy przepakowywalam i w koncu w jednej sie zmiescilam ze wszystkim. Kurde najgorsze,ze juz wszystko przygotowane,a mały siedzi i nie wychodzi.

Moj gin wali prosto z mostu i mowi,ze moze byc tak,ze po terminie urodze, machnelam juz reka na to. Skurczy brak, czopu brak echh szkoda gadac

Nie zostaniesz sama! Ja tu ciągle jestem i będę jeszcze przez dłuższy czas... może się tak często nie odzywam ale czytam Was na bieżąco... śmiać mi się chce że tak marudzimy bo w sumie to jeszcze trochę czasu mamy... ja to już się zastanawiałam czy nie iść na wywołanie ale się cykam... mój gin ponoć od 37 tygodnia daje dziewczyny na wywołanie akurat w dni kiedy ma dyżur w szpitalu... ciekawe czy to jest zdrowe i bezpieczne...?

reklama
Generalnie to ja mam jeszcze dużo czasu do terminu tj. 19 dni:-( Więc nie wiem czy to będzie tak jak mi wróżycie, chociaż szczerze dzisiaj się czuję tak dziwnie... ale brzuch się nie obniżył, chyba że tego nie zauważyłam:-(

Do góry