reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Powiedzcie mi, czy ślady na majtkach takie jakby brązowe to może być krew zaschnięta?
Holera nie wiem co o tym myśleć, czy mi się szyjka otwiera czy to po wczorajszej wizycie, a mam wrażenie że nie są to już cieniutkie niteczki i jest tego coraz więcej..
Nie wiem czy siedzieć jeszcze w pracy czy zwijać się do domu żeby tam czekać na rozwój wydarzeń:szok:
Wsadź wkładkę to lepiej ocenisz;)Ja myślę, że to po badaniu;)

reklama
No to paula się doczekała pisze że bolało cholerka czemu to musi tak boleć:baffled:
zdec-może być to po badaniu ale też może się coś z tego roakręci powiem ci że mi dzis rano tez poleciało sporo takiego brazowawego śluzu ale teraz spokój zobacze co dzis lekarz na to powie:sorry2:

Oj tak, wszystkie się rozpakowują... poczekajcie na koleżanki!!! Coś czuję że powinnam była się do Lipcówek zapisać bo mimo tego że gin mówił że już lada dzień to u mnie się kompletnie nic nie dzieje! Żadnego czopu, żadnej krwistej wydzieliny, żadnych skurczów... a już nie daje sobie rady z samą sobą! Jestem wykończona i chciałabym już tulić swojego bąbelka. Ostatnio było niewielkie rozwarcie, a teraz to pewnie się zamknęło albo nic nie powiększyło... W sumie to jeszcze niby mam czas bo jakieś 2,5 tyg do terminu ALE JA TYLE NIE WYTRZYMAM!!! Załamka... mam jakiegoś doła, nic mi się nie chce robić, gorąco jak holera.... grrrrrr!!!!

Przepraszam że marudzę, ale mój mąż już tego słuchać pewnie nie może! Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i oczywiście bezbolesne!!! :)

Oj tak, wszystkie się rozpakowują... poczekajcie na koleżanki!!! Coś czuję że powinnam była się do Lipcówek zapisać bo mimo tego że gin mówił że już lada dzień to u mnie się kompletnie nic nie dzieje! Żadnego czopu, żadnej krwistej wydzieliny, żadnych skurczów... a już nie daje sobie rady z samą sobą! Jestem wykończona i chciałabym już tulić swojego bąbelka. Ostatnio było niewielkie rozwarcie, a teraz to pewnie się zamknęło albo nic nie powiększyło... W sumie to jeszcze niby mam czas bo jakieś 2,5 tyg do terminu ALE JA TYLE NIE WYTRZYMAM!!! Załamka... mam jakiegoś doła, nic mi się nie chce robić, gorąco jak holera.... grrrrrr!!!!

Przepraszam że marudzę, ale mój mąż już tego słuchać pewnie nie może! Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i oczywiście bezbolesne!!! :)

Ty marudzisz?? ja wczoraj dalam tutaj prawdziwy popis calodziennego marudzenia:) mam tak jak ty,tez bym chiala juz go miec ze soba,

Cześć :-)
Pewnie nie wszystkie mnie pamiętacie, bo rzadko sie udzielałam, ale chciałam się pochwalić, że 28 maja na świat przyszła Amelia z wagą 3270g i 54 cm ( w 38 tygodniu ciąży), poró odbył się sn.

Gratuluje wszystkim mamusiom już rozpakowanym a za pozostałe trzymam kciuki.

Załączniki

• amelcia-1tydz-6[1].jpg
    amelcia-1tydz-6[1].jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Cześć :-)
Pewnie nie wszystkie mnie pamiętacie, bo rzadko sie udzielałam, ale chciałam się pochwalić, że 28 maja na świat przyszła Amelia z wagą 3270g i 54 cm ( w 38 tygodniu ciąży), poró odbył się sn.

Gratuluje wszystkim mamusiom już rozpakowanym a za pozostałe trzymam kciuki.

MAtko Bosko Kochanooooo :DDD gratuluje:))

dzisiaj to juz 5maluch o ktorym sie dowiedzialam,tak,molestujcie mnie psychicznie dalej ;p

Do góry